Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Capsule MP

ToshiKatsu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ok.. Oficialnie mówie że cap, MP nie jest na zawsze.. Rozmawiałem z modem rasi.

Dla mnie to jest obojętne bo:

-Jeśli będzie capsule MP to większość ludzi będzie miała dużo broni typu GOD.

-Jeśli nie będzie to większość osób co teraz przybyła odejdzie :P

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

Capsula bedzie chyba na ulti jak mi mówią koledzy po 70lvl, mam wszystkie bronie z caps oprocz mg i pulse a zamiast pulse mam predatora :) tylko z 1,8mln mp :)

4h5d8z.jpg

MicroVolts- you can only love...

Opublikowano

Capsula bedzie chyba na ulti jak mi mówią koledzy po 70lvl, mam wszystkie bronie z caps oprocz mg i pulse a zamiast pulse mam predatora :) tylko z 1,8mln mp :)

Nie dziwię się, wiedzą że nie można teraz sobie kasy narobić (podobnie było rok temu), ale wątpię, rozmawiałem z Modem, on napisał że nie będzie na unlm.

mhraed.png

Opublikowano

Kogo słowo jest więcej warte? Moderatora czy "kolegów po 70lvl" (szczególnie że w Polsce tylko jedna osoba ma taki level).

Jeśli moderator gry twierdzi że kapsuła za MP nie zostanie na zawsze, to tak będzie. Zresztą nawet na oficjalnym forum MV jest napisane że kapsuła jest tylko jakiś czas.

Opublikowano

Dokładnie jak mówi halt w Polsce jest tylko jedna może dwie osoby które mają powyżej 70 lvla. (Chodzi mi o uczciwie nabite lvl bez hacków.)

Moim zdaniem jednak po ostatniej aktualizacji z bossem capsule zostanie perm.

2vnrryq.png

Pamiętaj o naciśnięciu przycisku lubię to kiedy ktoś ci pomoże! ;D

2974969666.png

Opublikowano

Dokładnie jak mówi halt w Polsce jest tylko jedna może dwie osoby które mają powyżej 70 lvla. (Chodzi mi o uczciwie nabite lvl bez hacków.)

Moim zdaniem jednak po ostatniej aktualizacji z bossem capsule zostanie perm.

Być może, ja z modem rozmawiałem jeszcze przed tym zasranym update'em.

mhraed.png

Opublikowano

Kogo słowo jest więcej warte? Moderatora czy "kolegów po 70lvl" (szczególnie że w Polsce tylko jedna osoba ma taki level).

Jeśli moderator gry twierdzi że kapsuła za MP nie zostanie na zawsze, to tak będzie. Zresztą nawet na oficjalnym forum MV jest napisane że kapsuła jest tylko jakiś czas.

I ja pytałem ludzi typu giwgroc- jakos tak sie pisze :) doggydoga itd...

4h5d8z.jpg

MicroVolts- you can only love...

Opublikowano

I ja pytałem ludzi typu giwgroc- jakos tak sie pisze :) doggydoga itd...

W każdym bądź razie na oficjalnym forum jest napisane, że nie jest ona na zawsze, więc trzymajmy się tej wersji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...