Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Telefon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem , mam zamiar kupić sobie telefon dotykowy , ma służyć mniej więcej do takich czynności jak :

-Gier

-Przeglądania stron (filmów,zdjęć również) Aby swobodnie było się poruszać po niej

-I można było coś w nim porysować(choć tego nie musi być)

Lecz ,że ja jestem zielony w tych sprawach to miło będzie jak mi jakieś polecicie :)

Cena to mniej więcej 500-700 zł

PS Aby był wytrzymały :P ma starczyć na pare lat

..

Opublikowano

Trochę myślałem nad:

-Sony Xperia P

-galaxy s2 (czytałem że bateria nie najlepsza , i się przegrzewa)

-Galaxy Ace 2

Piszcie opinie swoje ,z doświadczenia i wgl. , możecie mi polecić jeszcze jakieś :)

Dobrze by było aby smartfon miał dostęp do lepszych gierek (aby się nie zawieszały , nie przegrzewał itp , ma płynnie chodzić)

Cene mogę zwiększyć do 1000 zł .

PS Znalazłem jeszcze taką oferte co o nim sądzicie?:

http://www.mediaexpert.pl/katalog/smartfony/samsung-galaxy-ace-3-lte-czarny,28820.html

///linki wychodzące poza forum ukrywamy w code code.png
///tripipi

..

Opublikowano

Średniak, za 1099 w ogóle się nie opłaca. 1000zł to już niezła sumka, Nexus 4 będzie najlepszym wyborem. Najnowszy czysty android, dobry ekran, wydajny, jak dla mnie jeden z najlepszych smartfonów.

Opublikowano

Średniak, za 1099 w ogóle się nie opłaca. 1000zł to już niezła sumka, Nexus 4 będzie najlepszym wyborem. Najnowszy czysty android, dobry ekran, wydajny, jak dla mnie jeden z najlepszych smartfonów.

Da radę z najnowszymi grami? , jak przechodzi upadki na chodnik?

..

Opublikowano

Myślę, że radzi sobie z upadkami jak każdy smartfon. Zawsze może upaść tak, że nic się nie stanie, ale może upaść też tak, że rozwali się w całości. Co do najnowszych gier, wszystkie pójdą bez zająknięcia nawet te najbardziej wymagające.

Opublikowano

trochę przeszkadzają te przyciski na dole podczas grania ;/ (3:37) .

I cena jest za 1500+..

http://www.mediaexpert.pl/szukaj/?q=nexus+4&f=

Musi być do 1000 zł więcej wydać nie chce. Jeśli da radę to taki telefon do 1000 zł który da radę bez problemu z grami (najnowszymi) , przeglądania stron itp . bez żadnych zawieszeń .

..

Opublikowano

Chociażby tutaj nówka za 1200zł

http://allegro.pl/nowy-lg-e960-nexus-4-black-gw-24m-fv-sklep-gliwice-i3583956107.html 

Na pewno znajdziesz tańsze o te 100zł czy nawet mniej. Spróbuj na tablicy, sprawdź w swoim mieście, na pclab chyba ktoś sprzedawał Nexusa za 1000zł używkę.

///linki wychodzące poza forum ukrywamy w code code.png

///tripipi

Przez internet nie chce zamawiać , wole w normalnych sklepach (tesco , mediaexpert ) ;/

..

Opublikowano

W takim razie cena wzrasta o połowę. Jak chcesz kupić coś dobrego i taniego to niestety ale z takim podejściem nie uda ci się. Chyba, że będziesz miał szczęście i znajdziesz w swoim mieście na tablicy Nexusa 4 do 1000zł.

Opublikowano

No to nie wiem ;/ , to podaj takie sklepy internetowe przy których bezpiecznie się kupuje takie smartfony i wybierz w miare dobry do 1000zł , jeśli możesz.

..

Opublikowano

Ten link co ci podałem do allegro to aukcja jakiegoś sklepu także na 100% by było ok jakbyś stamtąd kupował. Kurczę, naprawdę trudno kupić coś tak dobrego co dorównuje Nexusowi 4 jeśli chodzi o cenę i jakość. Najtańsze oferty na allegro z certyfikatem standardu allegro zaczynają się od 1169zł. Także będziesz musiał zaryzykować kupno używki. Tak to kupisz nówkę SGS2 i ci trochę zostanie... Moim zdaniem głupota, poza tym jeśli będziesz przeprowadzał transakcje przez allegro to nawet jeśli cie oszukają odzyskasz pieniądze. Powiedz w jakim mieście mieszkasz może się coś znajdzie bez konieczności wysyłki.

Opublikowano

Galaxy S2 jest spoko jednak nie pograsz na nim w najnowsze gry jak np. MC4 (sam próbowałem), po prostu nie dorównuje do pięt Nexusowi, popatrz na oceny filmu...

Opublikowano

nom serio nexusik 4 fajna zabawka ciężko go zlagować ilekroć jestem w sklepie z elektroniką to sie nim bawie i odpalam multum apek i potem app killera który się pojawia natychmiast i apki sie płynnie zamykają... zero ścin... na dodatek na niego jest od zawalenia modów więc można się bawić i bawić, do tego jest nie drogi i jego cena pewnie zacznie jeszcze bardziej spadac :DDD wolalbym na Twoim miejscu kupic juz tego nexusa 4 nowego i mieć spokój niż męczyć się z SGS'em 2 który pomimo wieku daje rade, ale cóż, przy nexusie 4 wymięka

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

^ no cóż... chyba nowy telefon w komisie :) jeśli jest z polskiej dystrybucji i wszystko się zgadza - to bierz. może do 1300 stargujesz cene.

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...