Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metania2.pl [Dedyk] [Medium]

Nefret

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mimo że jestem negatywnie nastawiony na ten server niestety zagram na nim I

Refret - dziwisz się że tak wolno pobiera ludziom jak tyle ich pobiera ?? sam sobie skzodzisz wystawiając tak późno klienta

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to wystarczy aby wejsc bez clienta ?

To wklejasz do klienta bądź launchera te rooty.

za 40 min na tsie odbedzie sie idol ! IP TSA : 178.217.190.133

Oraz o 16:00 damy stronę zastępczą, reję będzie działać 5 min przed startem.

Opublikowano

Nie chcę sie zagłebiac w 5 stron ale po co robiles 4 servery ( prezki) innych serwerów ? Poniewaz troche to jebnięte, ze robiłes servery a nawet plików nie masz a teraz mas pliczki kazdy bedzie grał? Na ch*j robiłes ludzi w cipke i mowiles, ze startuje paradise, nexalia i tp ?

Widzę, że jestes w temacie dopowiadasz inym a ja jestem kim? Boisz ise prawdy ? PFF

d2dp.png

Opublikowano

Nie chcę sie zagłebiac w 5 stron ale po co robiles 4 servery ( prezki) innych serwerów ? Poniewaz troche to jebnięte, ze robiłes servery a nawet plików nie masz a teraz mas pliczki kazdy bedzie grał? Na ch*j robiłes ludzi w cipke i mowiles, ze startuje paradise, nexalia i tp ?

Widzę, że jestes w temacie dopowiadasz inym a ja jestem kim? Boisz ise prawdy ? PFF

Jak już mówiłem, że ktoś mi się wcześniej włamał na konto mówiłem już to.

Chyba sobie żartujesz,że wrzuciłeś clienta na takim słabym hoście ,nie mam zamiaru pobierać go 4h ;)

Pobierz Launchera następnie łatkę.

Zapraszamy za 30 min Idol !

Opublikowano

Zrobić serwer rozumiem ale prezka, która strasznie odstrasza jest zrobiona na odwal. Zamiast postarać się i zrobić coś ładnego... Na serwer wbiję i zobaczę ale po prezentacji nie spodziewam się niczego interesującego.

DualFly

Opublikowano

Jeszcze kto chętny zapisać się na Idola na Tsie, pisać ostatnia szansa do wygrania Smy !

178.217.190.133

Rejestracja będzie działać 5 min przed startem ! Dobra strona zastępcza gotowa czekamy do 16 i wam ją udostępnie.

Opublikowano

@UP a ty czytałes?

*Skille

Sposób tradycyjny, księgami i kamieniami.

Sposób uproszczony, handu-Up za 10kk da nam wszystkie skille na P (nawet na 5lvlu)

Zagram zobaczymy :)

Opublikowano

@UP a ty czytałes?

*Skille

Sposób tradycyjny, księgami i kamieniami.

Sposób uproszczony, handu-Up za 10kk da nam wszystkie skille na P (nawet na 5lvlu)

Zagram zobaczymy :)

Czytalem dlatego napisalem ze dostaje sie ;d

Opublikowano

<16:24:23> "GuMiS" disconnected (leaving) PAN KURWA GUMIS JEBANY, WJEBAŁ SIĘ NA SERWER Z KOLEGAMI + NA STRONĘ STARAM SIĘ TO NAPRAWIĆ I WBIĆ DO BAZY..

Opublikowano

Skąd trutA?

Jak skile ?

Bedzie pet na start?

Truta po co ci ona ? dropią bronie exp na 100lv z metinów na mapach 99+.

Skile na P tak ja UP opisał.

Prawdopodobnie peta na start można sobie wybrać i to każdego i te nowe pokemony i te stare + pety mają wrodzone bonusy.

Co do kostiumów i fryzur można je wydropić z metków 150+ również z kasyna :)

Zapraszam na serwer naprawdę warto !!

ddz8gi.png

Opublikowano

Proszę o zamknięcię na prośbę autora i wstawić to "GuMiS" disconnected (leaving) PAN KURWA GUMIS JEBANY, WJEBAŁ SIĘ NA SERWER Z KOLEGAMI + NA STRONĘ STARAM SIĘ TO NAPRAWIĆ I WBIĆ DO BAZY.. STARAM SIĘ CAŁY CZAS NIE PODDAM SIĘ !

http://www.mpcforum.pl/topic/1059161-metania2pl-dedyk-medium/page-6 ZAMKNIJ.

NIESTETY GUMIS BYŁ OD NAS LEPSZY PRZEPRASZAMY, INNYM RAZEM POSTARAM SIĘ WYSTARTOWAĆ Z LEPSZYMI ZABEZPIECZENIAMI.

Opublikowano

Szczerze Ci powiem kolego że zbanowałeś nie winną osobe :P

Naprawde FAJNY serwerek. Polecam i miłego naprawiania (haha) :D

Nawet się nie dali wypowiedzieć. Szkoda słów. :/

X5Yx3ZJ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...