Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fbox 150+ modów - LAN/Multiplayer - 1.5.2/1.6.4

Fbox123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 512
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pobrałem paczkę ...Musiałem pobrać wersję mc 1.5.2+ minecraft forge...Przy odpalaniu pokazuję sie takibłąd...http://iv.pl/viewer....10007509052.png Co mam z tym zrobić?

UŻYJ LANCHUERA który przed chwilą umieściłem w publikacji

Dlaczego mój kolega nie może ze mną grać w trybie LAN ?? Pisze mu Logowanie ..., a następnie wróc do menu i nie może wbić , dlaczego ?!

Ponieważ zapomniałem przygotować wersję 4.0 pod LAN (mój błąd)

Pracuje aktualnie nad Poprawką z LAN czyli 4.1 beta

link do FBOX

mój prawdziwy nick fajeczek00

mca.png

Opublikowano

A tak z ciekawości to kiedy będzie wersja 4.1? Pytam się bo ja z kolegą już nie możemy się doczekać kiedy razem pogramy . :)

Dodaj też Biomes o planty. I jeszcze jedno ty pisałeś że niema wszystkich pam harves których konkretnie niema ?

Opublikowano

Mam problem. Wgrałem niby te mody ale nie widać wszystkich zwierząt / potworów. Od czego to może być?

Masz słaby komputer albo źle winrar rozpakował pliki config

A tak z ciekawości to kiedy będzie wersja 4.1? Pytam się bo ja z kolegą już nie możemy się doczekać kiedy razem pogramy . :)

Dodaj też DangeonPack dodaje całą masę dangeonów ,a najlepszy to olbrzymie, lepsze wioski NPC. I jeszcze jedno ty pisałeś że niema wszystkich pam harves których konkretnie niema ?

gdy będe miał czas a duengon pack niepotrzebny bo są ruins i better duengons

Niby działa, ale jak tworzę świat to cały czas mam Converting world...Co z ty zrobić?

Niewiem może słaby pc

Mi tam zawsze generuje

link do FBOX

mca.png

Opublikowano

Masz słaby komputer albo źle winrar rozpakował pliki config

gdy będe miał czas a duengon pack niepotrzebny bo są ruins i better duengons

Niewiem może słaby pc

Mi tam zawsze generuje

A morze dodasz na przykład biomes o planty ? Będzie fajniej jak będzie więcej biomów :)

Opublikowano

Fbox masz jakiś pomysł co zrobić żeby mi na twojej paczce nie lagowało wiem ,że to wina mojego słabego komputera ale powiedz co zrobić żeby nie lagowało bo w minecraft na twojej paczce mam ok. 20 FPS na najniższych ustawieniach ( wszystko w opcjach powyłączałem ) i cały czas mi spada do 2 ,1 ,3 ,0 FPS i nie da się grać.

Opublikowano

włącz paczkę nie włączaj światów kliknij windows i r wpisz taskmgr i w zakładce procesy znajdź javaw czy jakoś takoś kliknij prawy i wypierz priorytet wysoki

i użyj launchera z publikacji

link do FBOX

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...