Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Ostrzeżenia

NitroCharge

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. Ostatnio znikł ten pasek gdzie było napisane czy mod nadał ostrzeżenie. Planuje go ktoś przywrócić? Bo mi to przydawało się to przy raportowaniu xD

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystkim było to przydatne, bo nie zdarzały się kilka razy raporty na treść, za którą jest nadano ostrzeżenie, zatem moderatorzy mogli skupić się na nowych zgłoszeniach, użytkownicy wiedzieli, czy ktoś zajął się danym postem.

Opublikowano

Wszystkim było to przydatne, bo nie zdarzały się kilka razy raporty na treść, za którą jest nadano ostrzeżenie, zatem moderatorzy mogli skupić się na nowych zgłoszeniach, użytkownicy wiedzieli, czy ktoś zajął się danym postem.

No domyślam się ale zmienisz to? xD

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Oczywiście, że za

Po co to zostało usunięte...

Ogólnie są jakieś błędy na forum

Opublikowano

Best Member = obciążenie serwera = zniknięcie paska z nadaniem ostrzeżenia za przywróceniem jestem jbc.

A mi się wydawało, że widziałam jakieś nowe paski. Coś w stylu "za ten post zostało nadane ostrzeżenie słowne". Anyway - jeżeli nie ma niczego to dobrze byłoby przywrócić cokolwiek, bo to bardzo ułatwiało. ;)

Opublikowano

A mi się wydawało, że widziałam jakieś nowe paski. Coś w stylu "za ten post zostało nadane ostrzeżenie słowne". Anyway - jeżeli nie ma niczego to dobrze byłoby przywrócić cokolwiek, bo to bardzo ułatwiało. ;)

Były przez chwilę.
Opublikowano

Best Member = obciążenie serwera = zniknięcie paska z nadaniem ostrzeżenia za przywróceniem jestem jbc.

1 plakietka, ranga obciąża serwer?? Raczej nie ;_;

@Top

Powinno zostać przywrócone oczywiście, jestem na tak.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Jestem za :)

Możliwe, że chcą wprowadzić jakieś zmiany dotyczące tego pasku i dlatego zabrali go na chwilę :D

Nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...