Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Plugin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam pluginu podobnego, a wręcz identycznego jak MoArrows, tylko że do mieczy :) najbardziej mi chodzi o ustawiaie dmg pod daną zbroję, tak jak w MoArrows

Opublikowano

Szukam pluginu, którym ustawię damage MIECZA, tak jak to da się zrobić w MoArrows.

Jeśli ubiorę diax eq, to mocno biję mieczem, jeśli ubiorę skórzaną zbrojkę, to słabo biję mieczem. Taki przykład.

Opublikowano

jest to mozliwe dzieki mcedit(+odpowiedni filtr) i wszystkiemu co pozwala manipulowac api obiektow

teraz powinienes sam dac rade znalezc nawet pluginy

Opublikowano

Każecie mi jakieś mcedity instalować... chcę poprostu plugin działający na tej samej zasadzie, co MoArrows. Zwyczajnie mi pomóżcie znaleść ten plugin, a nie jakieś dodatkowe bronie, czy jakieś cs-mody...

Opublikowano

zZzZ moze bys raczyl sam tego poszukac :/

nie wiem na jakiej zasadzie dziala moarrows ale mcEdit, oraz pluginy dzialajace na podobnej zasadzie daja mozliwosc ingerencji w "atrybuty" obiektow mozesz zmieniac takie parametry jak :

http://minecraft.gamepedia.com/Attribute

pss.. moze po prostu nie ma takiego pluginu jak ty chcesz . a podobny efekt mozesz uzyskac dzieki innym pluginom

mozesz sprobowac rpgitem ale watpie abys cos z tym pluginem zrobil (ostatnia wersja jest chyba na silnik 1.5/1.4

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...