Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-=-< Craftersi >-=- [1.6.4] [Z] [400 SLOTÓW] [SKYBLOCK+MINIGAMES][SYSTEM DOŚWIADCZENIA] [PONAD 150 AREN] [YOUTUBERZY] [QUESTY] [PANEL GRACZA]

Avaterys™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

VPS czy dedyk ?

jak VPS to nawet tego nie otwieraj -,-

Leper gdzie ty gnijesz ?

A co cie to !? Myślisz że ja się nie znam to chyba w błędzie jesteś, znam się lepiej od ciebie..

x

Opublikowano

@up

Nwm w jakim stopniu cb olali. Ale mają oni swoje życie. Jeszcze raz powtarzam nwm w jakim stopniu cb olali więc napisałem tylą tą o to wypowiedź

@Topic

Okej czekam na serwer na pewno mnie tam nie zabraknie :) szczerze mówiąć nie moge się doczekać by pograć na dopracowanym SB :P

86226145013474567463.png

Opublikowano

serwer nawet fajny, lecz administracja mnie olała

Administracja 2:10

Administracja cie olała ?? To jest twój pierwszy post w tej prezentacji, więc chyba coś ci się pomyliło...

x

Opublikowano

Witam jaki będzie maksymalny rozmiar wysp ?? Będą jakieś rankingi ?? Czy będą Hoppery ??

Jak będzie można mieć sporą wyspe żeby zmieścić pare nascie MS yyy nwm troche mechanizmów w tym hodowle + pare generatorów dla siebie i dla znajomych aa i jeszcze na pare farm + Dach nad głową to się nie obrażę :P

86226145013474567463.png

Opublikowano

Witam jaki będzie maksymalny rozmiar wysp ?? Będą jakieś rankingi ?? Czy będą Hoppery ??

Rozmiar wysp jeszcze nie został ustalony, ale na pewno będzie o wiele większy od standardu .. Rankingi będą, więcej informacji nie mogę zdradzić.

x

Opublikowano

Kupienie Spawnera polecam po 25k$ lub 30k$ a zmiane moba w nim po 10k$ Vip Free 1 MS + po 5k$ zmiana Sory że napisałem bez ,. ale nie mam ochoty na ortografie ;/

86226145013474567463.png

Opublikowano

Dziękuję za odp :) No to bardzo fajnie proponowałbym nie mniejszy rozmiar niż 150x150 a jak większy to fajnie , gram na sky-block bardzo długo i z doświadczenia wiem ze 100x100 to troszkę mało jest.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Fajnie byłoby gdyby serwer był troszeczkę trudny to zawsze też graczy przytrzymuje na dłużej :)

Serwer bardzo trudny nie będzie, nie chcemy sytuacji, że, aby dorobić się czegoś trzeba poświęcić miesiąc, bo ma to być tylko zabawa, ale też nie będzie zbyt łatwo. :-)

Opublikowano

Ale chyba wiesz że , nie chodzi mi o Questy że, Questy tylko że zadania wyspy :) za które nwm dostaniemy tam 100$ czy nwm 10 dirtu wszystko jest możliwe :)

a bo myślałem ,że chodzi ci o misje

Opublikowano

Dla mnie właśnie lepsze są spawnery ale muszą być drogie. Bo np. Ja jako moja skromna osoba nie potrafię budować MG i cos mi się zdaje że nigdy umieć nie będę ;D

86226145013474567463.png

Opublikowano

Avaterys, powiem tak. Kolejny start serwera na który wbije po 120 osób + i będą takie lagi , że potem będzie przerwa techniczna z czego zostanie jak włączycie 40-50 osób .

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Avaterys, powiem tak. Kolejny start serwera na który wbije po 120 osób + i będą takie lagi , że potem będzie przerwa techniczna z czego zostanie jak włączycie 40-50 osób .

Powiem tak, tym razem nie ma możliwości. Wiadomo, że na starcie, gdy wchodzi na serwer naprawdę duża ilość osób serwer gwałtownie spowalnia, ale teraz mamy bardzo, bardzo silną maszynę z dużą ilością szybkiej pamięci RAM i procesorem aż 16-rdzeniowym! :-)

Poza tym cała konfiguracja serwera jest zrobiona bardziej zdrowo.

Opublikowano

Chyba można mieć tylko 8 rdzeni ale to tylko szczegól bo na maszynach sie nie znam.

1.Oczekuje na ts3 żeby już działał.

2.Chce juz pograć bo na razie żaden serwer nie przykuł mojej uwagi :3

86226145013474567463.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...