Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drugi job trzeciej klasy

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro już w środę będzie update z Bombardierem, chciałbym zacząć dyskusje.

Co sądzicie o wyjściu trzecich klas?

Od początku Elsworda każda postać miała dwie klasy, a te różniły się od siebie. Każda była bardziej nastawiona pod jedno.

Teraz już właściwie skończone są trzecie klasy. Nieźle namieszały, bo one są hybrydą.

Czy myślicie, że teraz bardziej opłaca się wybrać trzecią klasę?

Zapraszam do dyskusji ;)

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Nic się nie opłaca grać 3 bardziej niż inną... Dla mnie klasa jak klasa, każdy gada że są one jakieś wyjątkowe, ale tak naprawdę każda klasa jest wyjątkowa i ma specyficzne umiejętności (Po za InS'em który ma kilka skilli innych postaci w innym wyglądzie).

Każda klasa ma inną mechanikę gry, na każdą jest sposób. Więc nie wiem o czym tu gadać.

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Opublikowano

Szczerze to każda klasa jest wyjątkowa na swój sposób.

3 klasy mają niezłe kombo, ale i tak zostaną znerfione po balansie klas.

Jedyne co mnie wkurza to to, że zamiast poprawiać błędy to GF bawi sie w nowe klasy.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Akurat TT ma skille podobne do DC i IP.

InS ma arc enemy ravena w innej kolorystyce :p. Można wiele wymieniać...

Opublikowano

No więc sam widzisz, że różnice są większe.

Nie do końca zrozumiałem. Jakie różnice? Arc enemy w innym kolorze? :p

Opublikowano

@Up

Inny dmg i inny wygląd u InS"a to jego cronwel a u RF to jego jakieś tam gówno które przywołuje

Kolejny który nie rozumie? Chodzi mi o wygląd tego skilla, graficznie jak i technicznie jest taki sam w 70% jak arc enemy.

Opublikowano

Tylko graficznie, ponieważ RF ma go długo a InS ma go krótko 20% przez grafike podobną.

Jak coś porównaj Pyro Kinight do Magic Knighta lub Saber do Sword Knight i wtedy all skille mają takie same no prawię chyba z 3 mają nowe.

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Opublikowano

Tylko graficznie, ponieważ RF ma go długo a InS ma go krótko 20% przez grafike podobną.

Jak coś porównaj Pyro Kinight do Magic Knighta lub Saber do Sword Knight i wtedy all skille mają takie same no prawię chyba z 3 mają nowe.

No to jeszcze jeden przykład. Czarna dziura Eve - ta fioletowa kulka cornvella, obydwa przyciągają, obydwa wybuchają ;-;. Na dodatek Cornvell ma dwa takie skille jak czarna dziura.

Opublikowano

No to jeszcze jeden przykład. Czarna dziura Eve - ta fioletowa kulka cornvella, obydwa przyciągają, obydwa wybuchają ;-;. Na dodatek Cornvell ma dwa takie skille jak czarna dziura.

Dwa? Jaki jest ten drugi? Chyba jestem niewtajemniczony ;o

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

No właśnie nie ^^

Ponieważ skill u evki zadaje dmg jak jest używany jednak u ShK jest tak, że tylko ostatni ten cios zadaje dmg.

I wyglądają tak samo to nie oznacza przykład.

Opublikowano

Wyglądają tak samo. Jak i obydwa przyciągają do siebie, po czym odrzucają. Co to ma być za różnica skoro jeden zadaje obrażenia w czasie (u Eve) i tak samo zadaje największe obrażenia pod koniec, InS ma tylko tą różnicę że nie zadaje ich czasowo... Ale różnica... HAHAHA. A drugi to ta żółta kulka. Ten że oryginalna klasa... InS moim zdaniem jest najgorszą klasą w całym elsword, tak samo jedyna warta uwagi jego klasa ta zaklinacz.

Opublikowano

@UP InS to zaklinacz. FAK LODŻIK

Nie chce mi się już z tobą kłócić.

Nie da się powiedzieć, która z postaci jest najgorsza, ponieważ każdy ma inny gust i jednemu się spodoba InS a drugiemu nie.

Opublikowano

@UP InS to zaklinacz. FAK LODŻIK

Nie chce mi się już z tobą kłócić.

Nie da się powiedzieć, która z postaci jest najgorsza, ponieważ każdy ma inny gust i jednemu się spodoba InS a drugiemu nie.

Tak, to racja, jednemu się podoba a drugiemu nie :). Jako że grałem Eve z czarną dziurą dość długi czas ten skill u InS'a razi mnie po oczach :D.

I wiem że InS to zaklinacz ;-;. A dokładniej to pierwsze klasa zaklinacza która ma tego skilla.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...