Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] patch 3.12

WirujacySmok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wygląda garena jak najbardziej już w grze widziałem jego nowy art/animacje,co do Jinx to szkoda,że jeszcze jej nie ma bo nie mam PBE,a co do lekkkiego buffa ryze to... ;/

Opublikowano

Rly riot ? Katarina buff, olaf nerf, ryze buff. Fuck this logic.

Edit : UP@ Nerf katy ? Lul jest teraz lepsza a wręcz dużo lepsza w późniejszej fazie gry.

Opublikowano

Kolejny nerf katariny ;_;

weź idź stąd jak dla ciebie kolejny boost dmg'a jej postranego ulta to "nerf". Gz dla ciebie.

btw. garenik bardzo ładny. trochę "bajkowy" ale ujdzie ^_^

teraz przez najbliższe kilka dni Garen instalock :/

Opublikowano

Buff Katariny. . hmm, może zacznę nią grać . W silverze i tak nie umiejo kontrować jej ulta xD

Co do Olafa, nie wiem dokładnie, czy to jakiś mocny nerfobuff, ale lipa trochę. Postać i tak niegrywalna, mogliby mu reworka zrobić.

Buff Ryze = PJONA

Garen wygląda bardzo fajnie ;)

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Buff ryze zupełnie nie potrzebny, no ale riot. Na rework poszczególnych postaci (Heim, Xerath, Olaf) trzeba po prostu poczekać do 4 sezonu.

I tak najbardziej cieszy mnie nerf Trinity. :)

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Mnie cieszy lekki buff turretów. Nie będzie teraz, tak łatwo z dive'ami na niskich lvlach bez muminków.

Buff katy, mimo słuszny. (ja nią pykam czasami, to lubie Sobie zniszczyć przeciwników), buff Ryza... hym, ciężej będzie go z ownić, ale nadal wszystko jest możliwe. Visual Garen, jest fajny. :-)

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

10973768159912544444.jpg

- Lol, yorick why no items?

- Because ghouls

Niektórzy ludzie rozwalają xD Takto jest jak sie nie umie doczytać.

Te oracle nad wieżami troszq przeszkadzają, ale sam patch spoko.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

@up lol w czym ci to przeszkadza

Buff katy i ryze no kurwa jak sie ciesze

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Strasznie dziwnie mi się gra tak jakby na slow motion, nie wiem czemu jeszcze te minionki tak wolno biją :(

Musze się jeszcze trochę przyzwyczaić do nowego menu opcji bo też mi trochę nie pasuję, chyba wolałem starszy wygląd.

Ps. 200 poost ! :D

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

up@ Kurwa i to jest mod lola? Pierdole, gimbusiarnia opanowała dział.

Jaki nerf imbecylu skoro to jest buff? Nie wiem, jak Wy czytacie.

top@

buff ryza... kurwa, bole znowu będą :c

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Nie ma Jinx ? Bo ja przy update mam moznolne ładowanie plików Jinx ;_;

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Hahahaha WTF TEN NERF KAYLE!!! Czas odnawiania ulta z 60 do 80? WTF?!?!??!?!

Ciesz się że tylko taki nerf, mogli tą postać zbalansować ponieważ ma wielką przewagę, zwłaszcza w late.

Opublikowano

Nerf Katarina-trochę szkoda, ostatnio więcej zacząłem nią grywać.

Przynajmniej buff Ryze, będzie kim kerować rankedy!

Świetny patch! :3

Wgl spojrzałeś na stronę co się zmieniło?

Skąd ty masz tego moda?

top@ Buff ryze mi się podoba, miałem próbować nim grać.

Opublikowano

Dla niektórych przyspieszone działanie ulty katariny to nerf haha ..

Nie wiem myślą , że są jacyś pro kiedy powiedzą coś bezsensownego ..

Opublikowano

Śmiać mi się chcę jak czytam "nerf olafa" :D

Może coś wam sprostuję :D

- koszt many zmniejszono - ragnarok - usunięto koszt many, zgubne uderzenia zmniejszono koszt many,

- rzut toporem - dmg mniejszy o 10, jednak slow zwiększony(czas slowa zmniejszony), co sprawia że możemy bez problemu dojść do przeciwnika(wykorzystać E),

- topór będzie się wbijał w ściany tylko gdy wyląduje w miejscu gdzie nie będzie można go wyciągnąć, tak więc nadal można dobić przciwnika przez ścianę,

- zgubne uderzenia - obrażenia i wampiryzm zmieniono na procentowy life steal i as, co w walkach 1vs1 robi prawdziwą bestię z olafa, na 5 punkcie as zwiększony o 80%,

- szaleńczy zamach - czas odnowienia zwiększono jednak dodana cooldown reduction 1s za każdy hit, obrażenia zmniejszono do 250 jednak pamiętajmy że teraz dodali przelicznik z ad 0,4 co przy 200 ad daje 330 true dmg, a teraz pomyślmy - po wymaksowaniu W i E mamy 80% as, life steal, i cd reduction na true dmg.

- ragnarok - usunięto manę, cd zbalansowany, biernie armor i magic resist, niewrażliwy, po włączeniu ulta dodaje nam jednak ad co nie czyni z nas typowego tanka jednak dociekając 3 poziom ulta doda nam 32 true dmg do E i dodatkowy dmg do Q :D

Pozostawiam wam to do przemyślenia.

Pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...