Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

~[ EmpireCraft ]~ [1.6.2][100sl][FullSurvival+Factions][9 klas/ 34 skille][Nowy sytem Gildi][Armaty][Statki powietrzne i morskie][McMMO]

KlaKier23

Serwer  

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak? klas? wybierzesz

• Wojownik
      14
    • ?ucznik
      13
    • Czarodziej
      6
    • Kap?an
      0
    • Wampir
      11
    • Nekromata
      3
    • Druid
      4
    • Rze?nik
      3
    • Assassin
      26

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z racji że trochę pospieszyłem się z startem serwera i na serwerze zostały wykryte liczne bugi potraktuje ten okres jako betatesty. Narazie serwer off Ci którzy grali mogą powiedzieć jakie zmiany można by wprowadzić I każdy będzie mógł rozpocząć grę od nowa

A kalesony kurwa

Opublikowano

Dobrym pomysłem było by częste organizowanie eventów (od spleefów, ox-ów po parkoury - kto pierwszy ten otrzymuje nagrodę).

Fajnym rozwiązaniem było by również dodanie "Dungeonów". Mógłbyś wgrać plugin EpicBoss i poukrywać na mapie specjalne pomieszczenia, gdzie do pokonania były by dosyć silne potwory (a z nich jakiś ciekawy loot). Oczywiście zawsze byś mógł nad nimi pracować, gdy serwer jest online ;)

Do tego zwróciłbym graczom możliwość tworzenia party, które oprócz teleportacji również dodaje funkcje takie jak dzielenie expem.

PS: Pousuwaj trochę PW bo chyba masz pełną skrzynkę i nie mogę do ciebie napisać ;)

jLRw2A6.png

Opublikowano

Dobrym pomysłem było by częste organizowanie eventów (od spleefów, ox-ów po parkoury - kto pierwszy ten otrzymuje nagrodę).

Fajnym rozwiązaniem było by również dodanie "Dungeonów". Mógłbyś wgrać plugin EpicBoss i poukrywać na mapie specjalne pomieszczenia, gdzie do pokonania były by dosyć silne potwory (a z nich jakiś ciekawy loot). Oczywiście zawsze byś mógł nad nimi pracować, gdy serwer jest online ;)

Do tego zwróciłbym graczom możliwość tworzenia party, które oprócz teleportacji również dodaje funkcje takie jak dzielenie expem.

PS: Pousuwaj trochę PW bo chyba masz pełną skrzynkę i nie mogę do ciebie napisać ;)

Ok jak coś to na skype pogadajmy: klakkier2321

A kalesony kurwa

Opublikowano

A właśnie, chciałem dodać KlaKier23, że jeżeli będziesz potrzebował pomocy w administracji, albo w zarządzaniu serwerem, czy w podobnych sprawach zgłaszam się na ochotnika :)

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...