Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] Metania2.pl Offical Prezentacja !

Nefret

Zagrasz na serwerze?  

82 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Tak podoba mi si? serwer.
      70
    • Nie zagram nie podoba mi si?.
      12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie chcesz wiedzieć co będę robił po starcie tego shitu jak będę miał po Pracy trochę czasu !

Koleszko, nazywasz byle twoje pliki shitem spoko, śmiało atakuj zobaczymy czy podołasz zadaniu. :)

Opublikowano

Sorry, ale cały klient i pliki były udostępnione także wiesz to już nie mój problem, jak zostanie mi czasu to zmienię interfejs na standardowy.

Client też został wykonany przeze mnie. Zmiana mapy przy kreatorze postaci (dwa królestwa + inne kolory). Flagi, ETC, logo GMa. Wszystko edytowałem ja i nie radze Ci zostawiać tego u siebie. Nie traktuj tego jak groźbę, czy coś. Raczej proszę, byś tego nie używał u siebie :). Trochę czasu pochłonęło mnie to wszystko i nie chciałbym, żeby ktoś tego teraz używał.

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Do zamknięcia o 22 będzie nowa prezentacja wraz z klientem, strona jutro 3h przed startem.

Opublikowano

Pinesska

"Ta prezentacja to RIP naszej pracy a raczej mojego znajomego Dudnixa ! Nawet niektóre screeny mają z nim. Jest niby wpisany w Team serwera ale on nic o tym nie wie. Sam posiada pliki PSD tejże prezentacji, i prosimy o jej usunięcie. W teamie zostało wpisane [sGM]Princeska a jest to przeróbka ponieważ mój nick na ten prezentacji to było [sGM]Piness ze starego Emperiusa a potem Valmoria.pl która padła. Prezentacja ma zostać usunięta bo to jest nie do przyjęcia aby takie rzeczy miały miejsce na tym forum które jest cenione przez wielu Graczy oraz uzytkowników. Całość tej prezentacji jest włanościa Dudnixa oraz moją i zastrzegamy sobie do rozpowrzechniania jej bez naszej zgody. Daje Moderatorowi 24 godziny na usnięcie tego plagatu w przeciwnym wypadku będę pisał pisma do Głownych Administratorów Forum MPCforum.pl by wyciagali konsekwencje na ludziach zarzadzającymi poszczególnymi forami w tym wypadku Metin2. Pozdrawiam w imieniu swoim oraz zdenrwowanego Dudnixa, Piness"

@2up

Zamykam.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...