Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elerion [Dedyk] [Medium]

ElerionPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem tam top1 ogólnie bugów nie spotkałem poza jednym użyłem kamyka+ i pisze mi że bugowałem najwiekszy minus do brak graczy

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mieliśmy pewne problemy. Wszystko już zostało ustabilizowane i mamy nadzieję, że więcej się to nie powtórzy. Teraz możecie spokojnie grać. Staramy się ogarnąć stronę i trochę nowych zabezpieczeń wgrać.

Naprawdę możecie mi wierzyć - nie siedzimy sobie i nic nie robimy. Cały czas staramy się, żebyście mieli jak największą przyjemność z gry.
Jutro troszeczkę zmian wprowadzimy, jeżeli chodzi o grę. Może nawet dzisiaj w nocy (yang, drop itp.).

cxyi.gif

Opublikowano

Znów off. Nie ma już chyba dobrych serwerów jak kiedyś.

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Opublikowano

Serwer Nudny ten exp .. Wystarczy spojrzeć na ranking i można zobaczyć kto na WH gra godz. 12 jeden gościu miał 40 lv a o godz 13 prawie 70...Ten drop Yang.. Serwera nie polecam. !!

Opublikowano

Pilnujemy wszystkich graczy tak samo ale jeżeli komuś nie możemy udowodnić, że nie gra uczciwie to go nie banujemy. Ot proste.

cxyi.gif

Opublikowano

Serwer Nudny ten exp .. Wystarczy spojrzeć na ranking i można zobaczyć kto na WH gra godz. 12 jeden gościu miał 40 lv a o godz 13 prawie 70...Ten drop Yang.. Serwera nie polecam. !!

Jeśli nie umiesz grać to jesteś słaby, proste. Na hardach wbijają w 18h 78 lvl i Ty narzekasz, że w 1h od 40 do 70? Idzie do V2 i zero problemu.

Zawitam na serwerze, pobiera sie klient.

dziendobry1sygnatura6.png

Opublikowano

Najnowszy ChangeLog z serwera :

Zmiany:

* Zmiana wymaganego lvla wejścia do V2 z 50 na 45 lvl.

* Naprawione działanie kamieni duchowych +.

* Zwiększono ilość yang wypadających z potworów.

* Wprowadzono nowy system zdobywania konia - od teraz medale konne dropią z każdego bossa (od wodza orków) i podnoszą poziom konia o 1 lvl.

- Osoby, które miały 21 lvl konia został on zredukowany do 11 poziomu. Było to z naszej strony małe niedopatrzenie za które bardzo przepraszamy.

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

mało ludzi strasznie gra, w m1 stoi 5 osób na krzyż. Ściągnijcie wiecej bo jesli nawet serwer fajny to będzie nudny przez tak małą liczbe graczy

The past has gone

Opublikowano

reklamy serwera sa :) tylko teraz sa takie czasy ze gra po 200 graczy. czekamy az nasi youtuberzy wrzuca filmy, to powinno. cos dac

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Łatka i tak nie będzie działała z innym clientem. Była to łatka tylko i wyłącznie dla osób, które miały clienta z beta testów.

cxyi.gif

Opublikowano

Serwer postoi jeszcze długo. Liczmy na trochę większą frekwencję. Ostatnio zostało poprawione kilka rzeczy a już niedługo na serwerze zawita bardzo przyjemna aktualizacja, która napewno każdemu przypadnie do gustu ;) i bardzo umili grę.

cxyi.gif

Opublikowano

co jest przyczyną , że jestes nie działa ? :) Pozdrawiam.

Btw. kolego nie prawda, tak jak UP mówili, umiejetnosc expienia.. Yang ?poczatek myslisz, ze co beda Ci miliony leciały, pozniej polecisz do v1/v2 to wtedy poczujesz jak Ci kasa szybko wpada. Pograj dłuzej pozniej oceniaj.

Opublikowano

Kurde.. server bardzo fajny, mimo nie zaskakująco dużej liczby graczy zostane.. I zapraszam innych! :)

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Strona nie odpowiada więc serwer chyba leży :)?

Modka proszę o zamknięcie + kosz.

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Strona nie odpowiada więc serwer chyba leży :)?

Modka proszę o zamknięcie + kosz.

Odświeżam.

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...