Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spolszczenie do MK JOGO

patryk1653

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomocy, to dziala jeszcze ? :>

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

@kuler123

aktualnie zmienił się trochę sposób weryfikacji plików przez Mkjogo i nazwy skinów również znajdują się teraz w innym pliku, więc to co tutaj jest aktualnie NIE DZIAŁA!

Trwają pracę nad nową wersją, na razie niestety dalej trzeba będzie anulować aktualizację gdyż nie ma możliwości tego ominięcia bez zmiany kodu programu. Będę się starał o officjalne wsparcie języka polskiego w MKJogo lecz najpierw muszę w 100% dopracować to spolszczenie by wysłać je do supportu MKjogo.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Okej, już jestem i informuje ! Po sporych problemach z PC i nie tylko (....) i utracie całkowitej pliku ze spolszczeniem, musiałem pracę zacząć od nowa. Mam spolszczone na razie tylko jakieś 30% ale myślę że jutro powinno się pokazać, wraz z instrukcją instalacji :). Co do spolszczenia to chciałbym zaznaczyć jeszczę że niestety nie da się spolszczyć nazw skinów, ponieważ są już zakodowane gdzieś w programie a nie w osobnym pliku txt.

Opublikowano

Nowa wersja już jest ! Zapraszam do pobierania i zgłaszania błędów i propozycji ! Oczywiście przydały by się jakieś "lajki" ^^

Opublikowano

Fajne, dzięki szkoda tylko, że nie ma AutoSmite'a. :)

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...