Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gra

Pitagoras333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam następne pytanko :D

Który z szotgunów będzie lepszym wyborem, spas12, czy 870 combat? który lepszy?

Spas12 kiedyś rozdawali za free i mi się wydawał lepszy od 870 ale najlepiej kup je oba na 1 dzień i przetestuj

LOL

Opublikowano

no ok jutro kupie i potestuje, dziś mi się już nie chce :D

@edit

Wypożyczyłem na 1 dzień 870 combat (wcześniej nie miałem czasu)

i ot co mi się udało ugrać :

post-962895-0-64004900-1381230703_thumb.jpg

Jutro przetestuje spas12 czy jak tam to się nazywa, i sprawdze co lepsze

Opublikowano

Przetestowałem oba shotguny, i powiem szczerze, e nie widz między nimi różnicy, ale niewiem dla czego jak wejdę na jakiś serw, na którym shotguny są DOZWOLONE to po 10 minutach dostaje kicka, czemu tak się dzieje>?

Opublikowano

Wiem, żal mi już kasy, ale zabawa z tym przednia, wyskakuje na mnie gość z famasem, pewny, że mnie położy, a tu JEB i gleba hehehe

Ps. Większość adminów, na polskich serwerach to ku**y i h*je (jeżeli popełniłem jakiś błąd ortograficzny, bardzo proszę mnie poprawić )

Opublikowano

Z tego co się orientuję, to chyba pisze się przez ch, ale nwm bo nie zwykłem przeklinać :P

Famasy mają największy ból, jak ze snajperki 1 na 1 padają, ale to już inna bajka ^^

Mi ten shooti z tego Twojego ss się nie podoba, ale to tw wybór.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Wiem, żal mi już kasy, ale zabawa z tym przednia, wyskakuje na mnie gość z famasem, pewny, że mnie położy, a tu JEB i gleba hehehe

Ps. Większość adminów, na polskich serwerach to ku**y i h*je (jeżeli popełniłem jakiś błąd ortograficzny, bardzo proszę mnie poprawić )

No dokładnie kiedyś oglądałem filmik na YT i jakiś polaczek miał swój serwer zobaczył że jakiś snajper kampi (co jak dla mnie jest oczywiste) zaraz dostawał kicka albo bana aż mnie krew zalewała... ale zdarzało się że na jakiejś mapie dorwałem gościa na którego ok 250m weszło pod rząd kilka headów i zaraz dostałem kicka he he ale satysfakcja była że zorałem admina :)

Opublikowano

Grałem kiedyś w taką grę.... nie pamiętam nazwy, ale tam był taki system, że aby ktoś dostał kicka, to musiała zagłosować za ty większość graczy z teamu, i wtedy jest sprawiedliwość, a nie, jeden admin który często jest debilem robi co chce...

Opublikowano

Czemu ktoś zmienił mi temat z kilka pytań na Gra???????? Proszę mi to natychmiast zmienić! To chyba autor decyduje o czym ma być jego temat??!?!?!

PS. Robić bałagan, to jest komu, ale podpiąć kilka przydatnych tematów to już nie ma pana....!

Opublikowano

@Up jest mod - Czaka - i kidmod - Pro kiki junior (chyba) -ale nie widac ich aktywnosci za bardzo. @Topic Ja to bym usasa bral bo funu masz od niego sporo :p Jak juz to wesrja elite. Jak juz pisal surasmen, shoutgun sie bierze na double slota a najbardziej dla snajpera

Opublikowano

Tsa, ja nawet bez wróżki wiem, kto zmienił ten temat, a przynajmniej się domyślam, że to jakaś pro osoba ;)

Co do kickania za ilością osób, to kilka razy się spotkałem z takimi serwerami na p4f, musisz po prostu napisać / albo !votekick (nick) i się pojawia komunikat, żeby pisać !yes albo !no i jak ileśtam będzie na tak, to go kicka.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Ja jednak wolę jak jest bo kiedyś grałem na jakimś serwie na BF3, admina nie było ale za to była pro opcja votekicka

Wchodzi jakiś kolo, po 10 minutach ma staty 50/2 z pistoletu i ściąga z niego na 150 metrów

To votekick był robiony przez różne osoby co 2 minuty i nigdy nie dochodziło do więcej niż 50% wymaganych głosów potrzebnych do wyrzucenia a cheater sobie dalej biegał.

Gdyby wszystko miało być rozstrzygane votekickiem czy votebanem to by każdy serwer był no-rules

Najlepiej po prostu znaleźć jakiś fajny serwer z normalnym adminem/adminami i tam grać

LOL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...