Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Capsule MP

ToshiKatsu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiadomo do kiedy jest? Bo chciałbym sobie kuponów nazbierać :D A póki co lipa, bo nie mam na czym ;d

@Maryn :D

SirToomas... Szczerze to nie mam pojęcia czy mu uwierzyć :P Szanuje go jako gracza, ale czasami zachowuje się jak zwykły szczyl ;]

Opublikowano

Wiadomo do kiedy jest? Bo chciałbym sobie kuponów nazbierać :D A póki co lipa, bo nie mam na czym ;d

Od 2 dni, spiesz się, bo nigdy nie wiadomo, co zrobią, jak się kapną że dużo ludzi ma z tego niezłą zabawę (kupony) to pewnie wycofają -,-, lub usuną kupony z Cap. MP.

@EDIT

Co do boss hacka, podzieliłem parte i mam xp 32 bit, mogę z tb pofarmić na bossie ;)

mhraed.png

Opublikowano

SirToomas pisał mi że ma być na zawsze za MP. Ile w tym prawdy nie wiem.

2vnrryq.png

Pamiętaj o naciśnięciu przycisku lubię to kiedy ktoś ci pomoże! ;D

2974969666.png

Opublikowano

.... czy to tak ciezko wbic 10 lv.......

Ja wbilem 50 bez hackow i potem od 51 do 58 bez hackow -.-

Słodkie :P

Co do kapsuły to raczej zostanie na zawsze. Hippo zmienia politykę dotyczącą MP i to widać. Pewnie wreszcie poczuli odpływ graczy.

Opublikowano

Kapsuła na pewno nie będzie na stałe, bo na forum microvoltsów jest wielki oburz na hakerów, którzy biegają z god weapons ^^. Ale myślę, że będzie dłużej niż do piątku.

Opublikowano

No niestety na ang forum jest masa tematów... W których ludzie opisjują że to głupota dodawanie kapsuły za MP (Piszą to gracze którzy wydali kase, musieli sie natrudzić aby zdobyć troche tych kuponów.)

Jak dla mnie powinna zostać z ograniczeniem na kupony, ale cóż zrobią co zrobią...

mhraed.png

Opublikowano

Ja co chciałem to kupiłem. Jeszcze z 50 kuponów by się przydało na predatora.

2vnrryq.png

Pamiętaj o naciśnięciu przycisku lubię to kiedy ktoś ci pomoże! ;D

2974969666.png

Opublikowano

Ja co chciałem to kupiłem. Jeszcze z 50 kuponów by się przydało na predatora.

Uzbierałeś na Gabcia ;>, Ehhh muszę szybko się wziąść i nazbierać trochę, najwyżej zawagaruje pare razy ;>.

mhraed.png

Opublikowano

Ja kupiłem Blazing nether blade (czerwony) i powiem, że ulepszony daje rade z luciferem :) wszedłem do close combat w środku rundy a pod koniec byłem pierwszy z przewagą 20 punktów nad gościem z luciferem, przy okazji dostał pare razy odemnie :) Teraz zbieram cupony na predatora, będzie ciężko zdobyć te 50 cuponów ale nic nie jest niemożliwe.

Opublikowano

-.- i tak rt duzej przewagi nad mp nie daje wyjatkiem jest seria potato ; p

Wazne zeby lagi ogarnali i bd git

Heh racja, potato daję dużą przewage, ale kiedy umiejętnie gramy naszą wyrzutnią rakiet to damy sobie rade i z takim cwaniakiem, co prawda dużo osób nie posiada potato więc raczej problemu nie ma ;P.

PS: Ja to fartu nie mam dopiero 16 kuponów ;/ (3H), brat uzbierał w godzine 42 grr..

mhraed.png

Opublikowano

Ehem i tak turnieja sa grane na mp to poptato nic nie pomoze ; p .Liczy sie tylko i wylacznie skill

Dobry pc + net

Ja narazie mam przerwe od mv i raczej wroce jak kumple zaczna grac ; p bo samemu nic nie ugram ; p

Opublikowano

Tylko że zdecydowana większość graczy gra normalne gry, a nie turnieje.

Ale z tym RT to prawda. Od czasu Surge nie daje już jakoś wielkiej przewagi. Wyjątek to bazooki które zresztą są ostatnio totalnie OP.

Opublikowano

Z bazukami masz racje ; ) staty im dojebali ;D

Ja z bazuki obawiam sie potato i hermesa

Duchees ma bodajze 700 dmg (sprawdze w sobote) a potato jzobacze na innym koncie ale chyba ma okolo 1800 dmg -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...