Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] Metania2.pl Offical Prezentacja !

Nefret

Zagrasz na serwerze?  

82 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Tak podoba mi si? serwer.
      70
    • Nie zagram nie podoba mi si?.
      12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witajcie , wreszcie sie namyslilem zeby napisac tutaj posta .

Otóż zacznijmy od Nefreta , postaram sie wymienic jego nicki m a bylo ich okolo 100 ( bez sciemy ) .

Volmit , Wulfgar,TheroN ,Asfen , SagariSS , Silver ( cos w tym rodzaju ) , Alkoch0lik ( beka bo pewnie SOku pomidorowego nawet nie pił ) .

Kolejna rzecza jest jego wygląd

. To zostawiam do waszej oceny , albo posmiania sie xD

Next , ten ''człowiek'' ma calkiem powalone w glowie ... Mowi ze jest od Questow a gdy zostalo mu zadane 1 pytanie dot. Questow , czy tez Nazwy tabelki ktora odpowiada za DMG moobow ( przyklad ) Nie potrafil odpowiedziec i odbiegał od tematu . Nie wyme czy ten chory psychicznie ''gosc'' posiada Wgl cos takiego jak Maszyne ( czyt. Dedyka ) , nie wiem nie wnikam ,

On nie posiada nawet wlasnego TeamSeaka , zrobil sobie 4 kanaly na Ts'ie Qash0 , bawi sie w ''dildosowanie'' ludzi z darmowej stronki internetowej , chcial sie bawic no to sie pobawił --->

http://scr.hu/11qc/dtqpc i wiele wiele wiecej , Nastepna rzeczą jest ta '' jego'' prezentacja ktora zapewne jest skopiowana ( czyt. plagiat ) bo z tego tez jest znany , np : prezentacje GIldii sciagał z Globalnego Metina ( czyt. Forum) Po czym zmienial nicki i krył sie , ale jego bardzo latwo rozpoznac po glosie , bo glosu nigdy nie zmieni ( zachowania tez ) . Wlascicielem tego serwera jest Ardi . Tyle odemnie chcecie to wierzcie w te sciemy tego Nefreta . Jemu juz calkiem mózg się zlasował . :D

P.S : http://scr.hu/11qc/xyin5 ^^

Opublikowano

On ukradl to wszystko wiec czy to wazne ?

Koleszko, przekonasz się w Piątek że wystartujemy nie chcesz wierzyć że pan Ardi nas oszukał to nie wierz, przekonamy się w piątek.

Klient będzie dostępny już jutro.

Witajcie , wreszcie sie namyslilem zeby napisac tutaj posta .

Otóż zacznijmy od Nefreta , postaram sie wymienic jego nicki m a bylo ich okolo 100 ( bez sciemy ) .

Volmit , Wulfgar,TheroN ,Asfen , SagariSS , Silver ( cos w tym rodzaju ) , Alkoch0lik ( beka bo pewnie SOku pomidorowego nawet nie pił ) .

Kolejna rzecza jest jego wygląd

. To zostawiam do waszej oceny , albo posmiania sie xD

Next , ten ''człowiek'' ma calkiem powalone w glowie ... Mowi ze jest od Questow a gdy zostalo mu zadane 1 pytanie dot. Questow , czy tez Nazwy tabelki ktora odpowiada za DMG moobow ( przyklad ) Nie potrafil odpowiedziec i odbiegał od tematu . Nie wyme czy ten chory psychicznie ''gosc'' posiada Wgl cos takiego jak Maszyne ( czyt. Dedyka ) , nie wiem nie wnikam ,

On nie posiada nawet wlasnego TeamSeaka , zrobil sobie 4 kanaly na Ts'ie Qash0 , bawi sie w ''dildosowanie'' ludzi z darmowej stronki internetowej , chcial sie bawic no to sie pobawił --->

http://scr.hu/11qc/dtqpc i wiele wiele wiecej , Nastepna rzeczą jest ta '' jego'' prezentacja ktora zapewne jest skopiowana ( czyt. plagiat ) bo z tego tez jest znany , np : prezentacje GIldii sciagał z Globalnego Metina ( czyt. Forum) Po czym zmienial nicki i krył sie , ale jego bardzo latwo rozpoznac po glosie , bo glosu nigdy nie zmieni ( zachowania tez ) . Wlascicielem tego serwera jest Ardi . Tyle odemnie chcecie to wierzcie w te sciemy tego Nefreta . Jemu juz calkiem mózg się zlasował . :D

Po 2 VllP kochany, te zdjęcie nie jest moję mogę na Skype wejść i zobaczymy jak wyglądam po 2 każdy miał pewnie dużo innych nicków trudno, pytałeś mieś o jakiś questy bez sensownę pytanie, wejdziesz na serwer zobaczysz sam jak to wygląda czy wgl serwer jest i czy maszyna jest, na razie nie musisz nic pisać póki serwer nie ruszył twoim zdaniem, jeszcze zobaczymy co napiszesz gdy serwer wystartuję tylę ode mnie.

Opublikowano

VIIP i po co hejtujesz a robisz tak jak kazdy hejtujesz a na serwer i tak wbijesz noobku.

Powiem ci jedno -------> Jestes pojebany jak paczka gwozdzi.

Czemu tsa nie zddosujesz tylko Nefreta.

Slyszalem ze masz darmowa stronke i koxa z siebie robisz.

--

Opublikowano

Serwer zapowiada się bardzo dobrze lecz martwi mnie czy ten serwer da rade z ddosami i czy wgl przetrwa. Bo w dzisiejszych czasach ludzie niszczą sobie serwery jak by to dla nich było coś ważnego ...

Mam nadzieję że nie będzie żadnych komplikacji i problemów życzę powodzenia panowie :).

ddz8gi.png

Opublikowano

Serwer zapowiada się bardzo dobrze lecz martwi mnie czy ten serwer da rade z ddosami i czy wgl przetrwa. Bo w dzisiejszych czasach ludzie niszczą sobie serwery jak by to dla nich było coś ważnego ...

Mam nadzieję że nie będzie żadnych komplikacji i problemów życzę powodzenia panowie :).

No zobaczymy jak to będzie, mam nadzieję że przetrwa nasza maszyna ataki + HostTeam wspomoże nas trochę oczywiście będziemy mieli z nimi dobry kontakt telefoniczny także myślę że damy radę, teraz tylko liczyć na dobrą frekwencję na starcie i pomyślny start.

Mały GamePlay z serwera:

http://www.youtube.com/watch?v=RMnq26sb7js

Opublikowano

Wbijac na tsa juz wszystko dziala mielismy problem z jednym jSA czekal az wyjde z tsa i troche go rozwalil chodzi o kanaly lecz nie wiedzial ze mamy kopie zapasowa ;p .

178.217.190.133

--

Opublikowano

Szkoda ze Leafeon, lepszy byłby Umbreon haha ;D ale serwer, no no zaskoczył mnie, mam nadzieję, że exp będzie przyjemny oraz !! nie będzie problemu z expieniem np. ninjy bez buffa, hm? :)

VsxuB58.png

Opublikowano

No to Autorowi Tego Plagiatu NASZEJ PREZENTACJI już podziękujemy !!! Brawko Ci życzę ! A co lepsze ? Drodzy gracze posłuchajcie !

Więc tak : Dudnix nic nie wie że miał by niby być w Teamie tego gówna ! Ja Piness nie przypominam sobie żebym zmieniał nick na Princeska ! WTF ? co to wgl jest ? Prezentacja w 100% skrazdiona z pomysłu mojego oraz Dudnixa który jest taki zdenerwowany brakiem jakiegokolwiek szacunku do drugiej osoby w tym wypadku nas bo troche musieliśmy się nad tą prezką narobić a przede wszystkim dudnix który nie spał 3 dni pod rząd by coś zrobić. Zadna reaktywacja Emperiusa ! To jest prezentacja Valmorii która padła, no cóz bywa.. Ale nie jest na pewno własnością tego imbecyla który ja tu wstawił, oczywiście moderatorów prosimy o jej usunięcie i bezwarunkowe zbanowanie autora tejże pracy w trybie natychmiastowym ! My sobie do cholery nie zyczymy by ktoś kradł nasze prace !

A ty neokidzie (Ripperku) nie potrafisz zrobić własnej tylko kradniesz cudze ? Dobre ! Oczywiście mamy z tego bede i będe spamował tak długo aż cię tu zbanują !

Graczy pozdrawiam i osobiście odradzam grę na tym syfie ( na naszych plikach) które też pewnie ukradł bo co może taki dzieciak z gimbazy zrobić ? Nic tylko farmić od kogoś lub mieć zrobione gówno na nie swoich plikach ! Pozdrawiam was wszystkich.

A moderatorów jeszcze raz proszę o usunięcie tej prezentacji a samego Autora zbanowanie. Pozdro w imieniu Dudnixa, Piness

Opublikowano

Witam, z tej strony Dudnix. Piszę z konta kolegi, bo na moim nie mam wystarczającej ilości postów.
To tak, prezentacja została wykonana przeze mnie, jestem jedyną osobą posiadającą PSD do niej. Nic nie mam wspólnego z tym serwerem, autor tematu jest złodziejem i kretynem, bo nawet z teamu mnie nie usunął. Ani Gruby, ani Piness również nie mają nic wspólnego z tym serwerem. Legenda, pomysł dwóch królestw. Wszystko zostało wymyślone w gronie trzech osób na konferencjach gg. Ogólnie bym to olał, ale za dużo pracy włożyłem w to wszystko, by teraz jakiś baran wstawiał to, jako swoją pracę.
Jeden dowód. Wszystkie SSy, napisy itd są na moim koncie Imageshack.us wraz z datami dodania.
http://iv.pl/images/66734919820131162447.jpg
Drugim dowodem są pliki PSD, które mogę pokazać na gg, jeśli komuśbardzo na tym zależy.

Pozdrawiam założyciela wątku, powodzenia w rozwoju serwera. Jeśli wytrzyma kilka dni, możesz uznać się za dobrego administratora.

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Dostałem informację, że prezentacja jest plagiatem. Daje czas do wieczora (20-21) na wyjaśnienia autora. W razie braku argumentów, lub braku jakiejkolwiek odpowiedzi - prezentacja zostanie potraktowana jako plagiat!

ex

Opublikowano

No to Autorowi Tego Plagiatu NASZEJ PREZENTACJI już podziękujemy !!! Brawko Ci życzę ! A co lepsze ? Drodzy gracze posłuchajcie !

Więc tak : Dudnix nic nie wie że miał by niby być w Teamie tego gówna ! Ja Piness nie przypominam sobie żebym zmieniał nick na Princeska ! WTF ? co to wgl jest ? Prezentacja w 100% skrazdiona z pomysłu mojego oraz Dudnixa który jest taki zdenerwowany brakiem jakiegokolwiek szacunku do drugiej osoby w tym wypadku nas bo troche musieliśmy się nad tą prezką narobić a przede wszystkim dudnix który nie spał 3 dni pod rząd by coś zrobić. Zadna reaktywacja Emperiusa ! To jest prezentacja Valmorii która padła, no cóz bywa.. Ale nie jest na pewno własnością tego imbecyla który ja tu wstawił, oczywiście moderatorów prosimy o jej usunięcie i bezwarunkowe zbanowanie autora tejże pracy w trybie natychmiastowym ! My sobie do cholery nie zyczymy by ktoś kradł nasze prace !

A ty neokidzie (Ripperku) nie potrafisz zrobić własnej tylko kradniesz cudze ? Dobre ! Oczywiście mamy z tego bede i będe spamował tak długo aż cię tu zbanują !

Graczy pozdrawiam i osobiście odradzam grę na tym syfie ( na naszych plikach) które też pewnie ukradł bo co może taki dzieciak z gimbazy zrobić ? Nic tylko farmić od kogoś lub mieć zrobione gówno na nie swoich plikach ! Pozdrawiam was wszystkich.

A moderatorów jeszcze raz proszę o usunięcie tej prezentacji a samego Autora zbanowanie. Pozdro w imieniu Dudnixa, Piness

Witaj, po 1 mam w Teamie Dudnixa także pozdrawiam ciebię po 2 pliki były na Mpcforum :/ Upss, zostały one edytowanę oraz zmieniane także mi tutaj nie mów że okradzione, bo były udostępnione także pozdrawiam cię.

Opublikowano

Weź się schowaj Złodzieju. masz 24h na usunięcie tej prezentacji, a jak nie to pobawimy się inaczej. I nie traktuj tego jako groźby bo z tego wyrosłem ! Pozdro

Opublikowano

Witaj, po 1 mam w Teamie Dudnixa także pozdrawiam ciebię po 2 pliki były na Mpcforum :/ Upss, zostały one edytowanę oraz zmieniane także mi tutaj nie mów że okradzione, bo były udostępnione także pozdrawiam cię.

Stary, Ja jestem DUDNIX! Nie wiem kogo masz w teamie, ale na pewno mnie mnie. Daj mi chociaż numer GG do tego Twojego dudnixa. Ja zrobiłem tą prezentacje i tylko ja mam pliki PSD do niej.

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Stary, Ja jestem DUDNIX! Nie wiem kogo masz w teamie, ale na pewno mnie mnie. Daj mi chociaż numer GG do tego Twojego dudnixa. Ja zrobiłem tą prezentacje i tylko ja mam pliki PSD do niej.

No to jest jakiś grafik, wiesz niby on robił tą grafikę to ja już nie wiem kurwa, zaraz do niego zadzwonię.

Edit: Jednak przepraszam ciebię jednak to jakaś podszywka, która nie potrafi robić grafiki.

Dziś edytuję tą prezentację do 21 będzie nowa.

O 22:00 będzie dostępny klient.

Opublikowano

Prezentacja do 22:00 ? Okej wejdę jak z zegarkiem w ręku.

+ Cały interfejs clienta czyli zólte ramki w grze też mają zostać zmienione bo są własnościa Dudnixa. Jeżeli nie zostanie to odpowiednio zgłoszone !

Opublikowano

Prezentacja do 22:00 ? Okej wejdę jak z zegarkiem w ręku.

+ Cały interfejs clienta czyli zólte ramki w grze też mają zostać zmienione bo są własnościa Dudnixa. Jeżeli nie zostanie to odpowiednio zgłoszone !

Sorry, ale cały klient i pliki były udostępnione także wiesz to już nie mój problem, jak zostanie mi czasu to zmienię interfejs na standardowy.

Opublikowano

hmm no nie wiem , ale wydaje mi sie dziwne , ze nazywasz swoje albo swojego znajomego pliki i prezentacje gownem.. a po drugie to ( przepraszam za wyrazenie) ale chuj mnie obchodzi czy to wasze pliki czy waszych kolegow z podworka bo jak ktos chce sobie pograc 4 fun to i tak zagra . Wystartuj ze swoim serwerem i nie marudz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...