Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fbox 150+ modów - LAN/Multiplayer - 1.5.2/1.6.4

Fbox123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 512
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ściągam paczkę i jedyne co widzę to zjebany hosting z ograniczeniami , nie mogłeś wrzucić na lepszego ? No ale dobra widzę że mody fajne jeszcze poczekam aż się ściągnie i dam edita

BUMP

Opublikowano

Paczka niczego sobie ,sporo szukałem takiej paczki co posiada ponad 130modów i gdzie jest zawarte buildcraft itd

Lecz przydało by się jeszcze do niej coś z NPC'tami aby móc z nimi handlować, by to bardziej urozmaiciło grę

Lap Like za piękną paczke :)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fbox123,zaułważyłem ze brakuje tu kilku modów które są bardzo mile widziane do build crafta i itp

Red Power 2
Railcraft
Teleport pipes
EQ exchange 2
logistic pipe
wireles redstone
Thaunt Craft2
The laser mode
Portal gun
minechem
Computer craft sensor

Jednakże sprawdzałem czy są kompatybilne z resztą to tylko przy portal gunie mi error wyszkoczył (Może zle wkleiłem lub coś)

Co prawda niezabardzo umiem dodawać te mody to w portal gunie mogłem coś zle zrobić

Jeśli będziesz miał czas na dodanie tych modów do paczki to będę wdzięczny

Albo też mógłbyś dodać te mody do drugiej paczki którą by się nakładało na obeczną

Lecz to zależy od ciebie czy wolisz tak czy tak

Opublikowano

1.5.2

Wystarczy ze wytniesz .minecraft z roaming i wkleisz na pulpit abyś potem nie szukał paczki jak jakąś posiadasz

Start>uruchom>%appdata%

Gdy wytniesz to włacz minecrafta i zrób update aby zrobił nowy plik .minecraft

Potem paczke wklejasz do .minecrafta i grasz :)

Miłej gry :)

Opublikowano

Fajna paczka, prezentacja też fajnie wykonana, lecz niestety nie skorzystam ;/. Po dodaniu modów minecraft mi laguje, czasem się wyłącza itp.. No niestety, nic z tym nie mogę zrobić :/.

Opublikowano

Fajna paczka, prezentacja też fajnie wykonana, lecz niestety nie skorzystam ;/. Po dodaniu modów minecraft mi laguje, czasem się wyłącza itp.. No niestety, nic z tym nie mogę zrobić :/.

polecam update javy

link do FBOX

mój prawdziwy nick fajeczek00

mca.png

Odkrywca
Opublikowano

Witam wraz z kolegą chcielibyśmy zagrać razem na paczce modyfikacji
Paczka niby umożliwia grę na LANie lecz gdy klikam w menu na save świata udostępnij przez LAN to kolega nie może wejść na serwer tak jak by on nie istniał
jesteśmy podłączeni przez hamachi
Może inaczej trzeba to zrobić ? Doradźcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...