Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moja stronka, oceń!

piotrek54PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strona pełniąca funkcję reprezentacyjną, zaimplementowałem logowanie za pomocą Google API oraz oś czasu na stronie głównej która wyświetla według daty wpisy z Google+ i twittera :) Stronka bez problemu przechodzi validator HTML 5.

Nowa wersja portfolio !

Zapraszam do oceniania !

[link usunięty przez moderatora]
Opublikowano

Odpowiedzi widzę pełne argumentów -,-

@szakal499

Menu jest według mnie okej, w końcu najważniejsza jest treść strony.

@ mati565606

Zależy, od złożoności strony jako iż aktualnie mam bardzo mało czasu. Pisz PW.

@hoopek_10

Spoko, właśnie taka miała być :)

@hat3x

O gustach się nie dyskutuje, chciałbym wiedzieć tylko co ci się w niej nie podoba ? :D

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Brak lang dla html,

technologie java? java czy javascript bo to różnica,

section, section, section, section i tak w kółko,

dodatkowo strona jest brzydka bo pusta, kilka kolorów i krótkieteksty.

Opublikowano

Ładna tylko gdyby był jakiś pasek przewijania to by to inaczej wyglądało.

Zostanę sponsorem. Jeżeli potrzebujesz jakiegoś dofinansowania projektu a okaże się on ciekawy jestem w stanie zasponsorować część lub jego całość.

Opublikowano

@szakal499

Menu jest według mnie okej, w końcu najważniejsza jest treść strony.

Skoro treść jest najważniejsza to czemu u Ciebie wygląda to tak ubogo?

"Siema. Witaj na mojej stronie", "Zawód: Opierdalating", "codzienny gracz komputerowy"

Masz dziwny nawyk kopiowania sekcji kodów z innych projektów. Radzę się tego oduczyć bo ktoś się może przypierdzielić.

Design do bani troszkę. Źle dobrane kolory i czcionki. Za dużo wolnej przestrzeni.

W HTML5 nie zamykamy znaczników br.

Brak atrybutu alt w obrazku z logiem.

Opublikowano

Skoro treść jest najważniejsza to czemu u Ciebie wygląda to tak ubogo?

"Siema. Witaj na mojej stronie", "Zawód: Opierdalating", "codzienny gracz komputerowy"

Ten komentarz był do poprzedniej wersji strony, nie wiem gdzie ty w nowej wersji widzisz "menu" ?

Masz dziwny nawyk kopiowania sekcji kodów z innych projektów. Radzę się tego oduczyć bo ktoś się może przypierdzielić.

Co ? Gdzie ? Ani litery nie skopiowałem z żadnego innego projektu, wszystko zostało napisane przeze mnie od zera.

Design do bani troszkę. Źle dobrane kolory i czcionki. Za dużo wolnej przestrzeni.

Chciałem zrobić stronę w stylu "Flat" "Modern" czyli ma być dużo przestrzeni, to nie jest strona nastawiona na content, to jest portfolio, ma przekazać tylko najważniejszą treść w jak najbardziej kreatywny sposób.

W HTML5 nie zamykamy znaczników br.

Brak atrybutu alt w obrazku z logiem.

Zastanawiałem się nad tym ale nie chciało mi się szukać, dzięki, napewno się dostosuję :)
Opublikowano

Na stronie sa male problemy np, jak sie okienko pomniejsza to prawie nic nie widac. A co do wygladu na szkolnym komputzerze (nie wiem jaki ekran jest) to strona troche brzydko wyglada.

OCENA: 8.7/10

•  carbonx zmienił(a) tytuł na Moja stronka, oceń!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...