Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozdanie za free skórki Muay Thai Lee Sin

CrisPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem jak wy ale ja cały czas miałem 0 tych kodów nigdzie nie pisało get key ;c proszę o kod na eune, mogę dać konto w lolu 20lv czy coś :) Dziękuje jeżeli ktoś go podaruje

wjub1h.jpg

Opublikowano

Error!

Unfortunately, a key could not be assigned to you. This can occur for one of several reasons, including:

1) We've ran out of keys before we could assign one to you while you were in the queue.

2) You are in a country or region that is not eligible to receive a key.

3) A key has already been assigned to you.

Smutne. Btw. po co żulicie w tym temacie jak i tak wam nikt nie da?

he?

Opublikowano

Ja prdl.. I jak zwykle godziny zmarnowe na czekanie przed monitorem i klikanie F5... Pierdole nie biorę już udziału w żadnych losowaniach.. Gratuluje zwycięzcom.. Jeżeli ktoś miałby ochotę oddać 1 kod to proszę priv..

Opublikowano

lolo jak mogles :P Ja bylem 1 :P A do tego psc 8 zł dam

Dałem losowej osobie. Sam polowałem na keya równo 14 dni jak dobrze pamiętam i dałem pierwszej osobie na liście na PW. Teraz mam juz 33 wiadmości, lol

PMK3yt4.png

Opublikowano

Dałem losowej osobie. Sam polowałem na keya równo 14 dni jak dobrze pamiętam i dałem pierwszej osobie na liście na PW. Teraz mam juz 33 wiadmości, lol

Co tak słabo?

btw. jutro kolejny kod jeżeli będzie rozdanie.

Opublikowano

Wkur*** mnie alienware już...

Człowiek stara się o skina 2 tygodnie to nic.. albo te je*** errory albo nie pokażą się wgl. kody...

JEŚLI KTOŚ MA JAKIŚ KOD TO CHĘTNIE GO PRZYJME. (I TAK WIEM ŻE NIKT NIE DA :/)

N3aQbHb.jpg

Opublikowano

Jesli mozna o kod do Eu To bylbym wdzieczny od poczatku tych kodow, proboje cos wygrac i lipa ;/ moge dac cos w zamian.. niewiem Team Gold I w 3vs3 ^^, Cokolwiek chce lee ! :)

Moj skype: hacker.cfa

Opublikowano

Kampiłem na to a tu cały czas 0 keys available i nagle po losowaniu ? Wtf ? Co to ma być? xD jak to losowanie się skończyło jak go nawet nie było chyba, że w sekundę się skończyło a support nie odpisuje i po keyu :/

Opublikowano

Poprosiłem kolegów, i dostałem 3 skiny. Nice, rozdaje 2 skiny !!! Kto napisze ładna historyjkę o teemo na pw dostanie skina. Jutro ogarne i rozdam. Ew. Jezeli historyjka dobra to zilustruje i na elohell dam

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...