Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem format kompa, same błędy

Jamajkas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem zrobić format komputera win7 i mam błędy, w drugim punkcie instalacji wyskakuje mi błąd (wypakowywanie plików windows), jak sobie z tym poradzić, bo teraz nie mogę uruchomić komputera nawet. Mogę zrobić rozruch z CD albo pobawić się w BIOSIE czy czyms innym ale się na tym nie znam. Jakieś wskazówki?

1380456591-U321545.jpg

1380456624-U321545.jpg

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Nie jestem jakiś specem, ale płytka nie jest porysowana ?

Zapewne próbowałeś czyścić. Próbowałeś z inną kopią systemu ?

52287137559562145640.png

Opublikowano

Plyta jest ok, bo oryginalny XP tez nie chce dzialac. Dysk ma więcej niż 250gb, a przy komendzie /fixboot wyskakuje, ze ta komenda nie jest rozpoznawalna jako polecenie wew lub ze, program wykonywalny lub plik wsadowy

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

To wpisz samo fixboot, jak nie bd działać to wpisz help i powinny polecenia Ci się pokazać. Miałem taki sam problem:

http://www.mpcforum.pl/topic/1045123-problem-windows-8-nie-znalezlismy-zadnych-dyskow/?p=8851580

Już nie pamiętam, ja to zrobiłem, ale musisz skopiować i386 z płytki systemowej, za pomocą konsoli, wygogluj to to powinieneś znaleźć: po anielsku Bootmgr is missing Press Ctrl+Alt+Del

NE8h1XT.png

Opublikowano

Problem z pamięcią albo jednak uszkodzona instalka

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...