Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Istvangames.tk

IstvanPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1380746225-U277916.png

Siema, założyłem z kolega stronę/bloga o tematyce gamingowej (nie jakieś szerokie spektrum, tylko same informacje, które nas interesują lub uważamy, że są warte przekazania dalej). Zapraszam do zapoznania się z naszymi artykułami (mamy nadzieję, że będzie ich co raz więcej), bo być może posiadasz podobny gust i znajdziesz tam coś dla siebie :)

WWW.ISTVANGAMES.TK

Jesteśmy też otwarci jeśli chodzi o nawiązanie współpracy z innymi stronami/blogami.

Opublikowano

Dosyć ciekawe, ale trochę przeszkadza pusta prawa strona ;] Przydałoby się trochę to uzupełnić i by było gites ;)

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

+ Naprawdę fajny wygląd

+ Fanpage

+ Wordpress

- Przydało by się bardziej regularne wrzucanie (Wrzuciliście 4 wpisy 10 października a teraz od 2 dni nic nie ma)

- Domena .tk

Przeprowadzałem się :P Postaram się coś regularnie wrzucać teraz:)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystko fajnie opisane, aż czytać się chcę, bo tak ogólnie to czytam tylko na gry-online.

Tylko trzeba więcej nowości :).

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Ładnie prowadzisz stronę, artykuły są nie najgorzej zredagowane. Biało, przejrzysty, zmieniłbym tylko czcionkę na grubszą i Z POLSKIMI ZNAKAMI. Dostrzegam pewne różnice między normalnym a znakiem polskim, który jest widocznie grubszy i 'inny'. Widać, że masz chęci i zapał, może spróbuj napisać o jakiś aktualnościach, nowościach. No i rozpowszechnij tematykę, bo nie samym metinem człowiek żyje.

Uczony jest człowiekiem, który wie o rzeczach nieznanych innym i nie ma pojęcia o tym, co znają wszyscy.
~ Albert Einstein

•  carbonx zmienił(a) tytuł na Istvangames.tk
Opublikowano

Archiwum. 

Powód: Strona jest nieaktywna.

Jeżeli zdecydujesz się na powrót do projektu, użyj opcji raportu aby poinformować o potrzebie przywrócenia tematu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...