Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

brzydka "dziewczyna"

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

On nie chce żeby ciągle za nim łaziła tylko dała mu spokój więc to jego problem też jest. Wielkie panie się znalazły. Widocznie już ma jej dosyć więc ją wyzywa. Wy wszystkie takie księżniczki jesteście... czas zmienić bajkę.

My nie żyjemy w żadnej bajce -.- Chyba że bajką nazywasz normalne życie w którym gości coś takiego jak szacunek. Kulture wynosi się z domu więc podejrzewam że skoro on wyzywa jakąś brzydką dziewczynę bo się w nim zakochała (szczerze jej współczuję tego wyboru ale serce nie sługa) to pewnie ojciec matkę w domu też traktuje jak nic nie wartego śmiecia? Autor pewnie jest w gimnazjum bo tam zaczyna się ten okres gdzie liczy się kasa i wygląd. Reputacja króla gimbazy - pozdrawiam. Poza tym on nie napisał w ani jednym poście że z nią próbował chociaż porozmawiać... Ale przecież tylko normalni ludzie komunikują się ze sobą za pomocą dialogu, gimbusy, takie jak autor potrafią wyzwać i pożalić się na mpc jaki on biedny bo jakiś "potwór" się na niego uwziął. A tak w ogóle to ta "brzydka" dziewczyna może być za jakiś czas ładniejsza niż Twoja królowa gimbusiarni :*

Opublikowano

Dziewczyny w wieku nastoletnim przechodzą okres dojrzewania, zresztą chłopacy też, więc w jej "urodzie", która może teraz jest ukryta , kiedyś może dostrzeżesz piękny obraz, dziękując Bogu, że stworzył kobiety :)

A tak na hejtersko, to beka z gimbazjalnych miłości :) eot.

Opublikowano

Nie ma brzydkich kobiet to raz, zapamietaj to sobie.

Druga sprawa, cięzko pogadać z nią, ze ma sie odczepić czy coś? No kurwa, oby tak dalej to niedlugo beda powstawac pytania jak rodzine zalozyc albo coś... szkoda słów.

Sie powinieneś cieszyć, że jakaś Cie wgl chce, bo z takim podejsciem to życie sobie bedziesz mógł ułożyć co najwyżej z psem, aczkolwiek i tutaj bym mógł dyskutować.

Dlugo trzymasz sie bez bana xD

@ Topic. Wystarczy, ze bedziesz ja traktowal jak powietrze ona wkoncu zrozumie, ze lazenie za toba nie ma sensu.

Jeszcze 1 sosob. Jak bylem w gimnazjum to lazilem stałą "ekipą" i przyczeil sie do nas typek ktorego nikt nie lubil, lazil za nami dniami i cale przerwy. Wkoncy mu zaczelismy za nim lazic przez cale przerwy i po 2 dniach sie odpierdolil :D

1386175744-U112610.png
Opublikowano

up mam na szczescie z nia tylko języki i widzę... Gdyby miała przynajmniej 1 +, była by w czymś dobra to ok... ale na siłe stara się być fajna zarywa do każdego ale najbardziej do mnie... dal bym wam jej zdjecie ale na fb nie ma profilowego bo jej wstyd morde wystawic

Gdybym miał jej zdjęcie to bym robił formata dysku to by się skończyły takie komentarze...

Dzieciarnia się wyżywa wielkie filozofy greckie po podstawówce i gimbazie...

A mówią że tylko moderatorzy upośledzeni tutaj...

Opublikowano

dal bym wam jej zdjecie ale na fb nie ma profilowego bo jej wstyd morde wystawic

Wstaw swoje to się razem pośmiejemy.

Opublikowano

Dobra zamknijcie ten temat pójdę do wychowawcy i powiem że mnie nęka i powinna coś zrobić... Tylu debilnych wypowiedzi w 1 temacie jeszcze nie widziałem... Widać że nigdy w was się nikt nie zakochał

Opublikowano

Dobra zamknijcie ten temat pójdę do wychowawcy i powiem że mnie nęka i powinna coś zrobić... Tylu debilnych wypowiedzi w 1 temacie jeszcze nie widziałem... Widać że nigdy w was się nikt nie zakochał

SAD :<

MPC POGADUSZKI TEAM

Opublikowano

Może jest ona w twoim guście ale ty tego jeszcze nie wiesz? A może też jesteś taki brzydki i dlatego myśli, że to jej liga?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...