Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie koniecznie dotyczy serwerów minecarft... Moderator Why i jego zachowanie...

xBigMichau

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie użytkownicy mpcForum!

Chciałem to napisać publicznie, bo mam dosyć tego co dzieje się na mpc...

Jeden z modów "Why" w kółko blokuje moje tematy i poradniki, gdy piszę do niego wiadomość ignoruje mnie, wiem że pewnie zaraz zostanę przez to zbanowany ale jeszcze raz wstawiam mój poradnik tutaj: (jest to dokładna kopia moich 5 zamieszczonych na mpc tematów)...

6wy3mnl9wtmf.png

Witajcie. ^_^

W tym temacie mam zamiar zamieścić wszystkie AUTORSKIE skrypty użytkowników mpcForum.

Temat będzie aktualizowany w miarę możliwości co 24h. Jeżeli chcesz aby twój

skrypt znalazł się na liście napisz w komentarzu pod spodem, jeżeli nie

chcesz aby się tutaj znajdował po prostu napisz do mnie prywatną

9trps2w0ctqs.png

#1 yfrkeqpsfr7w.png

Autor: Arek24g (Edycja NNoF)

Odnośnik do tematu na forum: Klik

#250g4t8qi7zaj.png

Autor: <TheBest>

#3jklsodru7keb.png

Autor: MPCTaylor

#4t6tpnm1ngdff.png

#59s3ixn2hcexj.png

#6s5aeg77lc2ls.png

#7d21ff0t0qwhv.png

Autor: dem232

#8trbmjt0qo2om.png

Autor: ANDROID

#9t6ppajrfiy92.png

Autor: dzikoysk

#10d6v29g0j7zry.png

Autor: xElosik123

#11owzwqrl6kn9m.png

Autor: ShymeQ2

#12x4toph7j7vs2.png

Autor: Shooterowy

#13v8ioqna8fjdt.png

Autor: mrkacperek

#14jp9vmorwxikf.png

Autor: xElosik123

#153vwee9r4p7qm.png

Autor: PiratJaskiniowy

#16j66t0c5fpqvj.png

Autor: yaku18

#17glzeruje50jz.png

Autor: gradu19

#18lmds2wb893og.png

Autor: dzikoysk

#19d0qrns9dxpt0.png

Autor: NeqGPlay

#20e4ho2pewp8kc.png

Autor: KoMaR1911

wxjg1gw28d4x.png

01.10.2013

Proszę o nie usuwanie tematu, jeżeli coś jest źle poprawcie mnie, doceńcie moją pracę!

Zmiany:

v1.0->Dodanie skryptów od #1 do #20

v1.1->Dodanie autorów, odnośników do forum przy skryptach od #1 do #20

W przyszłości zostaną dodane opisy skryptów, oraz nowe autorskie skrypty.

Opublikowano

Mówisz, że w tamtym spisie są jedynie 4 skrypty, hmm?

W twoim widzę jedynie jeden z downloadem :3.

Opublikowano

@up up Tolvat umiesz czytać? widzisz co jest pod spodem napisane? @Android też nie umiesz czytać pod spodem napisałem jeżeli coś jest nie tak możecie zwrócić uwagę a to poprawie, i chciałem zrobić w końcu jeden kompletny spis wszystkich skryptów z forum... ale ok nie chcecie proszę bardzo. Dzisiaj zawędrowałem aż na 25 stronę wstecz na forum żeby znaleźć jeden z najbardziej przydatnych skrytpów, o który ludzie w kółko pytają ale ok. Chce zrb coś dobrze dla wszystkich połowa ma o to ból dupy, a moderatorzy faworyzują innych użytkowników nie ma co super forum ...

Opublikowano

@UP

Umiem, i to przeczytałeś.

Na ten moment nie ma tutaj większej ilości skryptów, więc temat jest zbędny.

A jak już robisz temat to chociaż zrób cały, a nie 1/4 i napis "reszte zrobie potem, bo teraz mi sie nie chce".

@UP(2 raz):

Nie no w sumie, po co wpisywać w Googlach odpowiednie słowa kluczowe - lepiej się męczyć...

Jak chcesz zrobić coś dobrze to to zrób, a potem narzekaj mając przynajmniej jakiś powód - aktualnie możesz ponarzekać tylko na siebie, i swój idiotyzm.

Opublikowano

Nie napisałem bo mi się teraz nie chce, i uwierz jest tu większa część skryptów forum jeżeli nie udowodnij mi to. A i linki był ale dzięki moderatorowi WHY muszę robić wszystko od początku więc?

Opublikowano

@UP

Jak to? Przecież nikt jeszcze nie edytował tego tematu, więc jak mógł on usunąć linki?

BTW. Od razu odpowiem na twoją odpowiedź "we wcześniejszych tematach były" -> skopiowałeś (jak sam napisałeś) całość, ale przez przypadek nie skopiowałeś linków? Dziwne.

Opublikowano

Proszę wykonałem kolejny spis http://www.mpcforum.pl/topic/1057851-aaalista-skryptow-na-twoj-serwer-minecarft-autorstwa-uzytkownikow-mpcforum-aktualizowanyaaa/

//edit hahah i co? Znowu został zamknięty gratulacje dla Moderatora Why ... Już napisałem zażalenie...

//edit pewnie ten temat też zostanie zaraz zamknięty więc Paaa

Opublikowano

Dzięki za umieszczenie mojego skryptu ;), leci like za pracę a administracja jest spoko tylko trzeba umieć się z nimi porozumiewać bo każdy z nich ma inny charakter i jest całkiem kimś innym w prawdziwym życiu a na forum zgrywają całkiem inną osobę.

Opublikowano

@up dzięki za ocenę, rozumiem że każdy z administracji jest inny i ma inne podejście, i szczerze już mi się nie chce "walczyć" o to żeby mój temat z tym spisem został przypięty w tym dziale. Jeżeli "im" (nie chce nikogo obrazić) się to nie podoba wystarczy jedna wiadomość nie ignorowanie mnie, ciągłe zamykanie tematów, faworyzowanie kolegów z forum.

// MPCTaylor nie zrobił spisu tak jak uważał Why, tylko wystawił listę swoich autorskich skryptów, a mój temat miał na celu zebranie wszystkich skryptów wstawionych na forum w jednym miejscu. Ale widzę "tym tam wyżej" to nie odpowiada...

Opublikowano

Tak więc, administracja zamyka twoje spisy ponieważ jest już taki podpięty(pomimo tego, ze nie aktualizują), ale unikają wtedy spamu takimi oto tematami. W regulaminie pisze, że jak nie potrafisz się dogadać z moderatorem działu to piszesz PW do GlobalMod'a lub Administratora.

Opublikowano

Takie rzeczy załatwiamy z liderami dzialu albo global moderatorami. Napisz do ktoregos z nich prywatną wiadomosc a jak nikt nie odpisze kieruj sie do mnie ;)

Zamykam

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...