Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] EP2 SoulOfChaos !

xAce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś mogę wam przedstawić SoulOfChaos

Raty:

-exp x20

-affnity x2

-sp x100

-drop x 40

-ingi x 10

-quest x15

cap:185

start lvl : 1

Co oferuje server?:

Admini z ogromnym doświadczeniem , Anty DDoS , system który uniemożliwia jakiekolwiek zmainy w kliencie czyli np jesli edytujemy sobie skills.usa odrazu dostaniemy bana ;) , cube system z ktorego dostajemy jewele ;p , ms system +23, daily q , bardzo fajne juno , balans pvp , server po fazie beta , skille ns przyśpieszone , crs , medyki , custom tytuły , npc z cashem , nie potrzeba zbyt wiele cashu zeby miec 185 lvl , pozmeiniane seale w setach na 185 , custom laca ball , buddy system

link:

http://soulofchaos.de
http://soulofchaos.de/forum/
http://www.youtube.com/watch?v=Zm4Xu66dAYQ
  • Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Anty DDoS , system który uniemożliwia jakiekolwiek zmainy w kliencie czyli np jesli edytujemy sobie skills.usa odrazu dostaniemy bana ;)

W oryginalnej prezentacji z ep*p nic o tym nie piszę, więc chyba z dupy te info.

No z tego to bekłem, nie ma czegoś takiego.

buu

Opublikowano

W oryginalnej prezentacji z ep*p nic o tym nie piszę, więc chyba z dupy te info.

No z tego to bekłem, nie ma czegoś takiego.

Teraz to ja se beklem spytaj sie admina ;) ( w prezentacji nie chodzilo mi o to ze ddos niby blokuje te skills usa tylko inny system ;p )

max lvl 100 więc serw pewnie dziś wystartował , pobiore i zagram zobacze co i jak

Tak wczoraj wystartowal :P

Opublikowano

Teraz to ja se beklem spytaj sie admina ;) ( w prezentacji nie chodzilo mi o to ze ddos niby blokuje te skills usa tylko inny system ;p )

Tsaaa bana. Co najwyżej nie będzie działała gra (Dc, Send errory).

Opublikowano

robcie co chcecie ja juz tlumaczyl nie bd xD ( admini mają troche doświadczenie nawet powiedzialbym ze troche wiecej ;))

Opublikowano

Ej to jaki jest lvl cap wkońcu..?? a i tani cash czy free :D ?a właśnie jeszcze : długo sie wbija max lvl.. ?

Serwer: Elysion

Klasa: Cień

LvL: 95 i rośnie :P

Gildia: Chwila

Zapraszamy do niej !

Opublikowano

max lvl 185 cash jest ok lvl max jak duzo cash kupisz to 1 dzien , is jest bardzo tani np 10 stealerow 85 cash ;p

Opublikowano

;p 5k cashu powinno starczyc tak mi sie wydaje ;p ja np teraz mam 93 i z eskami od 77 ;p

jeszcze sobie buddy peta za 3k cashu kup z nim to szybko idzie np mi moby w tombie hita po 5-12k :D

Opublikowano

nie graj tam... same bugi bo wiem wbiłem 50 lvl i nawet seta 50+10 nie moge dostać bo mam skrzynie na 50 lvl i nie da sie otworzyć na dodatek nie które skille mi nie działają....

Zapraszamy do niej !

Opublikowano

Niemiecki serwer to nie wiem , ale wiem że zjebany dla mnie, idę na deVile :D

Zapraszamy do niej !

Opublikowano

nie graj tam... same bugi bo wiem wbiłem 50 lvl i nawet seta 50+10 nie moge dostać bo mam skrzynie na 50 lvl i nie da sie otworzyć na dodatek nie które skille mi nie działają....

lol taki bug ze tego boxa sie na 60 otwiera , skille wszystkie dzialaja - o.O

Opublikowano

lol taki bug ze tego boxa sie na 60 otwiera , skille wszystkie dzialaja - o.O

mi nie działały all... np, siatka ani razu nie weszła... musiałem symulkę używać :P

Zapraszamy do niej !

Opublikowano

mi nie działały all... np, siatka ani razu nie weszła... musiałem symulkę używać :P

lol xDD moze dlatego ze missy miales? xD

Hmmm zgaduje, ze jest to serwer Monkeya czyli kolesia z signanz? ; >

Nie , admini sa bardzo dobrzy xD

Opublikowano

Admin to monkey..kuzwa sprawdz to jest koles z Signanz.. nawet takie same fora sa..;> wiec powodzenia..Na signanz koles dawal buffy swoim rodakom a innych mial w dupie...Ale w poniedzialek bede mial czas to sprawdze ten serwusss. ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...