Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

~[ EmpireCraft ]~ [1.6.2][100sl][FullSurvival+Factions][9 klas/ 34 skille][Nowy sytem Gildi][Armaty][Statki powietrzne i morskie][McMMO]

KlaKier23

Serwer  

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak? klas? wybierzesz

• Wojownik
      14
    • ?ucznik
      13
    • Czarodziej
      6
    • Kap?an
      0
    • Wampir
      11
    • Nekromata
      3
    • Druid
      4
    • Rze?nik
      3
    • Assassin
      26

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Xerxses

Osóbka wyżej ma rację.

@Klakier

Klakier co do tego... dam inny przykład. Nekromanta z flintem, nie ma szans zabić woja, który ma diax miecz 5/2 wraz ze zbroją, prawda? No właśnie o to mi chodzi. Wszyscy będą grali klasami, u których można broń zenchantować.

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

Dlatego trzeba zoptymalizowac Dmg wszystkiego... Mm to bedzie trudne zadanie dla Administratorow Serwera, jak juz mowilem Powodzenia ;D

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Oraz często używasz nodusa, tak pamiętam serwer Wiedźmina :)

cd tematu :

Będzie ekonomia? Czy żadnych sklepów itp ?

Tak na serwerze mam zamiar zobić rozbudowaną ekonomię.

Wiadomo jaka data Startu? Jesli tak to moze ktos podac, bo nie wyczytalem takich informacji. Nie lubie zapowiedzi serwerow, zawsze jakis nie wypal z takich, i juz nie mam nadziei ze ten bedzie tym "PRO" ... Tak juz jest ;D Ale powodzenia w tworzeniu i napewno wbije po starcie zeby zobaczyc i Krytykowac na wlasny sposob serwer... Pozdrawiam

Start już pisałem nieoficjalnie w sobotę

@Xerxses

Osóbka wyżej ma rację.

@Klakier

Klakier co do tego... dam inny przykład. Nekromanta z flintem, nie ma szans zabić woja, który ma diax miecz 5/2 wraz ze zbroją, prawda? No właśnie o to mi chodzi. Wszyscy będą grali klasami, u których można broń zenchantować.

No właśnie o to chodzi że jest to serwer FACTIONS nie grasz w pojedynke tylko z kumplami w drużynie i ja wręcz nie chce aby przykładowo kapłan z wojownikiem podczas PVP miał takie same szanse bo nie o to chodzi. Każda klasa ma swoje atuty i jeżeli pewna frakcja weźmie sobie samych wojowników i dojdzie do ptyczki z frakcją gdzie są różne klasy to wojownicy nie mają szans z racji że nie posiadają nikogo do obrony ucieczki czy leczenia.

A kalesony kurwa

Opublikowano

no teraz trzeba czekać na start serwera na pewno zagram ale moglibyście dodać przejęcie czyjejś gildi podczas wojny czyli gdy podczas bitwy zostaną zabici wszyscy przeciwnicy to w tedy atakujący zdobywa czyjąś gildie (a dokładniej teren danej gildi)

Opublikowano

A właśnie, na serwerze "Culturis" limit klocków w statkach był do 1000, jest szansa na zmienienie tego limitu? bo do 1000 to troszkę mało :/

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

A właśnie, na serwerze "Culturis" limit klocków w statkach był do 1000, jest szansa na zmienienie tego limitu? bo do 1000 to troszkę mało :/

Gdyby było więcej serwer mógłby zostać przeciążony.

Opublikowano

Czekam z niecierpliwością ;)

Chciałbym jeszcze poruszyć kwestię enchantów. Ktoś wcześniej wspominał, aby je zablokować. Jestem za. Dzięki temu klasy był by bardziej zrównoważone pod względem DMG :)

jLRw2A6.png

Opublikowano

Na początek też będę zmuszony ustawić 1000 klocków zobaczymy jak to się bedzie sprawdzać jeżeli nie będzie lagów no to zwiększe liczbę

Zapowiada się spoczko ale czy tak będzie po starcie?

Mam nadzieję że nikogo nie zawiodę :p

Czekam z niecierpliwością ;)

Chciałbym jeszcze poruszyć kwestię enchantów. Ktoś wcześniej wspominał, aby je zablokować. Jestem za. Dzięki temu klasy był by bardziej zrównoważone pod względem DMG :)

Jestem za zniesieniem enchantu , ponieważ mogłoby to naruszyć równowage klas :)

Kurcze coraz bardziej się nad tym zastanawiam ale myśle że narazie będą włączone z racji że większość myśli że na serwerze jest plugin heroes a jest zupełnie inny dlatego też podczas gry na serwerze sami osądzicie czy enchanty off

A kalesony kurwa

Opublikowano

ja uzywam nodusa?

wiedzmin to dziecko,to ze umiem grac nie oznacza ze mam hacki

Kolego, pamiętam jak hacaliśmy sobie po terenach, nagle kazałes mi sie zatrzymać bo " usłyszałeś " mob spawner, który był 100 kratek pod ziemią, tak na pewno nie używałeś żadnych hacków :)

cd. Tematu

Zniesienie enchata było by dobrym pomysłem, ale można też zostawić encheaty, a Magowi, i innym profesjom nie korzystających z broni ulepszyć po prostu czary, jakoś dało by się to wyrównać.

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...