Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPC Best Member!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak są ludzie co mają tylko BEST MEMBER bez żadnych innych nagród, koleżeństwo? Doktored geniusz nawet gościowi z permem dał BEST MEMBER..

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak są ludzie co mają tylko BEST MEMBER bez żadnych innych nagród, koleżeństwo? Doktored geniusz nawet gościowi z permem dał BEST MEMBER..

Przecież na tym polega zamiana 3 w 1...

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Wskaż mi osobę, która nie miała żadnych nagród, a ma best membera ;)

Pamiętajcie, że plakietki mogły być ukryte.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

@Up. Jak typek miał 3 plakietki, wymienił mu na Besta, a potem dostał bana, trudne do zrozumienia?

Trollu ma już długo bana xD

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Fajna nowość, jednak plakietka powinna ona być bardziej jasna (jest strasznie ciemna i wyostrzona, a reszta plakietek się "świeci")

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

A może by tak zrobić, że jeżeli ktoś ma Blue, Gold i Championa to mu to dostaje i dodatkowo dostaje Besta w nagrodę, myślę,

że byłoby to naprawdę ciekawe, gdyż niektórzy nie chcą by zostały im odebrane te plakietki. Co o tym sądzicie ?

Albo chociaż w pisaniu pojawiał się Best, a w nagrodach każda nagroda zdobyta przez użytkownika, byłoby to o wiele lepsze moim zdaniem.

Opublikowano

A może by tak zrobić, że jeżeli ktoś ma Blue, Gold i Championa to mu to dostaje i dodatkowo dostaje Besta w nagrodę, myślę,

że byłoby to naprawdę ciekawe, gdyż niektórzy nie chcą by zostały im odebrane te plakietki. Co o tym sądzicie ?

Albo chociaż w pisaniu pojawiał się Best, a w nagrodach każda nagroda zdobyta przez użytkownika, byłoby to o wiele lepsze moim zdaniem.

Właśnie na tym podlega idea Best Membera. Następuje tzw zamiana. Odbierane są uprawnienia oraz plakietki golda, blue oraz championa, a nadawane są wcześniej wspomnianej nagrody.

Opublikowano

Ale można by w profilu zostawić, że ten i ten użytkownik otrzymał taką i taką nagrodę za jakiś np. konkurs.

Nie ma raczej takiej potrzeby ;) Zawsze może sam sobie to wpisać w " O mnie " lub innym dowolnym miejscu.

Opublikowano

Nie ma raczej takiej potrzeby ;) Zawsze może sam sobie to wpisać w " O mnie " lub innym dowolnym miejscu.

W sumie tak, ale wiesz, wtedy wiadomo by było kto i za co został nagrodzony, ale w sumie też masz racje. ;)

Opublikowano

Nie

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano (edytowane)

Zmieńcie mi na koncie - Krystian - :D

Edit: Można prosić o ub tego (- Krystian -) konta w zamian za bana tego (GełoIdiot)? ;p

Edytowane przez GełoIdiot

سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ

1356956559-U784394.png

To ja - Krystian - ;)Geo - niewyżyty GM?

Opublikowano

Posty się bugują od czasu gdy mam tą plakietkę

1380312769-U216092.jpg

Mi bez plakietki tak się buguje. Odświeżyłem i jest OK.

[√]100 postów

[√]200 postów

[√]300 postów

[x]400 postów

[x]500 postów

Opublikowano

Ale #swag.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...