Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Galeria] gry z platyny

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeszcze 11 dni, masz czas :D

Oczywiście GL, może przynajmniej w kilku grach nie będziesz miał 'noobów'.

nie zdarzyło mi się to. zauważ że w grach gdzie ja miałem 17/1 czy tam inne staty to mój team był do kitu tylko że dostałem adc. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

przed chwila gralem z tym deklem, zaraz znowu wrzuci skrina jak on dobry dobre staty i wogule om pro gracz a kurwa nie ma to jak Q w janne w tf i chaseować ją przez cały tf, zostawić team, focusować nasusa, kopać nasusa w naszą stronę, pokazywać się na bocie jak enemy idzie robic barona ja pierdole wez siedz w tej platynie na zawsze.

Opublikowano

przed chwila gralem z tym deklem, zaraz znowu wrzuci skrina jak on dobry dobre staty i wogule om pro gracz a kurwa nie ma to jak Q w janne w tf i chaseować ją przez cały tf, zostawić team, focusować nasusa, kopać nasusa w naszą stronę, pokazywać się na bocie jak enemy idzie robic barona ja pierdole wez siedz w tej platynie na zawsze.

z0ij.png

NA ŻYCZENIE B) B) B) B) B)

Opublikowano

Polecam maść na ból dupy

Powodzenienia w wbijaniu

Opublikowano

Polecam maść na ból dupy

Powodzenienia w wbijaniu

Polecam dorosnąć "1999".

Super Vanosh, jesteś taki PRO, na pewno w sezonie 4 uda Ci się wbić diament, wierzę w to.

Powodzenia and gud lak jak to się mawia.

Nidzgor_eune_69_4_nozg.png

Opublikowano

Polecam dorosnąć "1999".

Super Vanosh, jesteś taki PRO, na pewno w sezonie 4 uda Ci się wbić diament, wierzę w to.

Powodzenia and gud lak jak to się mawia.

Dzięki ziomek, zapamiętam twoje słowa. :)

Opublikowano

Dzięki ziomek, zapamiętam twoje słowa. :)

Nie ma za co, przecież wiesz że zawsze Ci dobrze życzę no ale niestety poziom Twoich drużyn Cię blokuje w tej platynce ;P

Opublikowano

Nie ma za co, przecież wiesz że zawsze Ci dobrze życzę no ale niestety poziom Twoich drużyn Cię blokuje w tej platynce ;P

W końcu mnie jeden zrozumie. Dzięki za rady teraz na pewno łatwiej będą mi szły gry w platynce B)

Mam pytanie których runek podanych w twoim poradniku stosujesz w tych grach wyżej?

Nie rozumiem

Opublikowano

bfcd.png

Spotkaliśmy się w kiu kilka dni temu! B)

@Topic

W tym sezonie może diamentu nie będzie, ale w następnym dam sobie głowę uciąć, że wbijesz.

Opublikowano

bfcd.png

Spotkaliśmy się w kiu kilka dni temu! B)

@Topic

W tym sezonie może diamentu nie będzie, ale w następnym dam sobie głowę uciąć, że wbijesz.

O i jak zwykle Vanosh lose przez team hehe, ja z nim duo grałem to też przez team go nie mogłem wycarrować. Przykre to.

Opublikowano

Zapomnialem dopísac,że chodzi mi o lee sina :D jakich run stosujesz

Zależy. Przeważnie flat ad bo team full leash.

Landiago, porównaj junglerów. Lee mi pisał że mówiłeś żeby babisittował pozdro nie uczciwe Przyznaje się do przegranej byłem useless B)

Opublikowano

Zależy. Przeważnie flat ad bo team full leash.

Landiago, porównaj junglerów. Lee mi pisał że mówiłeś żeby babisittował pozdro nie uczciwe Przyznaje się do przegranej byłem useless B)

Az oczy mnie bola jak widze takie staty renkiem

PS: Zapomnialem ze oczu nie mam xD

sstwc.jpg

Opublikowano

x29b.png

Hehe polecam tego premade botlane na prawdę ogarnięty! B)

Opublikowano

Nie wiem jest jeszcze taka opcja ze grasz zajebiscie w laning phase , a w teamfightach nie umiesz sie zachowac i np. taka rivenka padasz w sekunde albo cos takiego . Zwykle jak pokazujesz screeny to masz 2x wiecej killi niz dedow , spierdalasz z polowa hp ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie wiem jest jeszcze taka opcja ze grasz zajebiscie w laning phase , a w teamfightach nie umiesz sie zachowac i np. taka rivenka padasz w sekunde albo cos takiego . Zwykle jak pokazujesz screeny to masz 2x wiecej killi niz dedow , spierdalasz z polowa hp ?

Jak mnie gankują robię dbl, a jak dochodzi do tf'ów nie mam wsparcia. Coś jeszcze? Wstawiam to bo mogę B)

Opublikowano

VANOSH KRULU dawaj do Czelendżera miszczu !! Ty masz nub timy dlatego tak przegrywasz dawaj Duo ze sfojim najleprzym fanem Bronze 5 ale wiesz te nub timy nie moge wyjsc przez to.

Wyccaruje cie ostatnio leona 0:11 ale to przez nub adc. POWODZENIA MISZCZU!

Rano, wieczór we dnie, w nocy Vanosh z ulci do pomocy!

Opublikowano

CO TO ZA PANDORA W ULUBIONYCH

7/1 Aatrox, ja pierdole

tak dobrze zagrał junglę jak ja teraz.

4aec.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...