Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IceCrafters [60slotow][Mcmmo+survival+faction][Drop ze stona][Mili gracze][Zapraszamy]

Soleods

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer

Beznadzieja Admin Wchodzi do Gildi I Setuje Bo Mu Sie Nudzi Nie Polecam

Nawet Nie Wbijajcie !!!!!!!!!!!!!! Ps Jak Coś Mam Mase Screenów

kur. czlowieku, wczesniej tez to pisales.. nie grasz juz tutaj to po co piszesz!! zalosny jestes naprawde,

za

eJxVyjEKhDAUBND-n2J6IWz-mhUtFQQLK08QQoSA

Opublikowano

Typowy serwer zrobiony przez ''dzieciarnie". Brzydki spawn, nie ogarniete pluginy, masakra...

ahah jak zawsze ktos musi plakac o spawna, nie wyszstkim mozna dogodzic.., powiedz po czym widzisz nie ogarniete pluginy?

Opublikowano

Typowy serwer zrobiony przez ''dzieciarnie". Brzydki spawn, nie ogarniete pluginy, masakra...

Mam dla ciebie pewna informacje .

Nie kazdy ma taki gust jak ty ...

moze innym podoba :)

Opublikowano

Chingcht10 To 2 Konto Admina na Tym Forum Zresztą ma Tracer w Stopce I Pisze że 'Fajny Serwer' Powiem Tak Serwer żenada I To Widać A Admin Wbija Tylko Kup Vipa i Wychodzi Naprawde Jeśli Chcecie Wbić To Tylko Dlatego żeby Zobaczyć Tą Żende Prowadzoną Przez Dzieciaczki

[DL] Program Do Tworzenia Serwerów TEKKIT BUKKIT VANILLA

Niedługo:

[DL]Geneartor Kluczy Steam {Własny Algorytm}

Opublikowano

Chingcht10 To 2 Konto Admina na Tym Forum Zresztą ma Tracer w Stopce I Pisze że 'Fajny Serwer' Powiem Tak Serwer żenada I To Widać A Admin Wbija Tylko Kup Vipa i Wychodzi Naprawde Jeśli Chcecie Wbić To Tylko Dlatego żeby Zobaczyć Tą Żende Prowadzoną Przez Dzieciaczki

Wtf mati? " Dzieciaczki " rozwięły serwer tak, że gra na nim 5x wiecej osob niz na twoim. Kim ty musisz być, żeby przegrywać z icecrafters " KOKSIE "

Kim ty jesteś.. Mowisz, że serwer jest słaby, a i tak ostatnio się pod niego podszywałeś (dopiero 3 dni temu zmieniłeś nazwe z IceCrafters (podszywałeś się) na MatrixxCraft -,-

Jeśli jesteś przynajmniej na tyle przyzwoity, żeby nie zaprzeczyć to powiedz prawde -,-

Jeszcze jedno - To, że chce, aby serwer stał się bardziej popularny pisząc na mpc i mając stopke serwera (podoba mi się) nie znaczy, że jestem adminem -,-

Mam nadzieję, że odczepisz się od tego serwera (nie ma to jak ktoś nie umie ogarnąć swojego serwera, a krytykuje cudze :/ )

Opublikowano

Co do serwera , nie jest zbyt ciekawy...

Z jednej strony mati570 ma racje, ale skoro sam ma gorszy serwer to nie powinien się odzywać.

Jak dla mnie 3.5/10 takie zawyżone

PS Dopisz może do prezentacji jaka to jest wersja serwera... o_o

PSS Coś za dużo refów sobie tutaj walisz (o ile się nie myle to co 3 godziny gdzieś tak ;) - proponuje przeczytać regulamin :)

NU94p9A.gif

Opublikowano

Jak zobacze twoja prezentacje na mpcforum, to nie dam Ci żyć czlowieku zastanów sie co ty robisz, masz takis slaby serwer ze nawet nie da sie rozwalic klocka.... prosze was jakim trzeba być czlowiekiem zeby rozwalic tak serwer?. masz gorszy serwer i zazdrościsz tyle Ci powiem, jestes nie rozgarniętym dzieckiem.. co do cb weexer to chigcht to nie jest moje 2 konto.. wiec nie pisz ze ref'y są moje... jezeli nie wierzysz to sprawdz ip :^

jeszcze 1, ludzie wiecie jak on zdobywa sobie graczy? wchodzi na nasz serwer placi kolesiowi 40zl zeby znalazł dziurę w authme i włamuje sie na konto admina... po czym rozwala mapkę i banuje graczy pod pretekstem nowe ip.. podaje swoje.. ahah nawet pod twoja prezętacja widac ze gra u cb 3 osoby na 200 slotow.. co to za serwer..

Opublikowano

Jesteście śmieszni 40 zł Płaci Za Znalezienie Dziury w AuthMe ? Jesteście Tacy żałośni jak Was Serwer Ps . Jeśli Nie Umiecie Prowadzić Serwera To Go Zamknijcie a To że mam Więcej Graczy Od Was I Umiem Zbudować Mapke To nie znaczy Że Macie Wypisywać Bzdury na mój Temat

[DL] Program Do Tworzenia Serwerów TEKKIT BUKKIT VANILLA

Niedługo:

[DL]Geneartor Kluczy Steam {Własny Algorytm}

Opublikowano

Łżesz jak pies dzieciaczku

Twoje słowa "a To że mam Więcej Graczy " - porównajmy - teraz na twoim serwerze jest 2 osoby, a na icecrafters 21 - Rzeczywiscie u cb wiecej osob gra :D

Wtf? Jakie 40 zl - nawet nie miałbyś jak zdobyć takich informacji (chyba, że chodzisz do wróżki -,- )

Skoro uważasz, że ten serwer jest żałosny to dlaczego ciągle tu spamujesz.

Jeszcze te typowa dla dzieci wielka czcionka i czerwony kolor - przykro mi, ale nikt nie słucha takiego dzieciaczka jak ty -,-

Jesteś typowym Hejterem -,- [Wiem, że nie rozumiesz tego słowa, więc masz definicje : Hejter - Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady. ]

Przykro mi, ale twoje riposty są żałosne (jeśli juz nazwać to ripostami ^^ )

Człowieku daj sobie spokój .

Opublikowano

Co ma poziom IQ do tego, że nie przeczytałem komentarza Soleoda - Chyba ktoś tu nie wie co to jest IQ -,-

Zgaduję, że masz niewidzialnych graczy na serwerze ^^

Przykro mi, ale nie hejtuj tego tematu.

Wiesz, ze w polsce jest to karane :)

Wracaj do gimbazy i nie hejtuj już więcej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...