Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-=-< Craftersi >-=- [1.6.4] [Z] [400 SLOTÓW] [SKYBLOCK+MINIGAMES][SYSTEM DOŚWIADCZENIA] [PONAD 150 AREN] [YOUTUBERZY] [QUESTY] [PANEL GRACZA]

Avaterys™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aktualnie piszemy jeszcze kilka pluginów, strona również w przygtowaniu z przepiękną grafiką, wszystko oskryptowane, automatyczny, funkcjonalny ITEMSHOP.

Mamy nadzieję, że stworzymy prawdziwą społeczność polskich graczy Minecraft i wspólnie z pasją i zaangażowaniem będziemy tworzyć tą sieć. :-)

Start za maksymalnie 2 tygodnie. :-)

Opublikowano

Założe się, że jest to edytowany plugin uSkyBlock, wejde, zobaczę.

Prezentacja 6/10.

Z uSkyBlock nasz plugin nie ma nic wspólnego. Kod jest zupełnie inny, mniej zasobożerny, oraz ma więcej funkcji. :-)

Opublikowano

@UP Pierdolenie kotka za pomocą młotka. Założę sie ze ''autorski'' plugin na wyspy to uSkyBlock ;-).

P.S jak twoj minegold? padł? haha, działa ponad 3 dni! No wielkie gratulacje, to chyba rekord; -).

Ten też będzie tyle działał? na 100% tak, więc nie masz poco go otwierać, bo tylko sobie smrodu narobisz.

Szkoda słow...

Opublikowano

Lupo: Wiesz jak było, wiesz jak jest. :-) Tyle w tym temacie.

Nie będę się bronił, odpisywał na posty, bo to nie ma sensu. I tak macie swoje zdanie, muszę je uszanować.

Pożyjemy, zobaczymy. Złotych gór nie będę obiecywał, nie na tym rzecz polega. ;)

Opublikowano

@UP Pierdolenie kotka za pomocą młotka. Założę sie ze ''autorski'' plugin na wyspy to uSkyBlock ;-).

P.S jak twoj minegold? padł? haha, działa ponad 3 dni! No wielkie gratulacje, to chyba rekord; -).

Ten też będzie tyle działał? na 100% tak, więc nie masz poco go otwierać, bo tylko sobie smrodu narobisz.

Szkoda słow...

Po pierwsze nie jest to tylko jego serwer oraz mój, a ja jestem _Leper_ Zalożyciel największego serwera PvP LegendCraft.pl który niestety po 2 latach zbankrutował, prowadziłem również skyblocka LegendSky.pl. Na obu serwerach grało po 200 Graczy minimum. uSkyBlock nie jest to nasz plugin na wyspy, ponieważ jest na wersje 1.6.2 i nie wszystko w nim poprawnie działa. Więc sumując twoje przemyślenia się chyba nie sprawdzą.

x

Opublikowano

Dodam od siebie, że każde posty, które będą obrażały moją osobę, lub będzie to bezpodstawne niszczenie mienia będę raportował, a w ekstremalnych przypadkach zgłaszał do odpowiednich służb. Mam tego serdecznie dosyć, to tylko serwer, fakt, dość duży projekt, ale to ciągle świat wirtualny. :-)

Opublikowano

Okkk jestem (menel6) pisze z innego konta :3

A więc z jak najmilszą chęcią zagram na sky-blocku jeżeli będą trudniejsze zadania a nie takie jak np... wybuduj generator cobla lub wykop stack cobla :3 coś trudniejszego nie zaszkodzi :P

86226145013474567463.png

Opublikowano

Okkk jestem (menel6) pisze z innego konta :3

A więc z jak najmilszą chęcią zagram na sky-blocku jeżeli będą trudniejsze zadania a nie takie jak np... wybuduj generator cobla lub wykop stack cobla :3 coś trudniejszego nie zaszkodzi :P

Serwer nie będzie się opierał na zadaniach, ale też ich nie zabraknie. ;-)

Z pewnością będą dobrze ustawione.

Opublikowano

Ale chyba wiesz że , nie chodzi mi o Questy że, Questy tylko że zadania wyspy :) za które nwm dostaniemy tam 100$ czy nwm 10 dirtu wszystko jest możliwe :)

86226145013474567463.png

Opublikowano

Ale chyba wiesz że , nie chodzi mi o Questy że, Questy tylko że zadania wyspy :) za które nwm dostaniemy tam 100$ czy nwm 10 dirtu wszystko jest możliwe :)

Tak, wiem. :-)

Wszystko będzie, spokojnie. Jeśli macie jakieś propozycje śmiało piszcie - tworzymy ten serwer razem z Wami! ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...