Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gra

Pitagoras333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam kilka pytań:

1) Czy kiedykolwiek w tej grze wystąpił pakiet z l85?
2) Co mi się bardziej opyli kupić harkel na mechaniku (mam natty+mp7+pakiet celnego, i szukam dodatkowej broni do zabawy, a w tym pakiecie są fajne dodatki),czy pakiet celnego na szturmana? (mam kreftdjur+aek, a w pakiecie jest lufa precyzyjna, biorąc po uwagę fakt, że mam zamiar w przyszłości kupić pakiet z famasem jeżeli się pojawi, to będzie to chyba dobry zakup co?)

Opublikowano

1. Nie przypominam sobie by był taki i zapewne nie będzie. (dziwne by to było)
2. Jak chcesz famasa to lufa predator, vipery, nemesis i celownik M145 lub Reddot, z tego co pamiętam to harkel to ten z PP-19, czyli dobre dodatki, później kupić mp5 lub G53 i jazda :D

Opublikowano

1 wątpie by taki zestaw się pojawił zbyt duża kasa na prebuy

2 nie wiem czy dla samego pp-19 opyla się kupić zestaw, masz red dota no ale nie wiem jak tam wolisz, jak kupisz to powiedz jak się sprawuje to zobacze co się będzie bardziej opylało bo mam 5k fundsów to może bym coś wydał

b6b78815.png

Opublikowano

2. Jak chcesz famasa to lufa predator

No chyba cię rower potrącił.

Jak predator, to stingreye, a jak precka to vipery.

Opublikowano

m16 To najlepiej nemesis + viper + predator a jak nie masz nemesis to albo thunderbolt albo stabilizująca, zobacz która dla Ciebie lepsza

Jaki max zasięg takiego M4 to nie wiem bo zapomniałem jak się nazywa strona z parametrami karabinów w BFP$F ale na 100% da się strzelać bez opadu kuli na maksymalny zasięg widoczności bez naciskania Q

Kiedy wprowadzą to nikt nie wie

LOL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...