Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MarinerMT2

ehmaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem, otóż oglądałem na yt i natrafiłem na film z gry Metin2 MarinerMT2 serwer bardzo mi się spodobał i postanowaiłem go zainstalowac

pobrałem jego wszystkie pliki

i wypakowałem do metin2 pl podmieniająć pliki z metin2 pl na pliki Priv-a Mariner i jak odpalam przez clienta Mariner aby sobie zagrać wyskakuje mi jakiś

błąd "LOG" niewiem oco chodzi jestem zielony prosze o pomoc

Opublikowano

Zazwyczaj klienty serwerów prywatnych są oddzielne i nie powinno się wgrywać tego do Globalnej wersji.

Zainstaluj jeszcze raz w innym miejscu ew. pobierz od nowa.

Opublikowano

Zazwyczaj klienty serwerów prywatnych są oddzielne i nie powinno się wgrywać tego do Globalnej wersji.

Zainstaluj jeszcze raz w innym miejscu ew. pobierz od nowa.

tego się nie instaluje gotowe się pobiera do grania 1gb zajmuje

Opublikowano

No tak jest gotowy i powinien Ci działać bez zarzutu :)

hmm a wyskakuje Log

taksamo jeśli chodzi o 4funmt2.pl tylko jak wpakowałem go do pl-a to działa a ten o którym mowa w temacie niedziala]

pisze że niemoze sie uruchomic bo brak jakiegoś python.dll

wejdź na gg będzie prościej

Opublikowano

Sprawdź w czy nie potrzeba żadnej łatki do pobrania /podmienienia w packu

wejdź na gg :)

ok już mu Python.dll itp wkleiłem i teraz jak go odpalam jako administratora to 0 reakcji

Opublikowano

Chodzilo mi o folder pack nie glowny i wgrac latke,ktora jest potrzebna. Wejdz w Pulikacje serwerow i znajdziesz temat dot. Twojego serwera

ale już niema problemów że czegoś brakuje tera jak odpalam jako adma

daje zezwól łąduje cię i 0 reakcji

Opublikowano

To spróbuj to wypakować jeszcze raz :)

Nie musisz koniecznie uruchamiać jako admin. :)

już z 3 razy wypakowywałem i chuya cały czas to samo

podkreślam że priv-a 4FunMT2 zainstalowałem wrzucając go do Pl-a

Opublikowano

Witam mam problem, otóż oglądałem na yt i natrafiłem na film z gry Metin2 MarinerMT2 serwer bardzo mi się spodobał i postanowaiłem go zainstalowac

pobrałem jego wszystkie pliki

i wypakowałem do metin2 pl podmieniająć pliki z metin2 pl na pliki Priv-a Mariner i jak odpalam przez clienta Mariner aby sobie zagrać wyskakuje mi jakiś

błąd "LOG" niewiem oco chodzi jestem zielony prosze o pomoc

Widze że robisz według starej zasady. Teraz pobieracjąc pliki clienta innego serwera nie wklejasz ich do pla tylko robisz nowy folder i rozpakowywujesz clienta i odpalasz poprzez ikonke startową.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Widze że robisz według starej zasady. Teraz pobieracjąc pliki clienta innego serwera nie wklejasz ich do pla tylko robisz nowy folder i rozpakowywujesz clienta i odpalasz poprzez ikonke startową.

zara obczaje :P

odpala sie i gasnie odrazu :(

Opublikowano

zara obczaje :P

odpala sie i gasnie odrazu :(

zapytałem Kamila [Kamer Mod-a] i powiedział że klient ma zrypane łatki i wrzucił mi pliki do nowego i śmiga :P

Opublikowano

Ogólnie nie polecałbym Ci pobierać tego serwa, dlaczego? A to łatwa odpowiedź ludzie na MH-(czt. Multi Hack) wbijają potężne lvl, gdzie nie łatwo bić tutaj na marinerze np . 165 trzeba wysilić się i pare-parnaście godzin poświęcic, forum robią od 2 tygodni i nie mogą dalej go zrobić, wczoraj miała się zakończyć ostatnia konserwacja o godzinie 22. I co ? Przełożyli znów na 'niby dzis', a pewnie i tak nie zrobią, moim zdaniem serwer upadnie i nie polecam.

ah2n.jpg

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Musisz wypakować marinka w nowym folderze, nie w plu. Teraz na forum są nieoficjalne łatki, ale zaakceptowane przez Cześka aka Mateusza

Opublikowano

Musisz wypakować marinka w nowym folderze, nie w plu. Teraz na forum są nieoficjalne łatki, ale zaakceptowane przez Cześka aka Mateusza

Patrz na daty ;)

Nie sądzę by autor dalej borykał się z tym problemem.

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...