Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Metania.pl Offical Prezentacja !

Nefret

Czy Zagrasz na Metania.pl?  

86 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Tak podoba mi si? serwer.
      76
    • Nie zagram nie podoba mi si?.
      10
  2. 2. Chcecie na serwerze Myszk? i BaoBao jako Pety?

• Tak.
      70
    • Nie.
      16
  3. 3. Chcecie 6 Skill? Oraz lej?c? si? krew po padni?ciu?

• Tak.
      42
    • Nie.
      44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie wiemy i zrobimy tak na 100%, ponieważ pomyliły nam się kolejności broni także możecie być spokojni o to.

widać że można się dogadać + w ile czasu około uzbieram 10 kk na ten kamien do skili?
  • Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

widać że można się dogadać + w ile czasu około uzbieram 10 kk na ten kamien do skili?

Myślę że do 20 poziomu spokojnie tylę uzbierasz nawet i więcej. :)

Szukamy również YouTuberów którzy zrobią Trailer-Gp z serwera Metania.pl, chętni pisać PW oczywiście będzie jakieś wynagrodzenie małe.

Opublikowano

[GA]Nefret - Główny Administrator

Sagaris w teamie, lepiej dobrze zabezpieczecie serwer :D :D :D :D :D :D
(nie, ja nie bede atakowac, sam padnie xD )
@aw
da sie dropnąc trute w m1? i czy pezka bd zmieniona bo ta jest chujowa jak bicek administratora #sagaris
Opublikowano

Nie rozumiem was ( Administracjo ) Po co ta klatka dla FuBu ? co on wam zrobił ?

Boli was to bo ma jeden z lepszych serwerów ? ( Oprócz Ra*i )

Serwera nie polecam ze względu na tą " Klatke "

Opublikowano

Nie rozumiem was ( Administracjo ) Po co ta klatka dla FuBu ? co on wam zrobił ?

Boli was to bo ma jeden z lepszych serwerów ? ( Oprócz Ra*i )

Serwera nie polecam ze względu na tą " Klatke "

Nie, jest to zrobiona jako dodatek dla jaj że tak powiem, i do FuBu nic nie mam. :)

Opublikowano

To jest valariam.pl czy jakoś tak .. nawet ssy z ich prezki zajebali serwer złodziei robią ten sam serwer w kółko i go zamykają jak już się nie opłaca trzymać.

oLqzgYC.png

Opublikowano

To jest valariam.pl czy jakoś tak .. nawet ssy z ich prezki zajebali serwer złodziei robią ten sam serwer w kółko i go zamykają jak już się nie opłaca trzymać.

Ziomek nie wiem o co ci chodzi, po 1 Pliki Emperiusa po 2 Prezentację mamy ponieważ ten Grafik Dudnix czyli jest w Teamie także ogarnij się troszkę i pierw pytaj potem mów, po 3 to jest mój 1 dedykowany serwer także napewno go nie zamknę od tak tylę ode mnie.

Opublikowano

Nie, jest to zrobiona jako dodatek dla jaj że tak powiem, i do FuBu nic nie mam. :)

Dla beki to jest ten serwer xD

Ziomek nie wiem o co ci chodzi, po 1 Pliki Emperiusa po 2 Prezentację mamy ponieważ ten Grafik Dudnix czyli jest w Teamie także ogarnij się troszkę i pierw pytaj potem mów, po 3 to jest mój 1 dedykowany serwer także napewno go nie zamknę od tak tylę ode mnie.

no ty go nie zamkniesz, sam padnie xDDDD

Po drugie to nie grafik tylko jakis bezmózg.

@aw

Macie tu cos autorskiego SWOJEGO, jakies dangeony questy czy cos? I czemu ten pokemon ma tekstury jakbyscie go nozyczkami wycinali

Opublikowano

Dla beki to jest ten serwer xD

no ty go nie zamkniesz, sam padnie xDDDD

Po drugie to nie grafik tylko jakis bezmózg.

@aw

Macie tu cos autorskiego SWOJEGO, jakies dangeony questy czy cos? I czemu ten pokemon ma tekstury jakbyscie go nozyczkami wycinali

Jeżeli masz hejtować nie pisz wogólę okey? Mamy Dungeon Autorski oraz 12 questów polowań + Zdrapki do loteri , Pokemon wygląda w grzę normalnie tylko ss źle wycięty to tylko żeby pokazać graczą.

Opublikowano

Jeżeli masz hejtować nie pisz wogólę okey? Mamy Dungeon Autorski oraz 12 questów polowań + Zdrapki do loteri , Pokemon wygląda w grzę normalnie tylko ss źle wycięty to tylko żeby pokazać graczą.

w ogóle*

12 questów przerobionych z mpc by ID sie zgadzały? Dunegon? Autorski z MPC wymiar władców? Sorry Sagaris, ty nawet do ftp nie wejdziesz, a co dopiero robic cos na serwerze xD

@aw

czemu zbroja dla woja ostatnia sie nie swieci

Opublikowano

w ogóle*

12 questów przerobionych z mpc by ID sie zgadzały? Dunegon? Autorski z MPC wymiar władców? Sorry Sagaris, ty nawet do ftp nie wejdziesz, a co dopiero robic cos na serwerze xD

@aw

czemu zbroja dla woja ostatnia sie nie swieci

Boże ty jesteś jakiś nie normalny? Hejtujesz a potem pytasz o serwer?

Zbroja ostatnia się świeci tylko, jak był robiony ss był błąd w niej z świeceniem.

Edit: No Spam.. Piszcie propozycję sugestię co do serwera prezentacji, napewno je rozpatrzymy i zmienimy trochę rzeczy dla graczy.

Opublikowano

Boże ty jesteś jakiś nie normalny? Hejtujesz a potem pytasz o serwer?

Zbroja ostatnia się świeci tylko, jak był robiony ss był błąd w niej z świeceniem.

Edit: No Spam.. Piszcie propozycję sugestię co do serwera prezentacji, napewno je rozpatrzymy i zmienimy trochę rzeczy dla graczy.

No wiesz, moge podejrzewać teraz plagiat tej prezki (ssy ) bo na pewnych serwerach tez sie nie swieci, hehehehhehee.

@aw

Ta klatka ma jakies inne zastosowania czy tylko 4fun zeby posmiac sie z innych ze sa lepsi?

Opublikowano

No wiesz, moge podejrzewać teraz plagiat tej prezki (ssy ) bo na pewnych serwerach tez sie nie swieci, hehehehhehee.

@aw

Ta klatka ma jakies inne zastosowania czy tylko 4fun zeby posmiac sie z innych ze sa lepsi?

Klatka będzie z Szkieletem w środku, będą dropiły z mapy 99 Kości i będzie można je wymienić na cenne nagrody.

Opublikowano

Sagaris i jego kolejny niewypał.

Szkoda że używacie plików emperiusa...

Zobaczyłem tekst o emperiusie i pomyślałem "O Gruby wydaje serwer na pewno będzie super", ale po głębszym zainteresowaniu się Teamem zauważyłem pewne rzeczy.

Serwer MOŻE wypali lecz z bugami i problemami jak każdy inny, chyba że będziecie mieli tak mało graczy że nikomu nie będzie się chciało tracić czasu na DDoSy.

Serwera nie polecam bye

JI5Zwld.png

Opublikowano

Sagaris i jego kolejny niewypał.

Szkoda że używacie plików emperiusa...

Zobaczyłem tekst o emperiusie i pomyślałem "O Gruby wydaje serwer na pewno będzie super", ale po głębszym zainteresowaniu się Teamem zauważyłem pewne rzeczy.

Serwer MOŻE wypali lecz z bugami i problemami jak każdy inny, chyba że będziecie mieli tak mało graczy że nikomu nie będzie się chciało tracić czasu na DDoSy.

Serwera nie polecam bye

No jeszcze się przekonamy czy wypali czy nie, i czy z bugami czy nie, ja się hejtami nie przejmuję bo i tak wiem że większość wejdzie na serwer ale to szczegółek, po 2 Dedyk + zabezpieczenie są od Hooltrasa czyli admina azmala także problemów nie powinno być.

Nie rozumiem dlaczego ta klatka nazywa się "Klatka dla FuBu" :D

Za co tak hejtujecie tego śmiesznego grubaska to ja nie wiem.

Czy na serwerze są w jakiś sposób wyrównane szanse klas w PvP ?

Tak to było testowane dobre 2 tygodnie, i każda klasa jest wyrównana na Emperius była Trująca chmura bugnięta u nas jest odbugowana i ninja nie faworyzuję, Klatkę każdy ma z tym problem mogę to wywalić albo zmienić nazwę.

Opublikowano

Jak widzę na prezentacje to server naprawdę mi się podoba i na pewno na nim będę grał jak wystartuje wiec jak na razie czekam.

Opublikowano

Z tego co wiem to sagaris jest od questów zostało mu zadane 1 pytanie dot. questa i nie potrafił odpowiedzieć :) dot. bazy danych również było zadane i również nie potrafił odpowiedzieć ;] tak więc jeżeli macie zamiar grać z Adminami, którzy bez MPC nic nie potrafia to może cie śmiało wbijać, lecz jak wystąpi jakiś problem to pewnie sobie nie poradzą jeżeli tego nie będzie na MPC :)

Serwa nie polecam ze względu na Sagarisa, który tak jak pisałem nie potrafi nic

Pozdrawiam

edit@ strona bardzo podobna do tej, którą ma serw FUN**2 ;]

Opublikowano

Nom ciekawe, ciekawe klatka mi się podoba i ten nowy pet jest super :D Ale i zbroje zachęcające możliwe że zawitam :D

Opublikowano

Nie wiem czy mam polecać. Na poprzednim Emperiusie miałem top 1 postać pvp i grało się zajebiście - przez pierwsze 4 dni, bo tyle zajmowało tam wbicie max. lvl, zrobienie perf. eq (nawet na klasy) i zrobienie wszystkich misji. Więc jeśli jest to serwer na tych samych plikach, a nie wiele zmienialiście to raczej odradzam, bo szybko wam się znudzi.

PS: Naprawiliście arenę wojen gildii chociaż ;>?

A i wyrównaliście klasy? Wcześniej to wojownik był dużo za mocny w pvp, a bm mega słaby.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...