Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] EP2 SoulOfChaos !

xAce

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie istnieje coś takiego jak Anty DDoS (tak jak up wspomniał Dej), może zakupili dedykowane rozwiązanie anti- DDoS, lecz jest ono bardzo kosztowne i przy mocny atakach nawet nie widać skuteczności, więc nigdy nie będą mieli pewności że serwer będzie stabilny.

Opublikowano

Nie istnieje coś takiego jak Anty DDoS (tak jak up wspomniał Dej), może zakupili dedykowane rozwiązanie anti- DDoS, lecz jest ono bardzo kosztowne i przy mocny atakach nawet nie widać skuteczności, więc nigdy nie ma się pewności że serwer będzie stabilny.

Jest takie coś jak Anty DDoS, ale nie w 100% skuteczne, mi chodziło że bekłem z tego

system który uniemożliwia jakiekolwiek zmainy w kliencie czyli np jesli edytujemy sobie skills.usa odrazu dostaniemy bana 

Powtarzam jeszcze raz NIE MA takiego czegoś (Jak narazie), ale wątpie żeby ktoś skusił się napisać, ponieważ cały kod zajmował by około 32tys linijek (Wliczając 80% plików z clienta). :)

buu

Opublikowano

Tylko mnie ciekawi jedno dlaczego jest tak malo ryckow? triple ma animacje?

Tripl ma normalne animacje nie wiem ale na becie gralem to dość fajnie sie gralo :p

Jest takie coś jak Anty DDoS, ale nie w 100% skuteczne, mi chodziło że bekłem z tego

system który uniemożliwia jakiekolwiek zmainy w kliencie czyli np jesli edytujemy sobie skills.usa odrazu dostaniemy bana 

Powtarzam jeszcze raz NIE MA takiego czegoś (Jak narazie), ale wątpie żeby ktoś skusił się napisać, ponieważ cały kod zajmował by około 32tys linijek (Wliczając 80% plików z clienta). :)

Na DDoS ie to sie nie znam ;p

To są tacy admini co zdolni są takie cos zrobic :) wszelkie zmiany w kliencie chocby nawet w glupim smc koncza sie neistety banem , admin to znajomy pytalem go czy sie nie da ustawic tak zeby tylko zmiany w skills usa wykrywal ale odpisal ze probowal ale sie nie udalo ;)

Zobacze a ci co grali na becie dostana cos teraz?

tak ;p

No to sory zwracam honor .. :P tutaj on jest gm.. ;)

kogo masz na myśli ? Selaina? xD

Opublikowano

Dibra ciiiii.. :P tam gs czy gm ..:P a od jakiego lvla mozna zdobyc 100% cooldowna? i czy jest cash za vote? ; )

Opublikowano

Cash za vote narazie nie ma ale mysle ze bedzie ;p sa potki w is na cd 100% i 30% tytul dostajesz na poczatku gry a tak normalnie 100% to na 165;D

Opublikowano

Coś ciekawego na tym serwerze? Bo po prezentacji nie jest zbyt zachęcający.

Pochwalę się, że dostałam bana na 1 dzień choć nie wiem za co^^ Hihi jestem fajna.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Coś ciekawego na tym serwerze? Bo po prezentacji nie jest zbyt zachęcający.

Pochwalę się, że dostałam bana na 1 dzień choć nie wiem za co^^ Hihi jestem fajna.

dupy nie urywa , częste bufy , is sklep . za tokeny losujesz , hp i mp steale , eski i platyny . Za trafienie eski dostałem aż 50 sek . u npc z tego co wiem nie ma coverów na bron i książek z + .

Częste bufy , tomb wyzerowany .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Mam pytanie czy wam tez tak dlugo sie instalowal lc? i jaki jest drop i ugrade hs-mi? I czy ktos bedzie gral po 24.00? ; )

Opublikowano

Mam pytanie czy wam tez tak dlugo sie instalowal lc? i jaki jest drop i ugrade hs-mi? I czy ktos bedzie gral po 24.00? ; )

z 10 min się instalowało

drop dobry na małym levelu 0-35 potem to kicha ( nawet po 3-4 z moba )potem to jeden niebek co kilka mobów , ulepszanie lipne pewnie takie jak na globalu .

Opublikowano

z 10 min się instalowało

drop dobry na małym levelu 0-35 potem to kicha ( nawet po 3-4 z moba )potem to jeden niebek co kilka mobów , ulepszanie lipne pewnie takie jak na globalu .

Drop hsow będzie poprawiony , covery sa ;D

Opublikowano

Zabawbe te zapewnienia serwer juz zostal z hakowany .Nie warto tam garc niczym sie nie wyroznia. Ulepszanie takie jak na PL na +6 palilo .Wszystkie hacki dzialaly poprawnie. Nie bylo zadnych problemow z tym . Jedyne co to laca ball byla przyjemna. I to tyle z moich spostrzezen na temat tego serwera.

Opublikowano

Zabawbe te zapewnienia serwer juz zostal z hakowany .Nie warto tam garc niczym sie nie wyroznia. Ulepszanie takie jak na PL na +6 palilo .Wszystkie hacki dzialaly poprawnie. Nie bylo zadnych problemow z tym . Jedyne co to laca ball byla przyjemna. I to tyle z moich spostrzezen na temat tego serwera.

daj jakiegoś haka

Opublikowano

gra ktoś bo się instaluje i wbijam ?

NIE GRAJ tam wbij na Vorms tam podobno jest fajnie lub na Eu

Offtopic; wbij na gg ComeBack.. :>

Serwer: Elysion

Klasa: Cień

LvL: 95 i rośnie :P

Gildia: Chwila

Zapraszamy do niej !

Opublikowano

A mi sie serwer podoba , coraz wiecej ludzi.. widzialem juz z 7 polakow, w tym sam jestem w polskiej gildii , a cash jest tani za 5 zl styknie ci do 180+..;)

Opublikowano

nie wiem czemu kiedy próbuje zrobić konto to samo mi refreszuje stronę nie idze zrobić konta jak był by ktoś miły i może mi zrobić tym serwie konto i wysłać dane na pw będę bardzo wdzięczny xD

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickie Karviooo

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nowe raty quest na spodnie 164 lvl naprawiony wb dropia ms cash shop dziala upragade rate wiekszy o wiele questy naprawione bossy daja duzo kasy ;p

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pobieram, zobaczę co to za serwer i czy jest wart mojej uwagi. ^^

Grałem, odradzam :)

ubh6c.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...