Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metania2.pl [Dedyk] [Medium]

Nefret

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

adr.jpg

To startujecie czy robicie ludzi w hooya ?

To strona Pana Ardiego oszusta, my mamy Metania2.pl

Edit: Dobra, nasz WebMaster skończy dopiero jutro stronę officjalną, o 15 podamy zastępczą stronę a reje będzie 5 min przed startem wszystko zgodnie jak było start 17:30.

Zapraszamy na Ts idol o 16 do wygrania SM. 178.217.190.133

Opublikowano

Nefret Dobra rada :) dodajcie launchera wtakim razie jak client ma być przed starem . Wtedy sporo osób by weszło ze słabszym łączem . Zrobicie launchera mini ? ( do 10 mega |)

Opublikowano

Nefret Dobra rada :) dodajcie launchera wtakim razie jak client ma być przed starem . Wtedy sporo osób by weszło ze słabszym łączem . Zrobicie launchera mini ? ( do 10 mega |)

Jeżeli zostanie czasu, postaram się coś zrobić.

Opublikowano

Połączmy fakty
1. Początek kłótnia o kradzież serva (plików)
2. Start był omawiany wczoraj mIał być o 14 klient ładował się miał być o 8-9
3. Prawdopodobna wersja prawdziwi właściciele plików serwerowych nie wytrzymali i wkradli im się do bazy danych :)
z pkt 3 wynika Opóźnienie klienta poprzez usunięcie tamtego przez właścicieli co za tym idzie opóźniony start :)
Jedynym półprawdziwym tematem jest Ten ..niby" idol na TS3 (na mój gust jest on po to aby odwrócić uwage od tego co siędzieje) - jednakże ludzie nie są tacy głupi :)

Na koniec napisze Śmiało możecie warnowac tego posta

Opublikowano

To o ktorej ten klient w koncu?? bo nie wiadomo... mam nadzieje ze nie będzie zbędnego poślizku z klientem co idzie za poslizgiem startu serwera.

Opublikowano

ok :D a launcher będzie ?

Na razie nie, ponieważ robię zastępczą stronę.

Zapraszamy na Tsa o 16 Idol przypominam o 16 strona.

178.217.190.133

Opublikowano

Módl sie abys nie mial tam zadnego buga , bo mnie prowokujesz do tego abym wbił do Cb na serwerek :* http://scr.hu/11qc/ewmbp

P.S Przy necie 30MB pobiera sie po 35 Kb/s czyli jakies 10 H pobierania , Propsy ! .

@Smerf

Nie bulwersuje , Tylko ten typ prowokuje wiele ludzi , robiac Szum z niczego , Banuje Permem za nic . :)

Opublikowano

Nie chcę sie zagłebiac w 5 stron ale po co robiles 4 servery ( prezki) innych serwerów ? Poniewaz troche to jebnięte, ze robiłes servery a nawet plików nie masz a teraz mas pliczki kazdy bedzie grał? Na ch*j robiłes ludzi w cipke i mowiles, ze startuje paradise, nexalia i tp ?

d2dp.png

Opublikowano

Da się, da się :) Ładnie ciągnie nawet, jak narazie 700kb/s.

Szczerze, wydawało mi się, że to fake ale skoro tak..

A ten VllP czy jakoś tak już się bulwersuje jak się skapł, że serw może być naprawdę :D Beka..

Opublikowano

Start serwera odbędzie się jednogłośnieo 18:30, gdyż są problemy z pobraniem klienta daję czas każdemu żebykażdy wszedł,równo z każdym start officjalnie 18:30 stronka o 16,Zapraszamy na Idola który odbędzie się o 16:00 178.217.190.133

W kliencie, może być plik Pandora proszę go usunąć gdyż testowałem coś. :)

Łatka konieczna aby wejsć na serwer do rootów http://www.speedyshare.com/fCMnk/Rooty.rar !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...