Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chujmorka.pl [Dedyk] [Medium] [Easy]

Chujmorka.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

haahahaahaha dostał pocisk i poleciał z serwera :D

na harem gosciu sie nadajesz jedynie

sorry ...nie zrozumiałem sensu w twojej wypowiedzi :) z resztą wątpię że sam wiesz o co Ci chodzi :)

AW.

Czy na serwer [sA]Stolec ma więcej niż 15 lat ? i od jakiego wieku rekrutujecie ? pytam bo widzę macie małe wymagania :)

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

Zajebisty serwer, pewnie jaruś go sponsoruje, wbijam

- w ile wbije 80 lvl

[√] 50 postów
[√] 100 postów
[√] 250 postów

[√] 500 postów

[x] 800 postów

Opublikowano

Szczerze to zajebista prezentacja, chłopaki macie po prostu dobry humorek. :)

Na serwer nie zawitam, ale polecam i życzę powodzenia.

Może FuBu wbije i wyjebie parę tysięcy na bao bao?

Metin2

Opublikowano

Nie wiem z czego się tak śmialiście.. Osobiście mam spore poczucie humoru, a prezentacja jakoś dupy nie urywa... No ale co kto woli ;x Server pewnie postawiony dla beki, na pare dni, za chwilę padnie, a jak nie to polecą ddosy i papa... Nie zobaczyłem nic co mogło by mnie przyciągnąć, a zakrywając system ulepszeń czy mapy jakoś nie przyciągacie.. Marne żarty typu kondom na głowę są wyrwane chyba z poziomu gimbazjalisty i tyle.. No ale powodzenia..

Zbieram like ;x

Opublikowano

Jaka nazwa taki serwer. Szkoda czasu transferu i miejsca na dysku.

Możesz uzasadnić to ? Na jakiej podstawie twierdzisz ? Skoro pewnie nawet klienta nie pobrałeś i nie wszedłeś do gry ..

HM.. niech zgadne jesteś z innego serwa i spamisz tutaj temat bo chcesz by grało tutaj mniej osób, no tak ;>

Opublikowano

Możesz uzasadnić to ? Na jakiej podstawie twierdzisz ? Skoro pewnie nawet klienta nie pobrałeś i nie wszedłeś do gry ..

HM.. niech zgadne jesteś z innego serwa i spamisz tutaj temat bo chcesz by grało tutaj mniej osób, no tak ;>

Na jakiej podstawie twierdzisz że jest z innego serva?... Widać już po nazwie że server nie jest na poważnie.. Wyobraź sobie że kupujesz bułku Kutaserki, albo masło - chujelma... No ja bym takich producentów wyśmiał :)

Zbieram like ;x

Opublikowano

Na jakiej podstawie twierdzisz że jest z innego serva?... Widać już po nazwie że server nie jest na poważnie.. Wyobraź sobie że kupujesz bułku Kutaserki, albo masło - chujelma... No ja bym takich producentów wyśmiał :)

Tylko zrozum , że to jest dla jajec żeby odbić się od ciągłej rutyny i monotonni serwerów ,

Opublikowano

Kurcze, faktycznie... Taki sam server jak inne tyle że z głupimi nazwami i głupią prezką ;x Rutyny? Monotonni serverów? No taki jest metin ;x.. Ten server nie różni się niczym prócz dziecinnych żartów.

Zbieram like ;x

Opublikowano

Nie oceniam serwerów do momentu kiedy na nim nie zagram. Twierdze tak bo prezentacja a sam serwer to dwa różne światy.

Serwer jest medium/easy ku masz w z dropu dodania zmianki bonów z dropu bronie na 30 lv z dropu zwoje bodzia ze szkat, poziom konia to 11 a nie 30 jak w prezentacji. Naprawdę jest tego dużo.

2sbu2dv.png

Opublikowano

Nie oceniam serwerów do momentu kiedy na nim nie zagram. Twierdze tak bo prezentacja a sam serwer to dwa różne światy.

Serwer jest medium/easy ku masz w z dropu dodania zmianki bonów z dropu bronie na 30 lv z dropu zwoje bodzia ze szkat, poziom konia to 11 a nie 30 jak w prezentacji. Naprawdę jest tego dużo.

Wiem .. Niestety myślałem że z tymi KU przeboleje,ale chodze po handlarzach i nie widze zmianek pisze na all czy są u handlarzy ,a tutaj NIE ;/

No to dowidzenia,ja przyszedłem na EASY/MEDIUM nie na harda , dajcie spokój ;//

Serwer na prezce podobał mi się zajebiscie ,ale niestety ;/

Opublikowano

Tak jak myślałem :)

narobiliscie fejmu mysleliscie że zwyzywacie BuFona to wszystkie dzieci się zlecą (a na forum ich dużo)

i będą odwiedzać IS ,

jednak się pomyliliscie :D

Tavia , Metin2.k.vu (global <hehe> ) i teraz Chujmorka

wszystkie te serwery są wasze

wszystkie niby inne ,a wszystkie takie same

JEDEN WIELKI SYF

@Mateusz skończ robić serwery bo zasmiecasz MPC

Próbujesz być drugi IsAmU i FuBu ?

to spróbuj za 5 lat bo oni już dawno są pełnoletni ,a Ty ledwo po komuni :)

@aw

NIE POLECAM SERWERA

-MAŁO GRACZY

-LAGI

-SERWER TWORZONY GŁÓWNIE PO TO ABY WYDUSIC Z WAS KASE

-EXP JAK NA PLu

-WIĘCEJ BUGOW NIŻ GRACZY

-I OGÓLNIE NIC CIEKAWEGO :(

@AW 2

PLANUJECIE W NAJBLIŻSZYM CZASIE JAKIS UPDATE ?

I CZY BEDZIE ON PRZED CZY PO UPADKU SERWERA ?

@AW 3

GDZIE MAM ULEPSZYĆ ZBROJE ?

BO W M1 NIGDZIE KOWALA NIE MA.

39224706187380304474.png

DISS - Nakou vs Mastick ( MODERATOR )

www.mpcforum.pl/topic/1056037-diss-nakou-vs-mastick/

Opublikowano

@· Nakou

Lagów nie ma. A ten typ to zwykły śmieciowy leszcz. Nie czytajcie jego komentarzy/postów. Najwyraźniej tak dostaje w dupę od starego

że tylko może pisać. Nie ma żadnych bugów. A po drugie Per Pan śmieciu. Twoje posty mnie nie ruszają.

Jeden wielki syf to masz tylko i wyłącznie na chacie.

To ty: xD

mpdr.jpg

AW. Serwer chodzi ma się dobrze. Graczy coraz więcej.

//No i się doigrałeś :rolleyes: ~~Mastick

chuj1.png

Opublikowano

Chujmorka.

Po 1. Syf to jest pseudo Twoj serwer.

Po 2. Narobiles tyle pociechy dla gimbusow i innych ludzi Twojego pokroju

Po 3. Pisales, ze to easy/medium, a to jest hard

Po 4. Prawie nic przy tych plikach nie zrobiles.

Po 5. Jestes zwyklym smieciem, ktory nic przy serwie nie umie zrobic i szuka pomocy ;3.

Po 6. Masz 100 graczy online, bo prawie nikt nie ma do Ciebie szacunku.

Po 7. Wszystkie hejty o Tobie, serwerze, Taviusku to sama prawda ; >

Po 8. Nie odpowiadasz na hejty, bo wiesz,ze sa one pisane z prawda, szczeroscia i nie chodzi tym osobom o odstraszenie osob, tylko o wysmianie takiej osoby jaka jestes ty ( Przepraszam momentami za interpunkcje, nie chce mi sie, co 2/3 zdanie patrzec

Po 9. Powinienes sie wziac do pracy, znalezc jakiegos porzadnego technika, web mastera, bo ' pewno wacpan ma pelniawszy bugow, dziur na stronje '

Po 10. Nie widze na tym serwie przyszlosci.

Po 11. Nie bedziesz jak cfel bufu czy Isamu

Po 12. Piss jol ;3

@AW

Bedzie z tego medium? Zmieni sie team ?

//No i temu panu też już podziękujemy :) ~~Mastick

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...