Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Galeria] gry z platyny

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No jinx. Jak mam ci wbić diamonda grając wręcz ciągle tak jak na up. Moje gry to zerowy teamplay, albo wycarruje albo przegram.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

ohh Ty brąziaku nigdy nie wyjdziesz wyżej <3

To battlelet dał rade w tydzień wbić z golda do plat V (lekko boostowałem xD) a Ty w 3 miesiące nie możesz z plat 1 do diamentu, tutaj zostaniesz amen.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

32oj.png

W 20 minucie

ak3j.png

potem wrócił jak już mój team kompletnie przegrał grę, czyli.. 32 minucie?

f702.png

i tu

Opublikowano

Oglądałem ten mecz, szkoda gry, jak widać trolle były, są i będą.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Vanosh, jakieś streamy by były? :P

Na Twoim miejscu już chyba bym się kłócił o topa czy Twoją main pozycje bo widać, że carrować gry potrafisz a tyle co Ty przegrywać przez team bym nie umiał

@down

Między godzeniem się na supporta i przegrywaniem a naleganiem na swoją pozycję jest różnica, kto mówi o flame?

Opublikowano

Vanosh, jakieś streamy by były? :P

Na Twoim miejscu już chyba bym się kłócił o topa czy Twoją main pozycje bo widać, że carrować gry potrafisz a tyle co Ty przegrywać przez team bym nie umiał

Flame w queue na pewno mi nie jest potrzebny

Opublikowano

Masz jeszcze czas do 11 listopada :) dawaj,dawaj dasz radę, chociaż w 3v3 już masz diament więc ...

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

i dont care, to gram. jako ze nic mi sie nie chce, nie mam ochoty na nic.. gram, jak zwykle z powodzeniem

37ci.png

l7z2.png

ndx3.png

vhak.png

FWDAIes.png

mi szczescie zawsze sprzyja

na 3 ss'ie kompletnie złą formę użyłem, chodzi mi o angielski.

Opublikowano

ohh Ty brąziaku nigdy nie wyjdziesz wyżej <3

To battlelet dał rade w tydzień wbić z golda do plat V (lekko boostowałem xD) a Ty w 3 miesiące nie możesz z plat 1 do diamentu, tutaj zostaniesz amen.

Z golda do platyny to ja miałem 13 winów pod rząd. Tam to gra jest pestką w porówaniu z plat 1. Sam tu tkwię w chuj czasu i sam nie wiem czy wbiję.

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Z golda do platyny to ja miałem 13 winów pod rząd. Tam to gra jest pestką w porówaniu z plat 1. Sam tu tkwię w chuj czasu i sam nie wiem czy wbiję.

la9z.png

hej

Opublikowano

Tak pechowej osoby jak ty to chyba jeszcze nie znam. Pamiętaj że zawsze możesz grać ze mną duoq :D powodzenia, masz jeszcze trochę czasu żeby wbić, ale i tak będę pierwszy ^ ^. Mogą ci powiedzieć że z trollami też się da wygrać tylko trzeba do takich gier mieć silną psychikę bo ci ludzie cię zniszczą. Staraj się ich motywacja tylko się da a gwarantuje ci że częściej zaczniesz wygrywać.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

w6aj.png

next, 2 afkerow ;p

Taki mały tip, hydra na shaco jako 3 item.

Co do afkerów, ostatnio miałem to samo, 2 wygrane gry przegrane przez kogoś kto robi ragequita gdy odda x killa na linii lub gości typu "sry, lunch".

652601399840421198520.png

Opublikowano

Ziomuś graj tą riven, start pota +4 potionki na hp free fb vs każdy.

Ale mi zabierają topa. Gram shaco bo mi rozkazują wręcz na jungle

3azv.png

last

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...