Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Telefon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co lepsze będzie zakup jakieś konsoli przenośnej czy smartfona? , coś obiło mi się o uszy że smartfon lepszy lecz nie wiem czy to prawda .. , trochę się zastanawiałem nad psp vita ;x

..

Opublikowano

Jak dla mnie przenośna konsola byłaby lepsza. PS Vita to mały nie wypał, mało gier na razie, możesz kupić Nintendo 3DS

Opublikowano

Zależy od tego, czy lubisz gry nintendo. Czemu konsola przenośna? Dlatego, że grafika jest lepsza, sterowanie jest lepsze, jest ogólnie wygodniejsza, normalne gry. W sumie można by się zastanowić nad PS Vitą, szczególnie, że można ją kupić w bardzo dobrej cenie.

Opublikowano

człowieku... porównywać smartfon do przenośnej konsoli? lepiej ten super telefon nexus 4 kupić niż przenośną konsole, to dobre dla gnojków jest, sorry ale z takiego przenośnego wielkiego kloca nie zadzwonisz do kogoś i nie wpakujesz do kazdej kieszeni.

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

No właśnie, telefon jest do dzwonienia, nie do grania. Dla decuxa z tego co zauważyłem najważniejsze są gry a te na Androida nie mają startu do tych na Vitę.

Opublikowano

No ale ps vita dość że musze kupić konsole to i gry do niej bo nie ma jakichś ciekawych gierek darmowych.. (albo wgl ich nie ma..)

..

Opublikowano

Samą Vitę można kupić za 500zł, gry na gametrade.

... , dlatego to lipny pomysł , bo muszę dokupować gry na konsole, więc chyba zakupie tego nexusa 4 i będzie git.

PS podajcie mi wady tego nexusa , słyszałem że strasznie się przegrzewa i wyłącza ;/

..

Opublikowano

A może poczekać na nexusa 5? wychodzi chyba 14 października w polsce może później , ile on mniej więcej będzie kosztował?

..

Opublikowano

Nexus 4 na premierze kosztował 1800zł więc będziesz musiał dopłacić prawie drugie tyle. Nexus 5 będzie kosztował jakieś 1500zł-2000zł.

Opublikowano

Nexus 5 powinien kosztowac ok. 1600-2000 zł, jeszcze też cena zależy od jego wersjii :) bo są 2 wersje, jedna ma więcej pamięci i wieksza baterie, druga te rzeczy mniejsze, bodajże, Nexus 5 powinien wyjść w ostatnim tygodniu października a co do Nexusa 4 to np porażką jest nagrywanie filmów, w Nexusie 5 mam nadzieje że wszystko to co jest nie najciekawsze w Nexusie 4 zostanie poprawione, wolałbym poczekać i dopłacić 500 zł np za nexusa 5 niż kupić już teraz nexusa 4.

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

Suche fakty, google się kłania ;). Jak masz jeszcze trochę hajsu to warto, weź jednak pod uwagę to, że ceny Nexusa 4 pójdą w dół.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...