Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Za kim jesteście- finał

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym momencie za nikim, liczyłem że Fnatic się dostanie, jednak w teraz jak to wygląda nie będę wstawał dla azjatów o 5 rano ..

Niech się okaże że na cheatach lecieli i niech ich wywalą :<

Opublikowano

Jak myślicie kto wygra finał? SK Telecom T1 czy Royal Club? Ja jestem za SK.

Kto wygra finał? Koreańce, te roboty są identyczne, różnią się tylko nazwą.

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Za nikim, nawet nie mam zamiaru oglądać finału azjatów .. To są kurwa roboty a nie gracze

Opublikowano

Nie interesuje mnie ten finał :< szkoda ze nie dostal sie zaden z teamow eu. Ja osobiscie jestem fanem EG, ale jezeli ma byc final azjatow to nawet ten gambit by mnie zadowolil, ktorego raczej nie faworyzuje :)

Opublikowano

Jak już mam kibicować azjatom to SK, ale meczu i tak nie obejrzę, później się zobaczy wynik. :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Jak ja patrzałem wczoraj na grę tych Chinoli (2x większa farma od Fnc), to wolę nie wiedzieć jak będą grać Koreańce. Cóż, wygra lepszy, ale myślę że Koreańce ich zmiażdżą. Roboty..

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Mysle ze SK wygra, w Royalu Uzi moze wycarrowac jezeli dobrego adc wezmie. Nie wiem.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Jak oglądałeś streamy "SKT telecom" to wiesz, że oni wygrają. Tylko jest taka nowina że podobno szukają nowego junglera, nie wiem dlaczego być może są spięcia jakieś. A piglet jest według mnie lepszym adc od Uzi, choć że oni farmią identycznie jak roboty. Ale faker wygra wszystko.

SKT!

Zakaz kopiowania sygnatury!

2e0pziq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...