Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-=-< Craftersi >-=- [1.6.4] [Z] [400 SLOTÓW] [SKYBLOCK+MINIGAMES][SYSTEM DOŚWIADCZENIA] [PONAD 150 AREN] [YOUTUBERZY] [QUESTY] [PANEL GRACZA]

Avaterys™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TS3 będzie działał do 3 dni, obiecujemy. Tam będzie można się więcej dowiedzieć.

Musimy go tylko troszkę ogarnąć w kwestii kanałów itp. ;-)

My również chcemy już wystartować serwer, ale spokojnie, chcemy wszystko dobrze dopracować, nie możemy dopuścić do sytuacji jak ostatnio z MineGold. Były duże oczekiwania, a nie spełniliśmy ich, opóźnienia na starcie itd...

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli serwer nie padnie jak 30 poprzednich po tygodniu (W co wątpie). To na pewno będzie wielkim hitem. Z pewnością zagram jeśli utrzyma się dłużej niż 2 tygodnie.Jednak szanse na to są według mnie nikłe.I tak czy siak życzę powodzenia w pracy ;)

Opublikowano

tka: Dzięki za motywację, nie będę pieprzył ile to ten serwer będzie istniał, bo nie jestem chory psychicznie.

Widzimy się na serwerze. ;-)

Jesteśmy w trakcie budowy mapek, ogarniamy kilka innych rzeczy. Mam nadzieję, że uda się wystartować jak najszybciej. ;)

Opublikowano

co do serwera to nwm czy takie coś jest czy nie ma ,ale napisze :)

Chodzi o to że, na czacie pojawia się taki komunikat ,,RUDY wykopał 2000 cobla, Gratulacje'' i w nagrode dostaje 2k hajsu

lub 1k i może kopać to 1000 czy 2000 cobla ile chce i z każdym razem dostanie coś losowego. za 1-szym razem dostaje 2k na zachęte a potem za wykopanie 1k cobla dostaje nwm po 20dirtu itd i tak jak w 4Story ma się LvL (co 5lvl :)) i dostaje się item i można zrobić np tak że wykopał 5k cobla dostaje 5diaxów wykopał 50k cobla dostanie MobSpawner oczywiście z 5 do 50 przeskoczyłem pare lvl :P chodzi o takie nagrody za wykopanie cobla czyli na prawde jak te levele w 4Story 5,10,15,20,25,30

tylko tam na jakimś poziomie to coś już się konczy(czyli wykopie nwm 60k cobla nic nie dostaje i tak aż do pewnej ilości tego cobla) i pojawi się np znowu jak ktoś wykopie 100k cobla czyli np kończy się na 50k cobla a zaczyna się znowu 100 czy 150

taka moja propozycja to by usprawniło rozgrywkę :P jeżeli napisałem to zbyt nie logicznie to przepraszam ,ale przed chwilą wstałem :/

86226145013474567463.png

Opublikowano

Cześć,

Słuchajcie, dzisiaj w okolicach wieczora pojawi się nowa zapowiedź sieci serwerów Craftersi.eu. Podkreślam sieci serwerów. :-)
Nasz projekt przerodzi się w Network, czyli kilkanaście serwerów połączonych w jeden.
Prace już trwają, dzisiaj przez całą noc myśleliśmy jak dokładnie to ma wyglądać i mamy już pomysł gotowy.

Więcej informacji będzie w zapowiedzi kolejnej, teraz powiem tylko tyle, że będzie epicko. :-)

Start nie wcześniej niż za 2 tygodnie, ponieważ musimy przepisać Proxy, silnik serwera, aby był mniej zasobożerny i wiele, wiele więcej.

Ogólnie będzie to dość czasochłonne i wymagające sporej wiedzy z zakresu czysto technicznej/programistycznej, ale damy radę.

Oczekujcie nowej zapowiedzi! ;)

Pozdrawiam. :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...