Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] patch 3.12

WirujacySmok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaje mi się że oni was robią w konia z tym nerfem katy i cisną z was niezłą beke :D ... Chyba że coś przeoczyłem, ogólnie teraz dmg z ulta katy będzie zadawać ok. 1,5 lub 1,75 raza większy.

Co do ryze też na +

A Garen mi się nie podoba może dlatego że w moim teamie był teraz garen 3/13 :D

b_560_95_1.png

Opublikowano

Rework Kataryny żeby osłabić ulta i bardziej polegać na pozostałych skillach.

Rok później - nerf pozostałych skilli i buff ulta.

Poza tym, o ile gold za grzyby jest spoko pomysłem, o tyle przeciwnik Yoricka będzie bardziej korzystał na gohulach niż sam Yorick. Inne zmiany niezbyt znaczące, a powinni się wziąć jeszcze za Kassę i Fizza.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Po co ruszali Kayle? Nonsens imo. Reszta zmian może być.

Ludzie czytajcie ze zrozumieniem, cd Kayle zwiększyli tylko na Twisted Treeline

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

Ludzie czytajcie ze zrozumieniem, cd Kayle zwiększyli tylko na Twisted Treeline

Nie tylko. TT + Crystal Scar.

Poza tym i tak NIE POWINNI jej ruszać w ogóle.

@edit

Jak dla mnie to powinni to coś usunąć, wkurza mocniej od Teemo i w dodatku, praktycznie nie da się jej skontrować xD

Bo przegrałeś na "to coś" 1vs1 ze mną xD just sayin.

Opublikowano

Nie tylko. TT + Crystal Scar.

Poza tym i tak NIE POWINNI jej ruszać w ogóle.

Jak dla mnie to powinni to coś usunąć, wkurza mocniej od Teemo i w dodatku, praktycznie nie da się jej skontrować xD

@top

Dla tych co nie wiedzą o co chodzi z goldem u Teemo i Yoricka: 5/10 golda za ghula/grzybka to gold który dostaje enemy za jego zabicie. Dla mnie to będzie tylko dodatkowa farma na Jayce :D

@

Bo przegrałeś na "to coś" 1vs1 ze mną xD just sayin. + strasznie ciężko mi jest na linii jak gram przeciwko niej przez jej durny harras ;_;

Opublikowano

Po co ruszali Kayle? Nonsens imo. Reszta zmian może być.

Moderator i nie potrafi czytać... Zmienili tylko na Twisted Treeline Crystal Scar...

@nie zauważyłem postu wyżej, mnie boli nerf phage'a.: /

Opublikowano

Wedlug mnie to jest nerf katy. Pasyw zostal znerfiony, a kata zadaje troche wiekszy damage w wiekszym czasie ( czyli prawdopodobnie wychodzi na to samo)

Nie....

To jest buff katy bo może i zwiekszyli czas castowanie ale za to usuneli czas opóżneinei przy rzucaniu.

Więc jak to wszystko sumujesz to i tak wyjdzie buff bo nie dosc ze zbufowali baze ulta to jeszcze przeliczniki o skrocenie cd juz nie spomne.

Opublikowano

Fajnie, 1 ghoul 5 golda.. Czas szukac nowego maina

ahaah mainowałeś Yoricka? Lol jak dla mnie nie nadaje się.

@Topic :

Podoba mi się buff Rajza ale nadal nie jest tym samym Rajzem przed nerfobuffami :C Wtedy łatwo było o firstblooda na 3lvlu, a teraz? lyypa :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...