Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Za kim jesteście- finał

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za nikim, nawet nie będę ich oglądać :) sprawdzę tylko po meczu wynik z ciekawości.

Dla mnie wygrała Europa.

;)

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Generalnie lekkie rozczarowanie "bo gdyż iż ponieważ nie fnc". Zakładałbym, że wygra SKT T1, ale wczoraj też obstawiałem na fnc, a tu royale pokazały klasę.

Roboty, nie roboty, ale grać umieją, mecz może wyjść ciekawie :3 Z początku nie chciało mi się oglądać, ale jeśli w piątek nie będę zmęczony po robocie to może popatrzę. ;)

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

F1 i tak wygrają z powodu tego,że nie dość że mają dobrą formę to jeszcze wcześniejsze mecze wygrywali z Royal.

Opublikowano

Temat powinien nazywać się: Która drużyna ma słabsze skrypty?

Rozumiem europejczycy w finale, ale nie kurwa koreańcy, bo to co wyprawiają w rozgrywkach to przesada.

Oglądałem ostatnio stream'a, to pewien zed z 200 hp wjebał się w 5, upierdolił carry i uciekł bez utraty nawet 1% zdrowia.

Powinni mieć swoje zawody, bo przeciwko perfekcyjnym botom trudno jest wygrać.

Opublikowano

@Up

Gówno prawda, Fnatic rozpierdolił by chińskie ścierwa z palcami w dupie, ale grali jak GÓWNA Z BRĄZU, sponsor czy kto tam powinien ich opierdolić solidnie. Oglądałeś pewnie Fakera, kolo mainuje Zed'a więc wiesz, pewnie napierdala nim odkąd wyszedł po kilka/kilkanaście godzin i nakurwia jak arab swoją żonę.

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Up skt to koreancy ulomie

Jeden chuj, skośno oki to jebany chinol i chuj.

a ułomem to moze byc twoja stara ze cie kultury nie nauczyla

siema.

Opublikowano

Co racja to racja Fnatic zagrali jak bronzy, przegrali 2 wygrane gry. Ogólnie bali się ich i to ich zgubiło. Cóż teraz ten finał Azjatów, może obejrzę ale nie na żywo, o 5 dla Azjatów nie wstanę. A obejrzę tylko ze względu na to, że od tych robotów można się sporo nauczyć

Opublikowano

Od początku za SKT, i mam nadzieję że wygrają. Faker to #1, tak samo jak Piglet na ADC. Go skt!

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

SKT1 powinno wygrać, ale nie można lekceważyć Royal przecież nie bez powodu są w finale

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Za SK, bo imo mają lepsze mordy.

Wreszcie jakiś finał na poziomie. Będzie co oglądać, a nie zmulanie jak zwykle.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

jako ze fnatic to cioty a zbanowac kassadina dla xpeke i staje się bezużyteczny - ta druzyna jest slaba, tylko wygrywaja na sile

do tego kibicujo im polaczki :| same

SKT wygra

Opublikowano

Ja jestem za SK :P

Prezentują wysoki poziom, należy im się wygrana :P

PS. Powie mi ktoś w jakim państwie i mieście są te mistrzostwa ?

Opublikowano

jako ze fnatic to cioty a zbanowac kassadina dla xpeke i staje się bezużyteczny - ta druzyna jest slaba, tylko wygrywaja na sile

do tego kibicujo im polaczki :| same

SKT wygra

jako ze jestes zjebem i nie wiesz nawet ze wcale kassadin nie jest jego najlepszym pickiem to zostan w swoim blogim stanie nieswiadomosci. Poprostu xpeke jest najlepszym kassadinem na scenie competive , dodatkowo kassadin idealnie pasuje do playstylu fnatic , ktorzy lubia wylapywac odlaczonych od teamu ludzi, i zgarniac free fragi.

Co nie zmienia faktu ze lista postaci na mida granych na profesjonalnej scenie jest bardzo ograniczona , ale jedyną postacia z granych ktorej nie zaobserwowalem u xpeke jest gragas .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...