Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak kupić GiftCode?

Kaczus2001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , mam problem chce kupc gift coda na minecraft.net ale wyskakuje mi to: We were unable to complete the payment.
Please review your payment details and try again. a wszystko dobrze wpisuje karte srodki sa dane takie jak powinny byc i tak caly czas mam 5 dni temu tak samo mialem pomozcie co zrobic I NIE PISZCIE ZE MAM KUPIC NA INNEJ STRONIE BO I TAK NIE KUPIE TYLKO Z STRONY MOJANG!!!!

//nie umieszczamy reklam w sygnaturach

Opublikowano

Prawdopodobnie coś źle wpisałeś , na to wskazuje treść komunikatu , jeśli jednak jesteś pewien , że wszystko jest dobrze uzupełnione to poczekaj parę dni i spróbuj kupić ponownie . :)

polaczeniej.png

Pomogłem ? Daj lajka . ; )

Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. :)

Wiadomości z kolorem z komputera.

Opublikowano

Jest możliwość, iż opcja płatności, którą próbujesz wykorzystać, jest obecnie naprawiana, ale niewyłączona. Kiedyś miałem podobnie, tylko, że płaciłem przelewem, a nie kartą :D

Opublikowano

We were unable to complete the payment. Please review your payment details and try again.

PO POLSKIEMU:

Nie jesteśmy w stanie dokończyć płatności. Prosimy obejrzeć twoje dane oraz spróbować ponownie.

#teams4bal

Opublikowano

Na allegro nie kupuj, kupiłem dla testu ten gift code za ok. 2 zł przez PayA i co prawda to prawda. Gift Code wysłali mi tylko jak go wpisałem tu wyskoczył mi komunikat, że ten gift code jest w użyciu.

mca.png

Zapraszam na server Mini-Game, ip: HiveMc.Eu Najczęściej gram w splegg'a!

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...