Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elerion [Dedyk] [Medium]

ElerionPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

w końcu zaczęło się pobierać i przy 80 % padło pobieranie i od nowa trzeba omg...nie mogliście wrzucić to na normalny host?!

Mam ten sam problem ;o

213k6ed.jpg

Opublikowano

exp tragedia, kasa tragedia, bony tragedia.. coś wiecej? spodziewałem sie czegos innego po prezentacji :)

NIEPOKONANY, NASZ GÓRNIK ZABRZE KOCHANY !!!!!!!!!

grnikzabrze.png

Opublikowano

exp tragedia, kasa tragedia, bony tragedia.. coś wiecej? spodziewałem sie czegos innego po prezentacji :)

Exp jest dobry ;) kasa leci ;d bony takie mialy byc i w prezce pisalo jakie wchodza ? Czego sie spodziewales po mediumie ze 100lvl w 1h full perfekt eq bony ?

Po co robicie ankiete na mpc forum jak i tak jej nie bierzecie pod uwage ? Mialy wchodzic bony max a nie wchodza

Opublikowano

bez komentarza po raz 2 przerwało pobieranie gratuluję i nie polecam nikomu serwera :)

Zapewne plik w .crdownload

Jeśli przerywa na chrome to pobierz inną przeglądarką...

Opublikowano

bez komentarza po raz 2 przerwało pobieranie gratuluję i nie polecam nikomu serwera :)

Jeśli masz problem z pobieraniem zmień przeglądarkę lub pobierz clienta ze speedyshare. Link jest dostępny na stronie.

cxyi.gif

Opublikowano

nudny server na ktorym nic nowego nie ma. standardowe mapy i dungeony. o broniach nie wspomne blehh, czemu ludzie dajecie bronie ktore maja staz od poczatku metina. one sa juz tak nudne ze slabo sie robi, ze zbrojami podobnie;/ server knockout;>

JurexGCW

Opublikowano

Ilu graczy online? Ale szczerze.

Podpinam sie co do pytania.

A co do prezentacji to ocenie w skali szkolnej na 4 :P

@ Będzie dało rade ubic bossy ninja ?

1790403049.png

NAUCZONY TAK BY ZAWSZE DOCENIAĆ WARTOŚCI

Opublikowano

Jurex niektórzy ludzie nadal wolą serwery nieprzepełnione milionem świecidełek i tysiącem bezużytecznych map :)

Podpinam się do pytania o frekwencję.

Opublikowano

Frekwencja ? w ostatniej godzinie ponad 200 osób :>

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Jurex niektórzy ludzie nadal wolą serwery nieprzepełnione milionem świecidełek i tysiącem bezużytecznych map :)

Podpinam się do pytania o frekwencję.

Szcerze odpowiem, że chcielibyśmy więcej. Pozostaje nam mieć nadzieję, że ludzie jednak w braku bugów odnajdą bardzo duży plus. Postanowiliśmy zrobić serwer, a nie gówno zawinięte w kolorowy papierek prezentacji - ależ poetycko się zrobiło ;>

cxyi.gif

Opublikowano

Moja opinia jest taka że drop yang do cen jest nieadekwatny , dla przykładu 1 Kamyk duchowy do skilli 1kk a średni drop z moba to 6k do tego wchodzi co 4-5 kamien jak na razie majac 46 lvl udalo mi sie 1 skilla do G4 zrobic do tego zmianki po 150k szt sporo kasy trzeba uzbierac by eq wybonowac i zrobic na expa więc moim zdaniem to nie jest serw typowy Medium , bardziej Hardowaty niż Medium do tego jeszcze zwoje egzo tez trzeba wydać 1kk , podobno kamyki dropią z metinów rozwalilem w M2 ok 7 i pod świątynią 5 i ani jeden nie dropnoł , do tego brak zwojów Błogosławieństwa i kamieni do ulepszen u Handlarki, owszem do 20 lvl w M1 zwoje dropiły a potem na innych mapach już nie dla tego "skutecznie" mnie to zniechęciło ale innym może sie to podobać to tylko moja opinia pozdrawiam

Opublikowano

zwiększyć drop yang :) 2 sprawa jest już włam

Włam? Możesz jaśniej? Bo my nie odnotowaliśmy żadnego dostępu do bazy serwera z zewnątrz. Jedynie "ktoś" usilnie próbuje przeszkodzić Wam w normalnej, przyjemnej grze atakując port logowania. Serwer niebawem będzie działał stabilnie.

cxyi.gif

Opublikowano

a Więc tak, serwera NIE POLECAM

- Gra na serwerze max 50 osob

- Na niskim lvlu leci bardzo malo yang, w porownaniu do wiekszego

-Administracja Olewa totalnie graczy, zglaszam blędny, bugi, cheaterow dostaje odpowiedz " Nie mam czasu na pierdoly, narazie "

-Co 2 osoba lata na wh/ninjahacku

-V2 jest od 50 lvla, czyli trzeba sie meczyc do 50 w v1, ok a weź wyexp bufke.. hehe strata czasu

-Biolog... przyklad : niby trzeba 5 zębów fajnie, ale.. Mialem 30 zębów przyjął tylko 4, na 2 postaci mialem 28 zębów przyjął 2, koledze zaliczlo po 42 zębie, drugiemu koledze po 29.. Biolog pali jak cholera

-metkow 1-65 nie oplaca sie bic, nic nie leci

Mógłbym wypisywac wady tego serwera i wypisywac, ale nie ma sensu... WIELKI -

AW : Skąd perły ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...