Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Prosty Program do Tworzenia Serwera [TEKKIT] [BUKKIT] [VANILLA]

mati570

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R
E
K
L
A
M
A

R
E
K
L
A
M
A

Witam Was Serdecznie Przedstawiam wam Oto Prosty Program Do Tworzenia Serwera A Więc Zaczynajmy!

Wczoraj Przeszukując Sieć Natchnołem Się na Prosty Program do Tworzenia Serwera Vanilla I Wtedy Narodził Się We mnie Pomysł na Rozwinięcię Tego Programu i tak Stworzyłem CreateSSSv1.0

Co Potrafi Program ?

- Tworzyć Serwery na 3 Silnikach Tekkit/Bukkit/Vanilla

- Tworzyć Logo Serwera

- Tworzyć Laucher Z Modami Do Serwera Tekkit

- Wgrać Pluginy Zabezpieczające Serwer Przed Atakiem DDoS DoS BrutalForce Tekkit/Bukkit/Vanilla

- Skonfigurować Podstawowe Ustawienia Serwera

Jakie Mody Posiada Program ?

Program Nie Wgrywa Modów Tylko Gotowe Paczki Z Modami

- BladeBox Pack

- AutomatykPack

- TekkitCraft

- HejterPack

- FirePack

- PingwinPack

- GPack

Jakie Funkcję Posiada Laucher Tekkit ?

- Zmianę Używanej Pamięci Ram Przez Laucher

- Zmianę Wersji

- Zmianę Nicku

- Newsy Serwera (Niedługo) (Specjalny Plugin Podobne do Dynmap)

Jakie Wersję Bukkit znajdę w Programie?

od wersji 1.2.1 do wersji 1.7.2 Włącznie

Czy Będą Upade ?

Upade będą na pewno Ale na razie Pracuję Nad Algorytmem Generacji Kluczy Steam i Nie zbyt mam czas na upade ;d

Co Jest Przewidziane w następnym Upade?

-Własny Wybór i dobieranie modów Tekkit (Ponad 321 modów)

-Dodanie Własnego Silnika Rekkit (na czym polega ten silnik dowiecie się w tym temacie LINK)

-Poprawienie Bugów

Screny:

post-589018-0-50947600-1384280294_thumb.jpg

Sądzę że Szczegółowo Opisałem Laucher. Laucher Jest Prostym I Zarazem Potężnym Narzędziem dla Początkujących jak I Zawansowanych Użytkowników. Gdyby Były Jakieś Pytania proszę na Pw

SKAN:https://www.virustotal.com/pl/file/05f54f5355d899bb1ce547a3bf49c30375012fbd64745da47d312daf73148875/analysis/1384278932/

xxx

INFO O POBIERANIU DLA MODA I UŻYTKOWNIKÓW

Dlaczego Pobieranie jest z Ankietą ? Ankieta jest Darmowa A Chcę Poprostu Zwrot za VPS Zdejmę Ankietę od 50 pobrań Lub Gdy Moderator Będzie wymagał

Program Do Ściągnięcia Modów I Plików Instalacyjnych Używa Mojego VPS kupionego Za Własne Pieniądze

Dlaczego Potrzebny Jest VpS ?

Ponieważ bez VPS Paczka Ważyła By Ok 5 Gb I Była By Niepotrzebnymi Plikami Zapchana

(Jeden Woli ten Mod Drugi Ten) Dlatego Ułatwiając Sobie i Wam Użyłem VPS

Sądzę że Mase Ludzi Początkujących jak i Zawannsowanych Szuka Ułatwień W Tworzeniu Serwera (Szczególne Tekkit) Dlatego Proszę Docencie Moją Pracę Zostawiająć Like ;) Chyba nie wymagam tak Dużo ?

[DL] Program Do Tworzenia Serwerów TEKKIT BUKKIT VANILLA

Niedługo:

[DL]Geneartor Kluczy Steam {Własny Algorytm}

Opublikowano

Bledy ortograficzne mnie zniechecily.

Mozliwe ze Moderatorzy beda prosili o source. Sam nie jestem pewny czy Ty to stworzyles.

Opublikowano

Widać, że czysty fake.

"Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce,

Dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."

~GrubSon

Opublikowano

Tylko idiota pobierze taki program... Po jego wyglądzie widać, że to jakieś nieporozumienie, co to w ogóle jest?

Jedynym idjotą który komentuję I niepotrafi docenić czyjeś pracy jesteś Ty

Piszesz "fake" choć nie pobrałeś. z tego co wiem ocenia się po pobraniu I przetestowaniu programu

PS.

Bardzo denerwują mnie dzieci które oceniają cokolwiek bez głębszego poznania tego

Niedługo:

Opublikowano

Ja tego nie pobiore .. , wrzuć na inny hosting ..

Ohh Ale No cóż Odpowiem, Proszę Przeczytaj Informację Na Dolę tematu ;)

Bledy ortograficzne mnie zniechecily.

Mozliwe ze Moderatorzy beda prosili o source. Sam nie jestem pewny czy Ty to stworzyles.

Jakię Błędy Ortograficzne Literówki Najlepszym Się Zdażają :)

Jeśli Mnie Poproszą Oczywiścię że Prześlę Souruce to jest mój Program i nie mam nic do ukrycia :D

Niedługo:

Opublikowano

Przeczytalem ... Ale ta ankieta zabiera ci kase z konta ..

Jeśli Chcesz Pobrać Za Free masz Poradnik:

Podaj Numer telefonu

Zostanie on wpisany na subskrypcję i normalnie otrzymywałbyś w tygodniu po kilka płatnych smsów,

ALE na dole strony (tam gdzie podajesz numer) masz info jak anulować subskrypcję. Jak pobierzesz plik to po prostu anuluj to. Płatny SMS nie przychodzi od razu, więc na pewno zdążysz..

Podanie numeru i wysłanie SMSA o treści STOP nic Cię nie kosztuje, więc plik pobierzesz za free happy3.gif

Tylko Pamiętaj że Dopiero Anuluj Jak Pobierzes ;)

Niedługo:

Opublikowano

Taka sama ściema jak Rekkit. Hostowane na AstroCash:

AstroCash is a new type of hosting service, where you earn real money when others download your files!

Najprawdopodobniej stworzone w VB i nie robi nic, oprócz oszukiwania ludzi. I szczerze mówiąc wątpie aby ktokolwiek to pobrał - płaci się za to pieniądze.

708121422388637873334.png

Opublikowano

Najprawdopodobniej stworzone w VB i nie robi nic, oprócz oszukiwania ludzi. I szczerze mówiąc wątpie aby ktokolwiek to pobrał - płaci się za to pieniądze.

Widzę że pan Nie umie Czytać A Jeśli Umie To Nie chcę Mu się Przeczytać Informacji na Dole

Hostowanie na AstroCash Ponieważ chcę Tylko Zwrot Za VPS A Potem Udostępniam Za Darmo I Myślę Że Nie Powinno Być Z Tym Problemu Ponieważ Wszytsko Kosztowało Mnie Dużo Pracy I Nie Było Pisane w VB (Choć Wygłąda) {Poprawię Wygląd W Następnych Wersjach)

PS

Jeśli nadal Nie Wieżysz Poczekaj 2,3 Tyg I Pobierz Za Darmo bez żadnej ankiety Możę Wtedy Docenisz Czyjąś Ciężką Prace Bo Uwież Mi Że Była To Ciężka Praca

Niedługo:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...