Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Moje wrażenia po 1ej grze jako Jinx.

Katien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Chciałam się z Wami w tym temacie podzielić wrażeniami i odczuciami jakie miałam w czasie gry Jinx na PBE. :)

Zacznę od wyglądu, dźwięków itd. Więc tak. Dźwięki (nawet dubbing PL) idealnie pasują do jej lekko psychicznego wyglądu i zachowania. Wszystko jest bardzo dopracowane wraz z wyglądem i efektami skilli. Jej laugh mnie po prostu powalił, animacja jest rewelacyjna. Jest to typowo śmieszny champ ale z pazurem.

Teraz przejdę do ogólników, czyli jej tz. "pierdolnięcia". [sorky za wyrażenie]. Jest bardzo mocna, wcale nie mano żerna i myślę, ze dała by radę spokojnie złożyć kogoś na 2 lv. Dlaczego? Użycie działa z Q i stuna z E który zadaje jeszcze chwilowe obrażenia może skutkować killem. :D Attack speed który daje jej za każdego hita do 3x jest niesamowity. Na 4 lv bez itemków, ani run na as, miałam 1,48 wartości. Ale jeżeli już dobijemy ten 6 i dostaniemy ulti to nie dajcie się zbyt harassować Jinx, gdyż z ulti zadaje 400 obrażeń + 80% tych obrażeń otrzymuje obok stojący inny champ. Jej ult leci przez całą mapę w czasie przyspieszając.

Jest bardzo mobilną postacią, ma duży attack speed oraz duży dmg z ult. Ma też fajnego skina, ale raczej wolałabym ją bez niego. :)

No to tyle. Może Wy też chcecie się czymś podzielić na jej temat? Przypuszczacie może datę wydania jej na global?

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ult zostanie na 100% znerfiony. Z tego co widzialem to graja nim na topie (a to adc) ,ale pewnie renekton/ irelia/jax zjedza ja ze wzgledu na brak escape system .

Ogolnie obawiam sie ze brak escape systemu bedzie zbyt duzym defektem ,do grania nia na adc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

przed chwila skonczyłem gre Jinx i powiem wam ze to kolejne OP scierwo .... ona ma tak ogromny DMG z tego W + Q ze masakra i dotego ult + stun to jest po porstu smieszne co ona robi... ale zobaczymy co z nia bedzie mam nadzieje ze dostanie lekkiego nerfa bo to przesada ... a ogolnie to postac bardzo mi sie podoba

64l7.png

Opublikowano

Ma ktoś konto na PBE pożyczyć/podzielić się nim ? Chętnie zagrałbym tą Jinx.

Co do tematu , nie grałem nią ale to jest pierwszy champ który kupiłbym od razu ;P Wygląda ciekawie , ma ciekawe skille i... Riot Nerf Boobs..

Opublikowano

Mi tam nie pasuję na adc, ale co tam. Pewnie kupię, jak każdego nowego championa bo resztę mam.. więc.. mam nadzieję że będę mógł grać nią na środkowej linii

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Moim zdaniem wygląda ciekawie, ma fajne umiejętności, wygląd. Sam pewnie kupię ją jak wyjdzie, nawet jak ją trochę znerfią :3

Opublikowano

Skoro mówiecie że taka op chybą sobie nią pogram na pbe ;)

Jednakże trochę odrzuca mnie jej E trzeba trochę się postarać aby tym trafić lecz może to być także taka "zasłona".

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Ale naprawde ona w prownano do starszych postaci jest przegieta.
Moze miec chrory range na 9 lvl (700) niczym tristana na 18 lvl. Albo mien za free chory as niczym jax ze full nastakownym pasywem i gunusio. Tylko ze ona ma 3 staki i nie spdaja odrazu tylko jeden po drugim. No i jeszcze ult ktory ma 60 sec cd. Tyle jeszcze riot ma rzeczy do znerfienia w niej.

Chodz wolabym zeby ja zostawil, takiego op'ka w lol'u

O i bym by zapomnial ma jeszcze prem slowa chyba 70% i tego stuna czy tam snera ale raczej to jest snera ktory tez zadaje dosc duzy dmg

Opublikowano

I na dodatek wszystko jej sie skaluje z ad oprócz tych pułapek.

A co do bonusowego AS to wynosi on 130% , tristana może się schować ze swoim "op" bonsume 90% do as.

Opublikowano

w bije za dużo

znerfic as z q

brak escape

na adc bedzie lipna brack escape wogole chyba ze beda nia grali jak varusem

na mida bedzie idealna bo niszczy wszystko w early i mid

byle nie nerfic jej az tak bardzo jak luciana przed wyjsciem na oficjalne serwery

Opublikowano

Moim zdaniem gameplay jest genialny, chociaż brakuje tej mechaniki do ucieczek :v No i jeden defekt, który bardzo zaważy na moim kupnie tej postaci - pieprzony riot wydał dwa adc pod rząd, kiedy jestem miderem xD Ale może da się tym fajnie pomidować.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

@2up i up

No to co że nie ma escape mechnizumu skoro ma przgiety bonus do ms z pasywu, co ułatwi jej pozycjonowanie w tf, uciekanie, doganianie etc.

@edit

Przed chwila nia na PBE zagrałem. Ma juz polski dubbing, zajebist jest.
Zajebita animacja powtoru do bazy, Zajbiscie paraduje piosenki Vi z ekranu logowania.
Ogólnie ma w chuj duzo róznych fajnych animacji.
Po prostu Riot się postarał aż za bardzo

Opublikowano

Dostanie nerfa i już nikt nie będzie grał tak jak luckiem ostatnio kiedy grałem w luckiem to było chyba po free to play

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

To tylko PBE, każdy chemp na tym serwerze ZAWSZE był albo zbyt słaby albo zbyt mocny, na serwery oficjalne wchodzi on z zupełnie innymi statystykami i obrażeniami więc imo nie ma się czym jarać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...