Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam pomocy

GoldeN:#

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie nie potrafimy!!!.

Jesli tego noe pojmujesz ze komputer dziala jak auto z czasem sie psuje. To twoje IQ musi wynosic mniej niz 0.

A tak wgl. 6 lat to jest szmat czasu. Moj aktualny ktory ma niecale 4 nadaje sie tam gdzie auta po wielkiej kraksie.

graphic.png
Opublikowano

Mój komputer ma 12 lat i gram na nim w minecrafta ale co ja tam wiem..

@topic

przeskanuj komputer antywirusem ;)

CPU: Intel Pentium G2030 @ 3.0GHz x2 | GPU: Gigabyte Radeon HD 7790 | RAM: 4GB DDR3

lamborginiaventadorsyg1.png

Lamborghini Aventador

Opublikowano

Powiedz może, czy w ogóle czynisz jakieś postępy w celu konserwacji jednostki. Sądząc po ilorazie IQ to chyba nie. Jeśli nie chcesz otrzymać pomocy poproś moderatora o zamknięcie tematu i przeniesienie go tam, gdzie jego miejsce.

CPU: Intel Pentium G2030 @ 3.0GHz x2 | GPU: Gigabyte Radeon HD 7790 | RAM: 4GB DDR3

Lamborghini Aventador

Opublikowano

Dobra, przestańmy się tak traktować. Nie piszcie, że mam niski poziom iq, to przestane udawać głupka.

Macie jakieś propozycje? Oczywiście w celu naprawienia kompa

finalrender.png

Opublikowano

Chyba jednak go nie udajesz;o

Zakatowałeś sprzęt i się dziwisz.

A jeżeli chcesz, aby minecraft chodził normalnie, to ściągnij wersję beta 1.3.1 - tą przed oficjalną.

Opublikowano

Wydaje mi się, że po takiej jednostce nie ma już co zbierać. Ja mam chwilowo 12-letni komputer i nawet nie będę się zastanawiał z oddaniem go na żyletki. Podaj specyfikację komputera :)

Lamborghini Aventador

Opublikowano

@up

pisał już

@top

nic nie zrobisz z tym kompem.

300zł nie jest aż tak trudno uzbierać.

graphic.png

Opublikowano

@up

może i nie, ale wytłumaczcie mi jak to jest z tym zużywaniem się części, jakim cudem cześci stają się gorsze (nie chodzi mi o to, że technologia idzie na przód, tylko wy piszecie, że się "zuzywaja niczym samochod)

finalrender.png

Opublikowano

Tak, technologia idzie na przód. Tak samo jak przeglądarki internetowe i gry. Nie odpalisz battlefielda 3 na ps1.. musisz się z tym pogodzić

Lamborghini Aventador

Opublikowano

Jeśli używasz czegoś (w tym przypadku podzespoły Twojego komputera) to normalne, że się "zużywają" więc nie wiem czego nie rozumiesz. Moim zdaniem jakiś moderator czy coś powinien już zamknąć ten temat, bo nie ma jak Ci pomóc.

Opublikowano

Tak, technologia idzie na przód. Tak samo jak przeglądarki internetowe i gry. Nie odpalisz battlefielda 3 na ps1.. musisz się z tym pogodzić

Nie zrozumiałeś o co mi chodzi i nie ps1, tylko psx.

W poprzednim poście zapytałem się jak to jest, że części się zużywają

finalrender.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...