Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szkola

Splinder231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam o to taki problem moji rodzice zabili by mnie chociaz trzeba miec 10 ucieczek zeby obnizyc sprawowanie ja mam 2 i pani cos tam gadala ze bedzie podliczac i dzwonic boje sie chociaz w tamtym roku mialem duzo i ani razu nie zadzwonila myslicie ze od 2 ucieczek zadzwoni?

Opublikowano

Po co uciekać ze szkoły, jest taka straszna? Za 10 lat gdy będziesz pracował. Zatęsknisz za nią.

Opublikowano

Z ucieczkami zależy od szkoły. W gimbazie za ucieczke z jednej lekcji dzwoniono do starszych. Teraz jestem w technikum i codziennie moge uciekać z 1-2 lekcji i nie mam dymu o to. U ciebie sytuacja jest trudniejsza, poprostu nie uciekaj :)

Opublikowano

Te ucieczki to tak raz biologia sie zdarzyła była ostatnia i raz w środku dnia z jednej lekcji ale reszte byłem jeszcze nigdy nie dzwonili jak myslicie zadzwonia i czy beda wkurwieni?

Opublikowano

Te ucieczki to tak raz biologia sie zdarzyła była ostatnia i raz w środku dnia z jednej lekcji ale reszte byłem jeszcze nigdy nie dzwonili jak myslicie zadzwonia i czy beda wkurwieni?

Zadzwonią i dostaniesz po dópce.

1357577137-U262310.png

Opublikowano

jak uciekasz regularnie to zadzwonią i będziesz miał w domu rzeź :)

uciekaj tylko od czasu do czasu to nie zadzwoni

jak powiadasz że 10 ucieczek to max

a ty w ciagu miesiaca spierdoliles 2x to lipa :D

zostaw sobie lepiej te ucieczki pod koniec roku bo wtedy wgl nie chce się chodzić do szkoły

39224706187380304474.png

DISS - Nakou vs Mastick ( MODERATOR )

www.mpcforum.pl/topic/1056037-diss-nakou-vs-mastick/

Opublikowano

Nie lepiej sobie napisać zwolnienie samemu i podpisać jako rodzic ? 0 skapy miałem przez cały czas :) Nawet wychowawczyni podpis podrabiałem i też nikt się nie skapł.

Nie dla wszystkich, np. ja, jestem dyzgrafem (Piszę brzydko, często nikt nie rozczyta, tylko ja) i to tak łatwo nie jest podrobić podpis kogoś kto ma inny styl pisania, itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...