Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chujmorka.pl [Dedyk] [Medium] [Easy]

Chujmorka.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wypowiem się na temat tego "serwera". Jest to bardzo ciężki medium, broni na 30lv nie ma u npc. Zmianki dropią z mobów jak i dodania. Na serwerze siedzi około 70 osób z których 2/3 się ciągle wyzywają na czacie. Metali do ulepszen brak, 6 razy spalilem fms'a na +6. Ku jedynie z metinów, z boss'ów nic nie dropi - bynajmniej ja to zaobserwowałem. Nie polecam serwera i na pewno juz nie zawitam.

Opublikowano

Wypowiem się na temat tego "serwera". Jest to bardzo ciężki medium, broni na 30lv nie ma u npc. Zmianki dropią z mobów jak i dodania. Na serwerze siedzi około 70 osób z których 2/3 się ciągle wyzywają na czacie. Metali do ulepszen brak, 6 razy spalilem fms'a na +6. Ku jedynie z metinów, z boss'ów nic nie dropi - bynajmniej ja to zaobserwowałem. Nie polecam serwera i na pewno juz nie zawitam.

A czego się spodziewałeś po osobach, które nie potrafią edytować plików? tavia s1, tavia s2 i to coś jest na tych samych plikach nic nowego ;] max lvl pewnie 105 no ale cóż to było pewne, ze ten serw tak skończy

nie polecam serwa ze względu na zachowanie administracji, które świadczy o tym jak są doświadczeni

Opublikowano

Nie no nazwa wymiata ! :D Być może zagram, a po prezce serw myślę, że fajny będzie. :D Lubu dubu(tu sobie dokończcie) :D

1z59ld.jpg

Opublikowano

Kondomy dropią mówiłem że ustawimy je na dropek :)

Hahaha.I komu ty chcesz zaimponowac? Dzieciom isamu ew.

Serwer to jedno wielkie nieporozumienie.Odpowiedzi administracji "Chu,spier,kur" sa nie na miejscu.

Tavia v3 + kilka dodatkow aby kolejny raz pokazac jakim fubu jest zlodziejem.

Chcieliscie wybic sie na jego krzywdzie jednakze wam nie wyszlo.

Tez nie lubie fubu ale jego serwer jest przynajmniej dopracowany.

Topic@ Serwer easy/medium a bronie,ku dropimy jak na plu? Kpiny

Opublikowano

szybciej padnie niż myślicie -,-

nawet pewnie fubu sam będzie was powoli niszczył.

miałem grać ale jednak nie zagram na tym''chujowatym serwerze''..

tymczasem zapraszam na nathiss - zajebisty serwer.

Opublikowano

szybciej padnie niż myślicie -,-

nawet pewnie fubu sam będzie was powoli niszczył.

miałem grać ale jednak nie zagram na tym''chujowatym serwerze''..

tymczasem zapraszam na nathiss - zajebisty serwer.

Tej może jeszcze dopisz "nawet MÓJ BÓG PAN FUBU" ŁOOOOOOOO

Wypierdalaj na ten swój nathiss , myślisz że poliżesz dupe temu nathissowi który się sprzedał i coś dostaniesz ? kopa w dupe

Opublikowano

ok

1. Zmiana Teamu

2. Zmiana nazwy

3. Zmiana clienta

4. Zmiana wspolprocownikow

5. Zmiana calego serwa

6. Zrobienie z tego easy, a nie harda

To chyba tyle.

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

Opublikowano

Czytamy komentarze :) Składajcie propo

Moja jedyna propozycja ... ;]

1. Weź zamknij ten serwer 4ever :)

Ps .

liczba graczy wzrosła ? bo jak byłem okolo 1h temu to moze było z 30 osób ?

Opublikowano

Czytamy komentarze :) Składajcie propo

1. Popraw drop z metków ...miało lecieć dużo ku i kamyków a ledwo 1 ku poleci ... czasami ani ku ani kamyk.

2. Drop ze skrzynek Heksagonalnych i prezentów ... jest taki sam dokłanie jak na globalu ... 100x małe niebieskie potki ? poważnie ?

3. Dodania / zmianki ... na 30lv miałem 30 zmianek ( skrzynki ) a dropnietych moze z 8 tak samo dodania ... na 30lv buty 3x bon i 7 dodać w eq .. na 30lv !

4. fmsy itd mogą być ... dobrze to leci.

5. exp !! niby 200lv a do 30 nawet expi się mozolnie.

6. rady ? bo ich nie widać.

7. niech leci tych kamyków sporo i ku ... przecież to tylko skille na easy / medium ...

8. co z bodziami ? metalami ? obojetnie czym ... bo niema czym nawet ulepszyć tego fmsa.

9.

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

heheszky że tak powiem :)

Lekko mogę stwierdzić że administracja jest na poziomie 2 gimnazjum z niezdanymi wcześniej dwoma klasami :) którzy dorwali pliki, dorwali władze i myślą że wszystko mogą :)

Wyjebane mam w serwer ... możecie od tej pory dzikie kozy paść w m2 i możecie spuszczać wózki z Sohan do zwykłego lasu ...

A o to jedno z zachowań administracji :)

Pozdrawiam :) w poniedziałek szkoła " Pedale " więc nie szczekaj tylko za książki bo znów nie zdasz :)

12bmhc.jpg

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...