Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spolszczenie do MK JOGO

patryk1653

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Chciałbym przedstawić wam najnowszą wersję spolszczenia do MKJogo mojego autorstwa.

Przetłumaczone prawie całe menu bez nazw Skinów.

Instrukcja instalacji:

1. Pobieramy pliczek :

https://drive.google.com/file/d/0B6Y6YOZvMZ6nWmxwMzJEMW14aVU/edit?usp=sharing

Mirror:

http://www.speedyshare.com/6vmyv/en-us.txt

Mimo iż jest to plik txt to macie skan dla natrętnych nabijaczy postów itd.

https://www.virustotal.com/pl/file/08cb4445bd1b043e819adda87e6dac40a383bbeb1fcd1fbbb8066b03381b8c59/analysis/1399986207/

2. Przechodzimy do folderu gdzie mamy zainstalowanego MK.

3.Teraz wchodzimy w folder LANGUAGE

4.Teraz tutaj wrzucamy i podmieniamy plik en_EN.txt

5. Teraz klikamy prawym na plik en_EN.txt i zaznaczamy opcję tylko do odczytu, tak na wszelki wypadek aby nam updater nie podmienił jakbyśmy nie zdążyli anulować :D.

6. Włączamy MKJogo - gdyby się pojawiło okienko z aktualizacją to Uwaga nie Klikamy Anuluj tylko zamykamy krzyżykiem ! :D

Screenshot:

0995f02cc36d1.png

Changelog:

Wersja 1.0

Podstawowe spolszczenie menu

Wersja 1.1

Drobne poprawki

Wersja 1.2

Nowa wersja spolszczenia, z racji zmiany zawartości plików językowych

Opublikowano

TAk jak up bez skanu tego nie rusze

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Nie działa..

Automatycznie aktualizuje;)

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

o to właśnie w tym chodzi, :D

Mnie osobiście bardzo denrwowało to że nie wiedziałem co do czego służy, dlatego postanowiłem to spolszczyć :D!

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

@UP

nawet nie wiem jak odpowiedzieć na twój post ...

To jest spolszczenie nie zagnielszczenie, więc nie wiem co ten twój post ma wnieść tutaj -,-

Opublikowano

o to właśnie w tym chodzi, :D

Mnie osobiście bardzo denrwowało to że nie wiedziałem co do czego służy, dlatego postanowiłem to spolszczyć :D!

Jak nie wiedziales do czego sluzy, to jak mogles opisac :O

Cheater. xD

Dobra robota, napewno sie przyda wielu osobom ktore to uzywaja ;p

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Lepiej korzystać z angielskiej wersji niż spolszczenie instalować co aktualizację. IMO dla słabych/przeciętnych w angielskim tutorial przydatny.

Opublikowano

A mi to spolszczenie nie działa, jak podmienie pliki to nie zdąże przerwac na tyle szybko aktualizacji aby się nie zaktualizowało :/ Jak zmienie plik na "tylko do odczytu" to z kolei aktualizuje sie bez końca... Nie wiem jak wyłaczyc aktualizacje ... Prosze o pomoc

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dawno mnie tutaj nie było ale to nic :D Mam zamiar wznowić projekt jak tylko panowie przyjadą dokończyć zakładać światłowód czyli podejrzewam że od przyszłego tygodnia. Postaram się też zapobiec ciągłej potrzebie kopiowania pliku. I dziękuje również za docenienie mojej pracy i przepraszam za brak aktualizacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...