Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Chujmorka.pl

☼  

248 użytkowników zagłosowało

1. 1. I WSZYSTKO JASNE

• Bomba pierdolnie
    • Ty sam jeste? pierdolni?ty
    • Jest Bomba i chuj
  2. 2. A potem?

3. 3. Czy Isamu powinien nagrac gameplaya z Chujomorki?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 239
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kd + ile max ? jak bedzie ze skilami dropio tarcze na 61 wszystkie jest eq z łez to gdzie dropi bronie na 65 i 75 gdzie dropio ile jest max hp luda kryt przeszywka absy

Opublikowano

Odpowiadam do pytania dot. 6-7, nie róbcie 6-7 ani do expa ani klasowych, ponieważ do expa można wykorzystać jako wojenne i w chuj więcej roboty z tym eq, a ja bede sie opierdalał i jebie mnie jakies 6-7 ;)

@Antywarn.

Kiedy będzie klient do pobrania ?

Opublikowano

Gdyby nie to że serwer jak widać po zachowaniu robiony przez nieogarnięte dzieci...byłoby fajnie...
Do tego gdyby nie fakt - że ten serwer jedna wielka komedia - a prezentacja porażka bo to chyba jakieś żarty, co nie?
Na pewno nie zagram na takim serwerze, zero dojrzałości z strony administracji - nazwa serwera mówi sama za siebie ;>

5gubmKI.png

Opublikowano

KOMPLETNE DNO :) NIE WIADOMO CZEGO SIE SPODZIEWAC PO ADMINIE, KTORY MOIM ZDANIEM JEST UPOSLEDZONYM DEBILEM, KTORY MA ZESPOL DOWNA I JEST SKAZANY NA WOZEK DO KONCA ZYCIA ;) NORMALNY CZLOWIEK NA TYM KUREWSKIM SERWERZE NIE ZAGRA. POZDRO 600

draenorsygn.png

Opublikowano

Ale Chujstwo. Warto zagrać xD

quest MPC_Shirek begin
state start begin
when Shirek.chat."Zostaw Mi Like" with pc.level >= 1 begin
say_title("Shirek:")
say("Jeżeli ci pomogłem")
say("zostaw motywującego like!")

Opublikowano

Chciałbym was poinformować, że posty które są spamem i offtopem będą warnowane nawet wtedy, jeśli dopiszecie swój "antywarn". Nie uchroni on was przed warnem.

Proszę więc zachować trochę kultury, ponieważ jest to poważna zapowiedź serwera, który naprawdę wystartuje.

Opublikowano

@Mastick

z twojego profilu:

Jak będziesz mógł piweczko w polsce legalnie wypić to będziesz mógł tutaj grypsować, a narazie po cichuteńko siedź.

Co do serwera to ładna chu*oza, napewno zagram

Opublikowano

w tym waszym logo CHUJMORKA są te literki takie małe tam i jest napisane chce hajsu

serwer chujowy pewnie postoi pare dni/tygodni i kaputo finito

NIE POLECAM

myslicie ze pojedziecie fubona i zaraz wejdzie wam na serwer dużo typa ?

chyba same dzieci z gimbazy ktore sie tym jaraja.

Opublikowano

Zajebiście chujowy serwer, zagram napewno

Jak bedzie z baryłkami, tylko allegro czy w inny sposób również będzie zdobyć ?

1790403049.png

NAUCZONY TAK BY ZAWSZE DOCENIAĆ WARTOŚCI

Opublikowano

Zajebiście chujowy serwer, zagram napewno

Jak bedzie z baryłkami, tylko allegro czy w inny sposób również będzie zdobyć ?

Już mi odpisali,rozważą kupno baryłek przelewem tradycyjnym.

co do serwera,gdzie będzie znajdował się Jarek? bez potek nie ma życia ;/

RauE0Ri.png

Opublikowano

@Mastick

z twojego profilu:

Jak będziesz mógł piweczko w polsce legalnie wypić to będziesz mógł tutaj grypsować, a narazie po cichuteńko siedź.

Co do serwera to ładna chu*oza, napewno zagram

sądząc po twoim nicku jesteś 13 letnim pryszczatym z kiełkami w gaciach kozakiem internetowym,także ty możesz zamknąć buzie ;>

Ja nie wiem czy niektórzy ludzie są tacy tępi i nie mogą zrozumieć tego ,że ta prezka jest specjalnie zrobiona tak żeby odciąć się od ciągłej monotonni serwerów ??

Taki TEKKEN5 , który zrobił serwer i chuja osób grało,zauważyłem ,że szuka tylko dziury w całym i musiał dodać swoje 3 litery,które i tak nikogo nie obchodzą..

Tak samo było na Triad*rze , tak samo TEKKEN5 szukał dziury w całym,a ci co tutaj flejmują pewnie są jego jakimiś pionkami albo multikonta..

Opublikowano

sądząc po twoim nicku jesteś 13 letnim pryszczatym z kiełkami w gaciach kozakiem internetowym,także ty możesz zamknąć buzie ;>

Ja nie wiem czy niektórzy ludzie są tacy tępi i nie mogą zrozumieć tego ,że ta prezka jest specjalnie zrobiona tak żeby odciąć się od ciągłej monotonni serwerów ??

Taki TEKKEN5 , który zrobił serwer i chuja osób grało,zauważyłem ,że szuka tylko dziury w całym i musiał dodać swoje 3 litery,które i tak nikogo nie obchodzą..

Tak samo było na Triad*rze , tak samo TEKKEN5 szukał dziury w całym,a ci co tutaj flejmują pewnie są jego jakimiś pionkami albo multikonta..

Chyba mnie z kimś pomyliłeś nigdy nie wypuściłem prezentacji swojego serwera na mpc to 1, 2 byłem 1 pomocnikiem na "Tanirusie" który upadł przez "Shadersa" oraz GM na kilku dedykach więc nie rozumiem skąd u CB takie info, że "zrobiłem serwer na którym chuja osób grało" Uwierz mi, jakbym postawił serwer na pewno grało by multum osób, chociaż by przez to jak jest dopracowany.

Osoby które mają ze mną dobry kontakt wiedzą co mam u sb na testowym.

@Jakie max bony?

Ps: reves fajne multikonto,dostałeś bana? na gł koncie? ;D sam osobiście dałem raport, dam i teraz.

Co do Triadora to czysta prawda ;) , chcesz graj tam ja mialem okazje poznać Fakela oraz Haye z innej str więc wiem do czego są zdolni, szukają naiwniaków takich jak Lourt by za marne grosze im robili,dodawali.

Ps2: Jak bd ta zapowiedz miała dużoo odsłon możliwe że Haya wam zaproponuje współprace z ForGame,bo lubi latać po prezkach i proponować współpracę dając Vps na początek.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Zamiast rekawicy zlodzieja ddodaj rekawice fubu zamiast butow wiatru - Szybki Jarus dodajcie ulepszacz o nazwie dizelwajh - szlugi ;p klatke dla fubu , peta i wierzchowca o nazwie FuBu albo BuFu ;d i ulepszacz o nazwie Szalik ;p

40117680099074104760.gif                                                 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...